Најчист град во Македонија

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
„Најчист“ град е Штип ! :kesa:

Gh0$T

BanishedFromMyOwnWorld
Член од
4 октомври 2008
Мислења
271
Поени од реакции
19
Струмица бе .. :vozbud:

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Ај вака: Гледам дека скоро сите велите дека е Струмица. Топиков е наменет за централното градско подрачје или општо за цел град?

Еве и Прилеп е чист,ама вцентар...Е тргни малце понастрана и че видиш една "чистота".

Иначе он топик,не можам да кажам кој е најчист град ради тоа што во сите градови низ Мк што сум бил,претежно сум бил низ центарот на градот,што плус или минус сегде било чисто.Битола е чисто,Скопје е чисто,Охрид е чисто,Струмица е чисто,Велес е чисто,Ресен е чисто........ Е кога ќе расшеташ некој град и нагоре и надолу,тогаш сметам дека се прави анализа и се дава мислење :smir:

mmm121

Pentaxian
Член од
27 јуни 2006
Мислења
545
Поени од реакции
21
според мене еден од најчистите градови е кочани
оффтопик: темата ке биде преплавена од струмичани кои сами ке си го фалат градот
Не е битно прашањето, ти само смисли го и они ке ти кажат дека Струмица е нај нај..... по романтичен од Париз, по модерен од Токио....

Ај вака: Гледам дека скоро сите велите дека е Струмица. Топиков е наменет за централното градско подрачје или општо за цел град?

Еве и Прилеп е чист,ама вцентар...Е тргни малце понастрана и че видиш една "чистота".

Иначе он топик,не можам да кажам кој е најчист град ради тоа што во сите градови низ Мк што сум бил,претежно сум бил низ центарот на градот,што плус или минус сегде било чисто.Битола е чисто,Скопје е чисто,Охрид е чисто,Струмица е чисто,Велес е чисто,Ресен е чисто........ Е кога ќе расшеташ некој град и нагоре и надолу,тогаш сметам дека се прави анализа и се дава мислење :smir:
Зар не гледаш дека само си го фалат својот град.... никој не е отишол никаде па да дава мислења...

Еве и една разгледница од Струмица што ја купив минатиот пазар....

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Струмица колку шо има џупци нигде на друго место во Мк :S Можда и фазла има одколку каури :smir:

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Еве ти едно збориш, они како ретардирани.
Обавезно мора нивната струмица да си ја пофалат, а за штип гомна да изедат:tapp:

Th3 Reap3r

Soul On Fire
Член од
24 август 2007
Мислења
378
Поени од реакции
7
Еве ти едно збориш, они како ретардирани.
Обавезно мора нивната струмица да си ја пофалат, а за штип гомна да изедат:tapp:
А ти шо солиш памет во секоја тема се правиш паметен контра се против струмица идеш?Дој,види после збори ок?Не тропај на празно...:smir:

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
А ти шо солиш памет во секоја тема се правиш паметен контра се против струмица идеш?Дој,види после збори ок?Не тропај на празно...:smir:
да не сум видел, нема да зборам, ама сум видел, и сум бил во секој град во македонија.
Што има кај вас што го нема во другите градови ?

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
да не сум видел, нема да зборам, ама сум видел, и сум бил во секој град во македонија.
Што има кај вас што го нема во другите градови ?
Тоа што Штип никогаш нема да го има> чистотата и уште многу работи но темата не е за тоа туку за чистотата за градовите во Македонија.
Aко сакаш и Штип да биде прв во нешто отвори тема за најнечист град:icon_lol:

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Тоа што Штип никогаш нема да го има> чистотата и уште многу работи но темата не е за тоа туку за чистотата за градовите во Македонија.
браво колку си вицкаст
си се збунил, сигурно си сакал да кажеш тоа што струмица го нема

Сталин

Висарионович
Член од
24 декември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
11
Да беше ти од Скопје да имаше право да зборуваш. Не сакам муабети за градовите бидејќи секогаш завршуваат лошо и никогаш не можеш да го убедиш некого за сопствениот град, затоа нема ни да те убедувам бидејќи јасно ми е дека за тебе секогаш Струмица ќе биде најубав град во државата, али барем ќе те молам гледај ја реалноста, ако веќе не сакаш да признаеш дека Штип е центар на Источна Македонија и има многу повеќе работи од сите градови во овој дел не мора да критикуваш за џабе. Ако почнеш да работиш работа што ќе мора да анализираш различни градови во Македонија и да одиш да работиш во нив ќе се увериш во тоа што ти го велам.

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Повеќето од градовите во источниот дел од Македонија. Затоа што се недопрени од човек (во позитивна смисла).

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Да беше ти од Скопје да имаше право да зборуваш. Не сакам муабети за градовите бидејќи секогаш завршуваат лошо и никогаш не можеш да го убедиш некого за сопствениот град, затоа нема ни да те убедувам бидејќи јасно ми е дека за тебе секогаш Струмица ќе биде најубав град во државата, али барем ќе те молам гледај ја реалноста, ако веќе не сакаш да признаеш дека Штип е центар на Источна Македонија и има многу повеќе работи од сите градови во овој дел не мора да критикуваш за џабе. Ако почнеш да работиш работа што ќе мора да анализираш различни градови во Македонија и да одиш да работиш во нив ќе се увериш во тоа што ти го велам.
Се согласувам со тебе, и јас им го велам тоа ама они упорни дека се у право.

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Prilep od eden od najnecistite gradovi premina vo ne najcist no eden od pocistite vo nasava zemja.I kontra na ona so go procitav pogore sega za razlika od porano ne e samo centarot cist tuku cistotata znacitelno e podobrena i po naselbite.

Kajgana Shop

На врв Bottom