Героски: Секој следен предлог ќе биде полош од Северна Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Gerovski e intelektualec a ne nekoj odrapano patriotsko jakse.
Kamo sreka Makedonija da imase vakvi intelektualci.
Vo momentov imame samo beskicmenjaci koj se plasat da zborat .
Lebot im e povazen.
Sepak se ke se svede na prikaznata na Gerovski ,koj ete ko za nesreka veke godina dena ja pisuva.
Zarem reteriranjeto na Gruevski Ivanov ne e isto toa sto go napisa Gerovski.
Sepak doagat po negovoto
Bravo za Gero

Ти се чудам на ментаниот капацитет.

И ја на твојот, али тоа нема никаква врска со темава :)

Шо ќе се случи ако навистина дојде до ова:

За то не ја почастив со комплиментите,туку за нејзиното поклонувањето кон делото на Геро.

Да бевме нормална држава Геро до сеа ќе доживееше некоја „несреќа“.

Шо ќе се случи ако навистина дојде до ова:

Што ако не?

Претпоставки, инсинуации, шпекулации.....

kako i da e imeto ke go dadat grujo i ivanov.
Gerovski e covekot koj gi ubeduva godina dena ,sega batkive se stisaa i pocnaa da reterirat.

Жерновски нешто друго кажа. :tv:

П.С. Не за друго, интересно е да ве тормози човек. :sekss:

За то не ја почастив со комплиментите,туку за нејзиното поклонувањето кон делото на Геро.
Сепак не ми одговори, што ќе се случи ако навистина се' се сведе на пишувањата на Героски ?
Кој тогаш ќе биде соросоид и предавник ?
Што ако не?

Претпоставки, инсинуации, шпекулации.....
Па зарем твоите тези се извадени од официјални документи ?

Сепак не ми одговори, што ќе се случи ако навистина се' се сведе на пишувањата на Героски ?
Кој тогаш ќе биде соросоид и предавник ?

Епа незнајме,да се молиме Велики Воџа Цара македонскаго да не е во тајфата.Ако е,Македонија нека му суди.
Предавниците умират,Македонија е вечна.
Инаку ова што го кажа не е за занемарување,ништо чудно и то да биди,ама ете засега,не сум баш убеден.

Мене па не ми е јасно како некои наивци мислат дека без прекинување на преговорите можат да дојдат до конечно решение кое ќе биде без некоја придавка или додавка :toe:

секако дека ке има придавка или додавка....ама од друга страна пак ако ги прекинеме преговорите ние ке испаднеме лоши!!!

мислам дека најверојатно ке прифатат горна македонија бидејки од историски аспект така е...егејска е долна..но идентитет да не се чепка..

а северна македонија е со геогравска одредница и е лош предлог.

сега се вршело притисок..ВО БИЛАТЕРАЛЕН СПОР

играм шах со другар ми и ти влеиш мрдај бе!!

а НАЈДОБРО ако се способни нашиве политичари не требаше терминот ДВОЈНА ФОРМУЛА да го заменат со разумен компромис(таков нема)

секако дека ке има придавка или додавка....ама од друга страна пак ако ги прекинеме преговорите ние ке испаднеме лоши!!!
Напротив. Дури тогаш вистински ќе потврдиме дека имаме свое јас и дека сме во право.
Но за прекинување на преговорите требаше да се створат предуслови и вистинско обединување на Македонците, и сите оние кои живеат во Македонија. Наместо тоа некој три години бараше предавници и работеше на разединување, а од друга страна со некакви дебилни кампањи и реклами, демек сакаше да не обедини.
Кој идиотизам.

Јас сум со реалниот,да ги прекиниме дебилните преговори! :salut:

Зарем не е логично уште ко се нафативме на нив,дека се нафативме и на некаква промена?

Напротив. Дури тогаш вистински ќе потврдиме дека имаме свое јас и дека сме во право.
На за прекинување на преговорите требаше да се створат предуслови и вистинско обединување на Македонците, и сите оние кои живеат во Македонија. Наместо тоа некој три години бараше предавници и работеше на разединување, а од друга страна со некакви дебилни кампањи и реклами, демек сакаше да не обедини.
Кој идиотизам.

од кога ти за прекин? :)

требаше да се деси обединување ... точно ...
но дали ти текнуе зошто неможеа да се створат такви предуслови?
кој од уста не извади ЕУ НАТО ЕУ НАТО ....
кој уште од старт бараше компромис .. за побрза интеграција ..
ај потсети ме не ми текнуе ..

На за прекинување на преговорите требаше да се створат предуслови и вистинско обединување на Македонците, и сите оние кои живеат во Македонија. Наместо тоа некој три години бараше предавници и работеше на разединување, а од друга страна со некакви дебилни кампањи и реклами, демек сакаше да не обедини.
Кој идиотизам.

да мудростите предизвикаа поделби...спомениците исто...освен реформите(за кои треба време за резултат ама и труд) видоа дека некако слабо оди економијава па хитлер рекол повтори ја лагата 100 пати народот ке верува дека е вистина

поентата ми е навистина имаше субвенции имаше позитивни работи..НО РЕАЛНО ЕКОНОМИЈАТА НЕ МРДНА а ако не беше гошев кој патем кај ММФ е познат како најдобар гувернер во ЕУ(имавме најниска инфлација) значи ако имаше некој сличен ко славески тешко нас.

за да ги прекинеме преговорите посебно тужбата ако биде во наша полза(а ке биде) ке побараме ПРЕд генерално собрание на ООН и сепак 120 членки не признаа под уставно име...а и грчката политика е контра принципите на ООН

Да бевме нормална држава Геро до сеа ќе доживееше некоја „несреќа“.

Ima bolni umovi.Da bevme normalna drzava vakva fasisticka vlada nemase da ne vodi.
A ti da ne bese toj sto mi barase definicija za fasizam.
Sepak kretenite se pomalcxe vo ovaa drzava

од кога ти за прекин? :)

требаше да се деси обединување ... точно ...
но дали ти текнуе зошто неможеа да се створат такви предуслови?
кој од уста не извади ЕУ НАТО ЕУ НАТО ....
кој уште од старт бараше компромис .. за побрза интеграција ..
ај потсети ме не ми текнуе ..

Ako nekoj barase start od pocetok ,dali nekoj ke odgovara za lazen patriotizam i ke bara kompromis sega.

Но за прекинување на преговорите требаше да се створат предуслови и вистинско обединување на Македонците, и сите оние кои живеат во Македонија. Наместо тоа некој три години бараше предавници и работеше на разединување, а од друга страна со некакви дебилни кампањи и реклами, демек сакаше да не обедини.
Кој идиотизам.

После ветото во НАТО беше идеална прилика лесно и елегантно да се прекинат преговорите и НИКОЈ (од надвор) да не може да зуцне дека Македонија е нефлексибилна или не знам што.

Само се плашам дека СДСМ и ЛДП ќе беа првите (од внатре) кои ќе крикнеа дека тоа е огромна грешка и дека Македонија МОРА да ги продолжи преговорите.

Речи дека не сум во право!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom