Тоа всушност на сите им треба,а другото ќе си дојде само по себе,јас одамна викам дека ќе си го најдеме чарето сами,како многупати досега.Се што ми треба е укунување на визи за другото здравје
и да дадете некој конструктивен предлог, идеја итн. да се обединуваме околу ставовите во интерес на државните интереси.Имајќи ја како цел иднината на земјата, за да им се одземе најсилното орудие на пропагандистите, за да се уништи внатрешниот антагонизам и да се обединат сите Македонци, ја посветувам оваа тема.
( Би замолил Стики на темава )
Предлагам сите да учествуваат со свое мислење за да формираме една универзална заложба, комплетна и безвременска дефиниција и определба на македонската кауза.
Значи, ако мислиме да се бориме за правата на нас Македонците во нашата татковина, треба да се поставиме како Македонци.
Да го постигнеме единството на сите што имаат потреба да живеат слободно и мирно во Македонија.
Ако се укунати визите (без Грција се разбира) тогаш што ќе ми треба да мењам име за да станам европеец?Не гледаат сите ќар од Европа.Попрво би отишол во Франција него во еладаТоа всушност на сите им треба,а другото ќе си дојде само по себе,јас одамна викам дека ќе си го најдеме чарето сами,како многупати досега.
Затоа што од 14 000 постови на АВС во овој форум,барем 7 000 беа конструктивни предлози токму со таква намена или барем со таква конотација,политичките “фабрики“ ги крадеа,ги преработуваа и секогаш погрешно ги спроведуваа,ете токму затоа.Лесно е да се тролува по форумов, да се поставуваат реторички прашања, да се плескаат критики наоколу ... алудирам на АБЦ и на реалниот, затоа шо знам дека има интелект во нив но насочен е лошо (барем по мене, нема веза) ...
Зошто никој од нив ни па од некои други не се вклучи на темата
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=39047
Ова е воведот на темата:
и да дадете некој конструктивен предлог, идеја итн. да се обединуваме околу ставовите во интерес на државните интереси.
Затоа велам дека за другото секој од нас ќе си го најде чарето,како многупати низ историјата.Ако се укунати визите (без Грција се разбира) тогаш што ќе ми треба да мењам име за да станам европеец?Не гледаат сите ќар од Европа.Попрво би отишол во Франција него во елада
Aло, соросоидите од А1 (ти) сервираат @*%& за да го обликуваат јавното мислење.
Инаку анкетата доколку не си прочитал, е нарачана од ДПМНЕ.Aло, соросоидите од А1 (ти) сервираат @*%& за да го обликуваат јавното мислење.
Не е злато се што сјае.
Игнорирајте анкети и “анкети’’, во 99% од случаите нема врска тоа што го пишуваат.
Само од едно се плашам ако се разодитеме ние помладите по европа тогаш албанциве масовно би се населиле во Македонија???Затоа што од 14 000 постови на АВС во овој форум,барем 7 000 беа конструктивни предлози токму со таква намена или барем со таква конотација,политичките “фабрики“ ги крадеа,ги преработуваа и секогаш погрешно ги спроведуваа,ете токму затоа.
Затоа велам дека за другото секој од нас ќе си го најде чарето,како многупати низ историјата.
Проблемот е што анкетата е од ИРИ, а ја нарачале ВМРО-ДПМНЕ. За А1 тоа е посебна приказна...Aло, соросоидите од А1 (ти) сервираат @*%& за да го обликуваат јавното мислење.
Не е злато се што сјае.
Игнорирајте анкети и “анкети’’, во 99% од случаите нема врска тоа што го пишуваат.
Албанците први ќе заминат ...Само од едно се плашам ако се разодитеме ние помладите по европа тогаш албанциве масовно би се населиле во Македонија???
За жал Мисирков, го делам мислењето со реален. Анкетава е нарачана од владеачката гарнитура, да почне да го "спрема" полека, полека народов, за она што доаѓа.Aло, соросоидите од А1 (ти) сервираат @*%& за да го обликуваат јавното мислење.
Не е злато се што сјае.
И што откако ќе ни ги укинат визите???????????Се што ми треба е укунување на визи за другото здравје
Ќе ги снема,дури и за лек да ти требаат.:smir:Само од едно се плашам ако се разодитеме ние помладите по европа тогаш албанциве масовно би се населиле во Македонија???
За Република Реален Компромис.За жал Мисирков, го делам мислењето со реален. Анкетава е нарачана од владеачката гарнитура, да почне да го "спрема" полека, полека народов, за она што доаѓа.
Токму така.За Република Реален Компромис.