Ejj kako ne ti e sram more taka da obvinuvas. Jas na tvoe mesto bi se iselil od drzavava.
Има докази за тоа само се чека да се присобере уште нешто па се ќе излезе на виделина не се секирај.
Кога се работи за предавниници и кодоши ич не ми е гајле.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ejj kako ne ti e sram more taka da obvinuvas. Jas na tvoe mesto bi se iselil od drzavava.
Има докази за тоа само се чека да се присобере уште нешто па се ќе излезе на виделина не се секирај.
Кога се работи за предавниници и кодоши ич не ми е гајле.![]()
Za zal realnosta e druga. Blagodarenie na losata politika koja ja vodese vmro dpmne 2001 dojde do vojna i preseluvanje na makedoncite od kriznite mesta.
Ќе можеш да објасниш која е таа лоша политика, која ги натера УЧК да поведат војна во Македонија, а СДС да коалицира со нив?
Туку, кажи ми, дали и ДПМНЕ насели 250.000 косовари во Македонија, им даде на истите државјанства, а после истите тие Косовари ја започнаа војната?
Istragata nasocete ja kon zlostornicete :smir:
Samo ocigledno ne vi e zgodno, zaedno ste vo vlada so niv.
Obrati se na ministerot za nadvoresni raboti, neznam kolku si zapoznaen vmro go prizna kosovo pa vo idnina obrakaj se na taa adresa.
Obrati se na ministerot za nadvoresni raboti, neznam kolku si zapoznaen vmro go prizna kosovo pa vo idnina obrakaj se na taa adresa.
ко прво тој вишок е од иселениците и не се само умрени од страна на албанците туку и од кај македонците како второ дефинирај кога тоа претходно
Па ќе биде излезеноста 46%, а претходно беше 90%, зошто сега имаше јака контрола и немаше “гласање“ на умрени и измислени ликови![]()
Од кај е тој вишок на 300.000 гласачи?!
како прво никад не сум рекла дека грција е во право ,туку дека претерано плачипичкосувате и дека во политиката не се работи така и редно време е да пораснетеАбе марсовке никој не плука по тебе туку ткави ти се ставовите кои ги кажуваш и зад кои стоиш. Мнозинството од форумов ги препознава како прогрчки и анти-македонски што да правиме![]()
Abe matematika logika i se u edno a vsusnost u niedno, glupo od poglupo, jebes mu mater, dodzi mi veceras i nikad vise. Sedi, bandera.На последниве избори, кога немаше насилно полнење на кутии со гласачки ливчиња од умрени и непостоечки луѓе, македонските партии исвоија 9 места во Советот на општина Тетово или 30% од гласовите во Тетово. По 4 советнички места освоија ДПМНЕ и исто толку СДСМ и едно советничко место освои ВМРО НП.
Македонците порано освојуваа дупло помалку места во Советот на оп. Тетово.
Според последниот попис од 2002 г., во оп. Тетово, Македонците се застапени со 20% од населението, а сега добија 30% од гласовите и во услови кога се знае дека албанците сите излегуваат на гласање. Ако се земе предвид фактот дека од 2002 г. (од времето на последниот попис), многу од тетовчаните се преселија во Скопје и Охрид, за очекување би било македонските партии да имаат и многу помалку од 20% гласови.
Истата состојба ја имаме и во Гостивар. Според последниот попис, во Гостивар има 19% Македонци, а македонските партии освоија 26% од гласовите, а не знаеме колку гласаа од Македонците додатно за независната листа А.А.
Поради тоа, логично е секој нормално интелегентен човек да се запраша дали Македонците во Тетово и Гостивар бројчано се зголемиле или пак имало нерегуларности со пописот на албанците во Македонија од 2002 г.![]()
Ако излезеноста била 45 % а Македонците биле 30 % од тие 45%, незначи дека целото население Македонци е 30 % во Тетово. Лоша математика. Можеби има некој фрки со бројките од пописот во 2002 година но со овој случај тоа не се докажува. Ке видиме во 2011 кој колку е и тогаш ке може да коментира со податоци од 100 % од населението а не 45 %.
Aj be ne tresi gluposti..... cela Istocna e prazna zivo pile nema, ovoj mi trubi za Zapadna.....Кој ќе гарантира дека нема да се попишуваат пак умрени и иселени во странство засекогаш? Ако нема Македонци попишувачи во албанските места, не верувам дека ќе има реален попис.
Они идат толку далеку, што запишуваат едно дете фиктивно во две училишта, за фиктивно да се прикажат повеќе![]()
Кој ќе гарантира дека нема да се попишуваат пак умрени и иселени во странство засекогаш? Ако нема Македонци попишувачи во албанските места, не верувам дека ќе има реален попис.
Они идат толку далеку, што запишуваат едно дете фиктивно во две училишта, за фиктивно да се прикажат повеќе![]()
Bas taka, ke imase biramkoven.http://www.stat.gov.mk/probenpopis2009.asp
А што се однесува до пописот во 2002 година,беше наштиман и тоа како.Ако не беше така,немаше да има срамковен.