DarkWalker
Think globaly , Act Localy!!!
- Член од
- 4 февруари 2006
- Мислења
- 1.209
- Поени од реакции
- 70
„Најчист“ град е Штип ! :kesa:
Не е битно прашањето, ти само смисли го и они ке ти кажат дека Струмица е нај нај..... по романтичен од Париз, по модерен од Токио....според мене еден од најчистите градови е кочани
оффтопик: темата ке биде преплавена од струмичани кои сами ке си го фалат градот
Зар не гледаш дека само си го фалат својот град.... никој не е отишол никаде па да дава мислења...Ај вака: Гледам дека скоро сите велите дека е Струмица. Топиков е наменет за централното градско подрачје или општо за цел град?
Еве и Прилеп е чист,ама вцентар...Е тргни малце понастрана и че видиш една "чистота".
Иначе он топик,не можам да кажам кој е најчист град ради тоа што во сите градови низ Мк што сум бил,претежно сум бил низ центарот на градот,што плус или минус сегде било чисто.Битола е чисто,Скопје е чисто,Охрид е чисто,Струмица е чисто,Велес е чисто,Ресен е чисто........ Е кога ќе расшеташ некој град и нагоре и надолу,тогаш сметам дека се прави анализа и се дава мислење :smir:
А ти шо солиш памет во секоја тема се правиш паметен контра се против струмица идеш?Дој,види после збори ок?Не тропај на празно...:smir:Еве ти едно збориш, они како ретардирани.
Обавезно мора нивната струмица да си ја пофалат, а за штип гомна да изедат
да не сум видел, нема да зборам, ама сум видел, и сум бил во секој град во македонија.А ти шо солиш памет во секоја тема се правиш паметен контра се против струмица идеш?Дој,види после збори ок?Не тропај на празно...:smir:
Тоа што Штип никогаш нема да го има> чистотата и уште многу работи но темата не е за тоа туку за чистотата за градовите во Македонија.да не сум видел, нема да зборам, ама сум видел, и сум бил во секој град во македонија.
Што има кај вас што го нема во другите градови ?
браво колку си вицкастТоа што Штип никогаш нема да го има> чистотата и уште многу работи но темата не е за тоа туку за чистотата за градовите во Македонија.
Aко сакаш и Штип да биде прв во нешто отвори тема за најнечист град
Да беше ти од Скопје да имаше право да зборуваш. Не сакам муабети за градовите бидејќи секогаш завршуваат лошо и никогаш не можеш да го убедиш некого за сопствениот град, затоа нема ни да те убедувам бидејќи јасно ми е дека за тебе секогаш Струмица ќе биде најубав град во државата, али барем ќе те молам гледај ја реалноста, ако веќе не сакаш да признаеш дека Штип е центар на Источна Македонија и има многу повеќе работи од сите градови во овој дел не мора да критикуваш за џабе. Ако почнеш да работиш работа што ќе мора да анализираш различни градови во Македонија и да одиш да работиш во нив ќе се увериш во тоа што ти го велам.Тоа што Штип никогаш нема да го има> чистотата и уште многу работи но темата не е за тоа туку за чистотата за градовите во Македонија.
Aко сакаш и Штип да биде прв во нешто отвори тема за најнечист град
Се согласувам со тебе, и јас им го велам тоа ама они упорни дека се у право.Да беше ти од Скопје да имаше право да зборуваш. Не сакам муабети за градовите бидејќи секогаш завршуваат лошо и никогаш не можеш да го убедиш некого за сопствениот град, затоа нема ни да те убедувам бидејќи јасно ми е дека за тебе секогаш Струмица ќе биде најубав град во државата, али барем ќе те молам гледај ја реалноста, ако веќе не сакаш да признаеш дека Штип е центар на Источна Македонија и има многу повеќе работи од сите градови во овој дел не мора да критикуваш за џабе. Ако почнеш да работиш работа што ќе мора да анализираш различни градови во Македонија и да одиш да работиш во нив ќе се увериш во тоа што ти го велам.