Нов конгрес на СДСМ?

M

MKEUpatriot

Гостин
На Грујо пена му фати устата од Бране и стариот СДСМ, така што самиот е крив за споменување на "непријателите" и кревање на нивниот рејтинг. Наместо да си ќути и да си гледа своја работа.
Бранко беше претседател на државата а за неои проблеми морате да ја спомнете нивната генеза

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Туку најверојатно машинеријата на ДПМНЕ моментално е 100% фокусирана на вадење прљав веш на новите кадри.

Едвај чекам да видам што ќе ископат :tv:

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Бранко беше претседател на државата а за неои проблеми морате да ја спомнете нивната генеза
Па нели затоа добива ВМРО на избори. Сите научивме што, како и кој работеше... Но, мандатот Грујо сега ќе го брани со своите резултати, а не со тоа колку е лош Бране или СДСМ. Тоа е глупава стапица во која влегува самиот.

П.С.
Грујо и Бране треба да седнат и да ја смират топката за некои прашања. За нешто нека се колат, ама за нешто и двајцата треба да молчат. Како во Букурешт што одеа фатени за раче...

M

MKEUpatriot

Гостин
Туку најверојатно машинеријата на ДПМНЕ моментално е 100% фокусирана на вадење прљав веш на новите кадри.

Едвај чекам да видам што ќе ископат :tv:
А зошто си сигурен дека го немаат? Да се нафатиш да му бидеш потчинет на најозлогласената личност не те прави светец?

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
А зошто си сигурен дека го немаат? Да се нафатиш да му бидеш потчинет на најозлогласената личност не те прави светец?
Се работи за црната кампања која ДПМНЕ 3 години веќе ја спроведува и манифестира....али Гоч погоре поарно ти објасни....така да читај.

M

MKEUpatriot

Гостин
Се работи за црната кампања која ДПМНЕ 3 години веќе ја спроведува и манифестира....али Гоч погоре поарно ти објасни....така да читај.
СДСМ 3 години е сконцтерирана три години на личноста Никола Груевски ако води вмро црна кампања нема да добива на избори

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
СДСМ 3 години е сконцтерирана три години на личноста Никола Груевски ако води вмро црна кампања нема да добива на избори
Хахаха... А на кој треба да биде сконцентрирана ? На Тадиќ или Санадер ?

M

MKEUpatriot

Гостин
Па нели затоа добива ВМРО на избори. Сите научивме што, како и кој работеше... Но, мандатот Грујо сега ќе го брани со своите резултати, а не со тоа колку е лош Бране или СДСМ. Тоа е глупава стапица во која влегува самиот.

П.С.
Грујо и Бране треба да седнат и да ја смират топката за некои прашања. За нешто нека се колат, ама за нешто и двајцата треба да молчат. Како во Букурешт што одеа фатени за раче...
Не е точно дека Никола го брани мандатот со анализа на Бранко немојте со такви нешта.Има програма од избпри и се води по неа

Хахаха... А на кој треба да биде сконцентрирана ? На Тадиќ или Санадер ?
Дека бил геј дека имас однос со Боцевски дека се остава со жена му .. мислам стврно критика на место

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Прво легално право на СДСМ е да оди против Грујо. Но, очигледно досега не им успеа и Грујо ги мачка на избори, така? Ако ВМРО ја направи истата грешка и мисли дека на избори ќе може да оди само со анти-СДСМ кампања, тогаш гадно се заеб.ле.

Член од
17 мај 2009
Мислења
349
Поени од реакции
16
реално Бранко доби премногу шанси и скоро сите ги упропасти. така да ако сака да остави барем прашинка од себе во македонската историја нека почне нешто да работи и тоа заедно со Никола инаку нема ни да има историја. нека ги закопаат воените секири нека пашнат еден џоинт и нека гураат понатаму.

M

MKEUpatriot

Гостин
Прво легално право на СДСМ е да оди против Грујо. Но, очигледно досега не им успеа и Грујо ги мачка на избори, така? Ако ВМРО ја направи истата грешка и мисли дека на избори ќе може да оди само со анти-СДСМ кампања, тогаш гадно се заеб.ле.
Безпреметно е ако разговараме за ке или може да биде

Аааа ти за чаршиски муабети....ок :tv:
Па такви кружат.Ама мене ми е чудно СДСМ пет пати губи на избори со тие ставови и пак напага со истите не ми е јасно нели треба нешто да сменат

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Не е точно дека Никола го брани мандатот со анализа на Бранко немојте со такви нешта.Има програма од избпри и се води по неа
Kakva programa koga od usta ne go vadite Branko i SDSM,vo sekoja izjava na vladata samo 1% e za rabotata na vladata a 99% plukanje po Branko i Kiro Firomski.

реално Бранко доби премногу шанси и скоро сите ги упропасти.
Kako gi upropasti so toa shto ja napravi Makedonija chlenka za EU i NATO i ja vnese drzhavata vo ON pokraj period na balkanska vojna i nemiri?Toa e za tebe upropastuvanje ili uspeh?Krajno ti e kontradiktoren postov a i bogami nelogichen.

Дека бил геј дека имас однос со Боцевски дека се остава со жена му .. мислам стврно критика на место
Ne,prvo imal odnos so Janakievski i Protugjer pa potoa mu se navrtil na Dvocevski.

Член од
17 мај 2009
Мислења
349
Поени од реакции
16
Kakva programa koga od usta ne go vadite Branko i SDSM,vo sekoja izjava na vladata samo 1% e za rabotata na vladata a 99% plukanje po Branko i Kiro Firomski.

Kako gi upropasti so toa shto ja napravi Makedonija chlenka za EU i NATO i ja vnese drzhavata vo ON pokraj period na balkanska vojna i nemiri?Toa e za tebe upropastuvanje ili uspeh?Krajno ti e kontradiktoren postov a i bogami nelogichen.

Ne,prvo imal odnos so Janakievski i Protugjer pa potoa mu se navrtil na Dvocevski.
ignore
1 : to refuse to take notice of
2 : to reject (a bill of indictment) as ungrounded
http://www.merriam-webster.com/dictionary/ignore

Член од
20 јуни 2007
Мислења
809
Поени од реакции
18
Former Yugoslav Republic of Macedonia ја направи членка на ОН, кандидат за НАТО и ЕУ, а не Република Македонија за жал.

Kajgana Shop

На врв Bottom