Аплаузи и емоции на „Бихаќка“ за враќањето на Црвенковски

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Во кој свет живееш девојко, ти не си тука изгледа. Ако сега не сме полициска држава, тогаш кога сме биле повеќе.

Kade be? Znaes kako funkcionira kaj nas policijata? Bizarno e da se kaze, no partiski. Ne te kaznuvaat ako imas prijatel, vo prevod, kolku pogolem prijatel tolku pogolemi gluposti mozes da pravis.

на бранко пенкалото кога потписувасе охрид да не беШе расипано?
:))) Aha, prefrli ja topkata na Branko. Branko bese opozicija i togas. Ako vlasta ne naraca deka toa mora da se napravi, kakvi ingerencii ima opozicijata?

M

MKEUpatriot

Гостин
1944-1998 беше МВР под управа на СКМ-СДСМ а тајните служби до 12 мај 2009 на Бранко.ц

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Tocno deka rabota, pari trebaat.

Ama partiski vrabotuvanja, koi ne se sigurni i se menuvaat vraboteni so sekoja naredna vlast, spored mene se bizarna rabota. Ne sakam nesto sto e sega go gledas, a sega ne. Sto ke ti e da te vraboti nekoj ako znaes deka ne si vraboten oti si neophoden na toa rabotno mesto, tuku oti ubavo si dudlal?

Treba kako prvo stabinost. Imavme stabilnost na drzavata, stabilnost na denarot. Sega sto imame? Vo caura sme. Ne mozeme sami. Iako toa gorko go posakuvame. Fakt e deka ni treba svetot.
Абе читаш ли ти дека тие што ги обожаваш бркале од работа нивни долгогодишни членови од работа.

сдс не вработуваше партиски а ??? не се прајте сеа невини.

И сега има стабилност што ти фали, дека не е сдс на власт и немаш некое пријателче во влада, министерство или општина па да имаш привилегии.
Па економска криза е во цел свет како сакаш. Кога Америка не може да излезе накрај па Македонија Ич, кој сака нека биде на власт.

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
1944-1998 беше МВР под управа на СКМ-СДСМ а тајните служби до 12 мај 2009 на Бранко.ц
Koi tajni sluzbi? DBK prisluskuvase na mrtvo koga bese Ljubco na vlast? Ne gi pamtite transkriptite od muabetite? Na internet gi imase.

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
да!

2001 беше воена агресија помогната од сдсм да се врати на власт и да се етаблира она како политички фактор.

паметна, кај беа бе овие од сдсм кога одевме за велеста ние од ресен...2-3чесни исклучоци...., све друго преку лето со ладно пивце, а нивните ороспии на шопинг
Amnezija ve faka sekogas koga nesto dobro ne napravilo vmro.
Ako vlasta e sposobna nema sansa nekoj da ja iznenadi.

DOSTA BESE POMILUVANA PORADI PRISLUSUVANJE

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Џабе се карате кога симпатизерите на Б.Ц. не се во никој случај доволни за каква и да било победа на избори, затоа јас предложив да се отвори нова тема за да се види што мислат политички неопределените во однос на враќањето на дотичниот на чело на сдс.

M

MKEUpatriot

Гостин
Koi tajni sluzbi? DBK prisluskuvase na mrtvo koga bese Ljubco na vlast? Ne gi pamtite transkriptite od muabetite? Na internet gi imase.
СДСМ цели 64 години инсталираше свои луге во ДБК или УДБа или како и да е.Таа мрежа додека се демонтира треба уште толку

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Абе читаш ли ти дека тие што ги обожаваш бркале од работа нивни долгогодишни членови од работа.

сдс не вработуваше партиски а ??? не се прајте сеа невини.

И сега има стабилност што ти фали, дека не е сдс на власт и немаш некое пријателче во влада, министерство или општина па да имаш привилегии.
Па економска криза е во цел свет како сакаш. Кога Америка не може да излезе накрај па Македонија Ич, кој сака нека биде на власт.

Vrabotuvase partiski i SDSM. Koj rece deka ne vrabotuvase? Od kaj go iskopa toa? Opsto pisuvav za partiski vrabotuvanja od bilo koja vlast. Edni dojdi smeni gi, smeni se vlasta, ajde mala rokada po drzavni institucii. Zatoa zboruvav deka partiski vrabotuvanja ne cinat. I SDSM pravese mnogu pomalku od ovie denes. I denes imame takva administracija kakva sto imame (ne deka bese mala i SDSM ko bese). Ama toa ne se pari. Pari se pari koi nosat pari, a ne koi se jadat od gotovoto. Narodot toa ne moze da go sfati.

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
A pak sega edna vojska i policija, ta i vo Aracinovo, ta i vo Tetovo :)) Ako ti e toa referenca VOJNAta vo 2001!! I sto postignavme? Pa Ramkoven, pak status kvo.
А, што, да не нема полиција во Арачиново и во Тетово? Статус кво? За што статус кво? Ти велиш дека предходно сме биле во евкилибриум, а дека сега се ни е пореметено од кога дојдоа ВМРО-вците на власт.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Kade be? Znaes kako funkcionira kaj nas policijata? Bizarno e da se kaze, no partiski. Ne te kaznuvaat ako imas prijatel, vo prevod, kolku pogolem prijatel tolku pogolemi gluposti mozes da pravis.
Македонија каде ..

Јас знам туку ти ништо незнаеш како функционира полицијата.

Код:
Ne te kaznuvaat ako imas prijatel, vo prevod, kolku pogolem prijatel tolku pogolemi gluposti mozes da pravis.
Кога беше ова се сеќаваш, камо да беше уште ама нема повеќе.

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
Za sreka tie sluzbi sega se kaj vas ,samo gledajte go ministerot za pravda od koe vreme e.Pa covekot e posledniot kumunisticki minister.
A da ne zboruvame za Mijalkovi cii deca se, i kako tatkoim mozel da bide visok funkcioner vo Socijalisticka Republika Makedonija bez da pomine niz Kumrovackata skola.
Sepak site se deca na Kumunizmot

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
СДСМ цели 64 години инсталираше свои луге во ДБК или УДБа или како и да е.Таа мрежа додека се демонтира треба уште толку
Sakas da kazis deka za Ljubco i VMRO rabotea DBK (SDSM-ovska) vo 2000? A denes? Aj prosaraj malku po net i ke vidis kolku UDBAsi ima vo redovite na VMRO.

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
А, што, да не нема полиција во Арачиново и во Тетово? Статус кво? За што статус кво? Ти велиш дека предходно сме биле во евкилибриум, а дека сега се ни е пореметено од кога дојдоа ВМРО-вците на власт.

Status kvo znaci isto.

Kajgana Shop

На врв Bottom