Z
Zona Pelucida
Гостин
Пишав у потпис дека играм покер.Знам дека ви недостигав:helou:душо од изборите те нама ..
па кај си ти .. ни недостасуваше ...
Пишав у потпис дека играм покер.Знам дека ви недостигав:helou:душо од изборите те нама ..
па кај си ти .. ни недостасуваше ...
А ти да не си од оние бабине на телевизија што го пречекаа БЦ пред Бихачка !?!? :smir:.
Togas zborete za nego a Branko ostavete go.
E najdobar e , i sto da pravime.
Ako e za vas dobar neka vi e ,ne ni go cepkajte Branko.
Za vasata nesposobnost sekogas e kriv Brane.
Истиов текст го имаше и на друга тема од дотичнава "дама"...Она е дама...:pos2:
Ај за левицата да разговараме ...Vo momentov vo Makedonija nemate desnica.
Za levicata moze i da razgovarame .
Za vas edinstveno i samo dama .Истиов текст го имаше и на друга тема од дотичнава "дама"...
Оууу јеее...Za vas edinstveno i samo dama .
A ti odlepi se ednas od mene ,abe voski li ste ,pijavici li sto. Vi kazuva covek da go zaokruzite ,vie pak tuka.. Znam deka sovrsenstvoto ve privlekuva,ama koga ne ste dostojni podaleku od nego:smir:Она е дама...:pos2:
кај нас нема левица
посебно сдсм не се левица
па они извршија приватизација
и ги оставија луѓето на улица
затворија фабрики
така да сдсм не е левица.[/quote
они ни самите не знаат што сеуф извини тие се АНТИ-Дпмне,тоа е најважно
Чека инструкции од "централа"....Ајс Дамо нели за левицата ќе разговараме ... те прашав нешто ќе ми одговориш?
Ima kade ti e objasneto,taka da citaj i ne siri dezinformacii, sto me prasuvaat sekogas odgovaram, i sekogas stojam zad kazanoto,za razlika od nekoi .Оууу јеее...
Уште чекам да ми кажеш како БЦ е најголем реформатор во МК?
Дај линк каде тоа си напишала.Ima kade ti e objasneto,taka da citaj i ne siri dezinformacii, sto me prasuvaat sekogas odgovaram, i sekogas stojam zad kazanoto,za razlika od nekoi .