- Член од
- 30 март 2009
- Мислења
- 418
- Поени од реакции
- 27
Ima napisano,ti rekov.ke se snajdes pametno momce si tiДај линк каде тоа си напишала.
Ima napisano,ti rekov.ke se snajdes pametno momce si tiДај линк каде тоа си напишала.
Како бе немаш линк?Ima napisano,ti rekov.ke se snajdes pametno momce si ti
Znachi ako i dpBne bidi levica kje bidi najloshoto za Makedonija?Левицата е нешто најлошо кое може да и се случи на било која држава.
Стоење на југословенска химна платформа за зачувување на Југославија референдум со чуден наслов промена на име промена на знаме неносење на закон за лустрација во раните 90 не поднесување барање за членство во ЕУ напад на американска амбасада 1999 предлог за изградба на споменик на Јосип Броз Тито во 2005 од Бранко Црвенковски.Ова се манири на една прогресивна напредна европска партија.Levicata e patriotska e se drugo e turbofolk patriotizam .
Od vreskaci ne se mozelo pa toa ti e.Mislis ako vreskas deka nekoj ke te cue.Стоење на југословенска химна платформа за зачувување на Југославија референдум со чуден наслов промена на име промена на знаме неносење на закон за лустрација во раните 90 не поднесување барање за членство во ЕУ напад на американска амбасада 1999 предлог за изградба на споменик на Јосип Броз Тито во 2005 од Бранко Црвенковски.Ова се манири на една прогресивна напредна европска партија.
Фраер обиди се збор збор даме демантираш точно е или не? Кога веке немаш демант зошто воопшто реплицираш? И вие џабе врескате со исти ставови губите пет шпати и пак ги имате истите ставови.И додека не пишувам не врескам не знам како си ме слушнал.Od vreskaci ne se mozelo pa toa ti e.Mislis ako vreskas deka nekoj ke te cue.
Mozes od petni zili da se trudis i pak istoto.Levicata ja gradese ovaa zemja.
MAKEDONIJA E SAMOSTOJNA I NEZAVISNA DRZAVA.Фраер обиди се збор збор даме демантираш точно е или не? Кога веке немаш демант зошто воопшто реплицираш? И вие џабе врескате со исти ставови губите пет шпати и пак ги имате истите ставови.И додека не пишувам не врескам не знам како си ме слушнал.
Ovie 18 godini takvite kako tebe samo vreskaaa.Фраер обиди се збор збор даме демантираш точно е или не? Кога веке немаш демант зошто воопшто реплицираш? И вие џабе врескате со исти ставови губите пет шпати и пак ги имате истите ставови.И додека не пишувам не врескам не знам како си ме слушнал.
Значи толку да си неинформиран... па сите тие комуњари кога се осамостојуваше Македонија даваа изјави Македонија самостојна да ама без мене, не стануваа на химна, менуваа знаме и име... да не набројуваме до утре. Македонија е самостојна држава да, ама не благодарение на нив.MAKEDONIJA E SAMOSTOJNA I NEZAVISNA DRZAVA.
IMA LI PODOBAR DEMANT OD TOA.
Ovie 18 godini takvite kako tebe samo vreskaaa.
Toa ve ucat na partiskite kongresiЗначи толку да си неинформиран... па сите тие комуњари кога се осамостојуваше Македонија даваа изјави Македонија самостојна да ама без мене, не стануваа на химна, менуваа знаме и име... да не набројуваме до утре. Македонија е самостојна држава да, ама не благодарение на нив.
Македонија е независна држава благодарение на македонскиот народ на 8.9.1991 кажа ДА.додека СКМ правеше платформи за спас на Југославија Глигоров-Изетбеговик. Пак не демантираш она што сум го напишал погоре имам чуство ко со Суициде Месија да разговарам.MAKEDONIJA E SAMOSTOJNA I NEZAVISNA DRZAVA.
IMA LI PODOBAR DEMANT OD TOA.
Ovie 18 godini takvite kako tebe samo vreskaaa.
Za razlika od vmro vo SDSM imase ladni glavi koj nezavisnosta ja dobija soМакедонија е независна држава благодарение на македонскиот народ на 8.9.1991 кажа ДА.додека СКМ правеше платформи за спас на Југославија Глигоров-Изетбеговик. Пак не демантираш она што сум го напишал погоре имам чуство ко со Суициде Месија да разговарам.