92% од РМ сака во НАТО, 95% сака во ЕУ!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Се што ми треба е укунување на визи за другото здравје

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Тоа всушност на сите им треба,а другото ќе си дојде само по себе,јас одамна викам дека ќе си го најдеме чарето сами,како многупати досега.:toe:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Лесно е да се тролува по форумов, да се поставуваат реторички прашања, да се плескаат критики наоколу ... алудирам на АБЦ и на реалниот, затоа шо знам дека има интелект во нив но насочен е лошо (барем по мене, нема веза) ...
Зошто никој од нив ни па од некои други не се вклучи на темата

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=39047

Ова е воведот на темата:

Имајќи ја како цел иднината на земјата, за да им се одземе најсилното орудие на пропагандистите, за да се уништи внатрешниот антагонизам и да се обединат сите Македонци, ја посветувам оваа тема.
( Би замолил Стики на темава )
Предлагам сите да учествуваат со свое мислење за да формираме една универзална заложба, комплетна и безвременска дефиниција и определба на македонската кауза.
Значи, ако мислиме да се бориме за правата на нас Македонците во нашата татковина, треба да се поставиме како Македонци.
Да го постигнеме единството на сите што имаат потреба да живеат слободно и мирно во Македонија.
и да дадете некој конструктивен предлог, идеја итн. да се обединуваме околу ставовите во интерес на државните интереси.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Тоа всушност на сите им треба,а другото ќе си дојде само по себе,јас одамна викам дека ќе си го најдеме чарето сами,како многупати досега.:toe:
Ако се укунати визите (без Грција се разбира) тогаш што ќе ми треба да мењам име за да станам европеец?Не гледаат сите ќар од Европа.Попрво би отишол во Франција него во елада

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Лесно е да се тролува по форумов, да се поставуваат реторички прашања, да се плескаат критики наоколу ... алудирам на АБЦ и на реалниот, затоа шо знам дека има интелект во нив но насочен е лошо (барем по мене, нема веза) ...
Зошто никој од нив ни па од некои други не се вклучи на темата

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=39047

Ова е воведот на темата:

и да дадете некој конструктивен предлог, идеја итн. да се обединуваме околу ставовите во интерес на државните интереси.
Затоа што од 14 000 постови на АВС во овој форум,барем 7 000 беа конструктивни предлози токму со таква намена или барем со таква конотација,политичките “фабрики“ ги крадеа,ги преработуваа и секогаш погрешно ги спроведуваа,ете токму затоа.:toe:

Ако се укунати визите (без Грција се разбира) тогаш што ќе ми треба да мењам име за да станам европеец?Не гледаат сите ќар од Европа.Попрво би отишол во Франција него во елада
Затоа велам дека за другото секој од нас ќе си го најде чарето,како многупати низ историјата.:toe:

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Aло, соросоидите од А1 (ти) сервираат @*%& за да го обликуваат јавното мислење.

Не е злато се што сјае.

Игнорирајте анкети и “анкети’’, во 99% од случаите нема врска тоа што го пишуваат.
Инаку анкетата доколку не си прочитал, е нарачана од ДПМНЕ.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Затоа што од 14 000 постови на АВС во овој форум,барем 7 000 беа конструктивни предлози токму со таква намена или барем со таква конотација,политичките “фабрики“ ги крадеа,ги преработуваа и секогаш погрешно ги спроведуваа,ете токму затоа.:toe:

Затоа велам дека за другото секој од нас ќе си го најде чарето,како многупати низ историјата.:toe:
Само од едно се плашам ако се разодитеме ние помладите по европа тогаш албанциве масовно би се населиле во Македонија???

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47

Не е злато се што сјае.

Игнорирајте анкети и “анкети’’, во 99% од случаите нема врска тоа што го пишуваат.
Проблемот е што анкетата е од ИРИ, а ја нарачале ВМРО-ДПМНЕ. За А1 тоа е посебна приказна...

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Само од едно се плашам ако се разодитеме ние помладите по европа тогаш албанциве масовно би се населиле во Македонија???
Албанците први ќе заминат ...
знаеш кој чека визи по амбасадите?
пред германска од 100души кои чекаат дали 10 се Македонци ..
останатите се албанци ...

Член од
20 јуни 2007
Мислења
809
Поени од реакции
18

Не е злато се што сјае.

За жал Мисирков, го делам мислењето со реален. Анкетава е нарачана од владеачката гарнитура, да почне да го "спрема" полека, полека народов, за она што доаѓа.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
И што откако ќе ни ги укинат визите???????????
МЕНЕ МИ ТРЕБА РАБОТА,ЗА ДА НЕ ЖИВЕААМ ВО БЕДА И СИРОМАШТИЈА

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Ќе ги снема,дури и за лек да ти требаат.:smir:

За жал Мисирков, го делам мислењето со реален. Анкетава е нарачана од владеачката гарнитура, да почне да го "спрема" полека, полека народов, за она што доаѓа.
За Република Реален Компромис.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom