Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
sakam da go potenciram stavot na laporta za bilo kakva zamena, ronaldinho ne odi nikade. tocka. vo edna prilika kaza deka ako go prodade ke treba da se iseli od barca, ali toa sto sega se cini neverojatno (ronaldinho da ja napusti barca) ne znaci deka slednata sezona nema da se sluci
licno, ubedena sum deka ili eto'o ili ronaldinho ke igraat za milan

a inaku znam sovrseno angliski:pipi:

Јас пак на goal.com го прочитав ова истото само што одговорот на Лапорта беше "Why not". Ова се обични новинарски измислици или извртени се зборовите, не е можно ова да е директен цитат од Берлускони, ете некој ако ми најди на видео снимка ваква бесмислена изјава на Берлускони јас во чмаро ќе го бацам.

Ај нека ви е честито сега кажаа на РАИ официјално Емерсон во Милан за 5 мил евра ке косат со Катузо на средина:)

абе поубаво да не дојдеше во МИЛАН мн. е стар 31г. што ќе ни е таков старец ама штом дошол нека му е со среќа да се надеваме дека ќе покаже подобри игри отколку во РЕАЛ

напаѓач ни треба средината ни е добра ајде нека земат некој нема уште многу од трансфер периодо

абе сакаат ХУНТЕЛАР од АЈАКС да го земат

па сега ќе може роналдо да играе лш нема да е некој проблем

абе мора да се купи уште еден играч од нападот инаку само во КАКА и РОНАЛДО да се молиме дека овој ЏИЛАРДИНО е дрво а тука ни е и џокерот ИНЗАГИ само кога ќе губиме

Еве ги играчите кои се на списокот за утрешниот натпревар:

MILANELLO - For the away match at Genoa, Carlo Ancelotti has called up the following players:
Goalkeepers: Dida, Kalac, Fiori
Defenders: Bonera, Cafu, Digao, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo, Simic
Midfielders: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf
Attackers: Aubameyang, Gilardino, Kakа, Inzaghi
http://www.acmilan.com/NewsDetail_popup.aspx?progr=6

ее па неможе сите да играат кажите го точниот состав

А кај да го најдам точниот состав или од памет јас да пишам?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom