Премиерот и Претседателот ретерираат од "цврстиот" став за двојната формула

Член од
29 јуни 2005
Мислења
1.284
Поени од реакции
14
Ова не би го коментирал од причина што своето си го кажав во претходната реплика. За се друго постои закон за лустрација, кој патем најверојатно некој од сегашната власт го кочи.
"realen", ova e tvoj zakluchok ili stav od Bihakjka: "постои закон за лустрација, кој патем најверојатно некој од сегашната власт го кочи".
Za da ne se brukash zemi prochitaj postari vesnici, tamu pishuva koj cela godina postavuvashe uslovi okolu izbor na komisijata. Koj nametna delegitranje na partiski kadri. I onaa najbitnoto koj pred Ustaven sud pokrena inicijativa za preispituvanje na ustavnosta na zakonot za lustracija. Pa ke ti stane jasno koj go kochi.

Не ми е јасна твојата поента.
Сакаш да кажеш дека некој не му го честита на Иванов превземањето на претседателската функција по наредба на Бихаќка ???
Ова ти е поентата ???:nesvest:
Mokjta na ludjeto od Bihakjka ne e tolku golema, nivnoto vlijanie e vozmozno vo Bugarija, Grcija, Srbija i tolku. Jas zboruvam za chestitki koi gi ima dobieno Djordji Ivanov po povod prevzemanjeto na funkcijata Predsedatel na Republika Makedonija. Rekov deka za edna znam so sigurnost. Prashanjeto beshe zoshto nikoj ne dostavil soopshtenie do mediumite.E tuka se krie mokjta na BIHAKJKA ,kadrite na bivshiot Predsedatel Branko Crvenkovski, da ja razberesh poentata dokraj, site sluzbi bea ekipirani so kadri od nego......

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
"realen", ova e tvoj zakluchok ili stav od Bihakjka: "постои закон за лустрација, кој патем најверојатно некој од сегашната власт го кочи".
Za da ne se brukash zemi prochitaj postari vesnici.......
Ок ванчевтодор, сеа одма идам у библиотека да најдам стари весници за да се информирам.

Ај фурај си филм...

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Ок ванчевтодор, сеа одма идам у библиотека да најдам стари весници за да се информирам.

Ај фурај си филм...
Ќе те фати стражарот бе,не ризикувај,сега не работат библиотеките.:pos2:

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Ќе те фати стражарот бе,не ризикувај,сега не работат библиотеките.:pos2:
Mа одам бре да ја задоволам љубопитноста на ванчев.....

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Abre ganchev,sho praime,kje vitka Grujo kichma i Gjole vo Septemvri.Sigurno krcka krevkata kichma na Grujo i Gjole Kosmodisk.Kje bidi interesno da mu se izmeri rejtingot po septemvri koga kje mora da go pravi kompromisot za imeto.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Abre ganchev,sho praime,kje vitka Grujo kichma i Gjole vo Septemvri.Sigurno krcka krevkata kichma na Grujo i Gjole Kosmodisk.Kje bidi interesno da mu se izmeri rejtingot po septemvri koga kje mora da go pravi kompromisot za imeto.
Секогаш постојат агенции кој ќе ти извадат рејтинг по желба,доколку добро ги наградиш за нивниот труд.:toe:

Член од
29 јуни 2005
Мислења
1.284
Поени од реакции
14
Секогаш постојат агенции кој ќе ти извадат рејтинг по желба,доколку добро ги наградиш за нивниот труд.:toe:

Nema da ima potreba da se falsifikuva rejtingot. Vie, simpatizerite i chlenovite na SDSM ke mu dadete podrshka, ke ja ispolni vashata cel-PROMENA NA IME. Ovaa podolu postirano e del od kolumnata na visok funkcioner na SDSM-Nikola Popovski. Sigurno najubavo gi znae stavovite na Branko Crvenkovski-идниот претседател на партијата, Zoran Zaev актуелниот в.д. претседател на СДСМ, Кандидатот за претседател од СДСМ Ljubomir Frchkovski i konechno stavot na СДСМ.....

"Трето, левицата предводена од СДСМ веќе одамна, многу наивно, лесно и некритички прифати промена на името, па нивниот став за тоа во иднина ќе биде редовно повторуван од ВМРО-ДПМНЕ како изговор за својата сопствена политика. Документација за тоа има доволно. Да потсетиме дека се' уште актуелниот в.д. претседател на СДСМ два-три пати директно се заложи за промена на името, а тој по статутот ја претставува партијата. Кандидатот за претседател од СДСМ целата своја претседателска кампања од името на СДСМ, ја сведе на потреба од промена на името на државава и напад на тогашниот кандидат г. Иванов. Слични ставови има и идниот претседател на партијата. "

http://www.dnevnik.com.mk/?itemID=3D836D96C0403849814631B37A450B15&arc=1

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Nema da ima potreba da se falsifikuva rejtingot. Vie, simpatizerite i chlenovite na SDSM ke mu dadete podrshka, ke ja ispolni vashata cel-PROMENA NA IME. Ovaa podolu postirano e del od kolumnata na visok funkcioner na SDSM-Nikola Popovski. Sigurno najubavo gi znae stavovite na Branko Crvenkovski-идниот претседател на партијата, Zoran Zaev актуелниот в.д. претседател на СДСМ, Кандидатот за претседател од СДСМ Ljubomir Frchkovski i konechno stavot na СДСМ.....
Toa tretoto od tvojata agrarna konspiracija ne ti drzhi ama ich voda.Duri i Grcija znae deka SDSM ili Branko ne beshe za promena na ustavno ime nego za razumen kompromis ili zamena na onaa referenca BJRM.Dali e mozhno da e Gruevski tolku nepismen kako i pola od chlenstvoto?

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Persey напиша:
E sega mene edno neshto ne mi e jasno kako toa od edna strana vie SDS(BJR)M-ovcite go obvinuvate Gruevski za totalitarist izolator fasist bidej'i nejkel da prifati 6 mesecni kompromisi, a od druga stra go obvinuvate oti sakal da sitka ime haha.
Видиш.
Мене па никако да ми стане јасно, како до пред некој месец коа некој ќе го спомнеше зборот компромис, веднаш го стававте на вашите листи на соросови платеници и предавници, за да наеднаш кога истото почнаа да го говорат претседателот и премиеерот, необјасниво затаите.

Хммм....
Дали се работи за искрена љубов спрема државата, или евентуално за партиски слепци кои под изговорот на патриотизмот само пробуваат да ќарат уште некое популистичко поенче за да има со што да се пофалат пред партискиот шеф...?
Навистина чудно :toe:

Шо велиш ти ?

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Kolku da sme jasni :helou:

http://www.macedoniaontheweb.com/for...rian-rule.html
http://www.macedoniaontheweb.com/for...om-greece.html

Postovite se od Vasko Gligorijevik :pos2:

E sega mene edno neshto ne mi e jasno kako toa od edna strana vie SDS(BJR)M-ovcite i Vasko Gligorijevikevcite, go obvinuvate Gruevski za totalitarist izolator fasist bukefalist iredentist bidejki nejkel da prifati 6 mesecni kompromisi, a od druga strana go obvinuvate oti sakal da sitka ime.
Коа нема што да кажеш, си ги повторуваш постовите ???
Интересно.
Ај уште еднаш за да не се правиш дека не си прочитал:

Хммм....
Дали се работи за искрена љубов спрема државата, или евентуално за партиски слепци кои под изговорот на патриотизмот само пробуваат да ќарат уште некое популистичко поенче за да има со што да се пофалат пред партискиот шеф...?

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
Коа нема што да кажеш, си ги повторуваш постовите ???
Интересно.
Ај уште еднаш за да не се правиш дека не си прочитал:

Хммм....
Јебига ти ме цитираше заборавајќи на Васета глигоријевиќ, затоа те потсетив на твојот идол хаха

Еве ти одговор...

Кај Груевски си има рефарендум а тоа е јасна порака до сите Васко Глигоријевиќи дека македонскиот народ никогаш нема да дозволи смена на име :helou:

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Јебига ти ме цитираше заборавајќи на Васета глигоријевиќ, затоа те потсетив на твојот идол хаха

Еве ти одговор...

Кај Груевски си има рефарендум а тоа е јасна порака до сите Васко Глигоријевиќи дека македонскиот народ никогаш нема да дозволи смена на име :helou:
Aха....значи сепак партиски слепци.

Keep walking.....:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom