Аплаузи и емоции на „Бихаќка“ за враќањето на Црвенковски

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
33
Decki,vi se vrati Mesijata.

Ona sto Zaev i Sekerinska go prorokuvaa,bidna.

Svetna dalecna zvezda nad Bihacka,i kako angel od nokta,kako nov spasitel za gresnite dusi,se pojavi .. Branko Crvenkovski!

Aplauz!Euforija!Poklonuvanje!Ass-licking!

Ajmo!

For free!

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Така јас слушнав, може и да грешам ....
Како и де е....
Пореди објективниот недостиг на млад кадар ќе мораат да рециклираат, ротираат, како што направија и со старо-новиот лидер....
Погрешен пристап според мене, но тие си знаат...
Не е погрешен пристап само според тебе и според мене е ама како што кажа тие си знаат, а македонската политика најверојатно ќе страда ради тоа.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Абе сте се запнале за Бихачка како пијан за огрда ебаго,или во недостиг на инвентивност и свежи идеи морате да го воздигнувате Бранко со тајфата?

M

MKEUpatriot

Гостин
Iako imate cela vlast dokolku zagubite povtorno kje im gi pripishuvate godinite na Gruevski kako onie od Kljusev i Ljubcho na SDSM vlast.

Rejtingot ne e sekogash relevanten za vistinskata sostojba vo koja se naogja partijata.

Ne e toa tragedija nasha tuku vasha i vam toa vi odgovara.

Месија дај бре не не малтретирај со интервјуа од Папата.Не доживуваме сите екстаза на нив.И само во идно време зборите КЕ.6% бегање нема милион изговори најдете си.Нек ви седи Бранко за нас е добро ама за државата и не е.Ама кога ви било вас гајле ...

Абе сте се запнале за Бихачка како пијан за огрда ебаго,или во недостиг на инвентивност и свежи идеи морате да го воздигнувате Бранко со тајфата?
Значи теми за Бранко не смеат да се отвараат.Ако не ти се чита имаш сто други.Зошто па да не може да се критикува опозцијата?

Вчера заприметив еден изузетен моменат....на радио чинам беше...

".....враќањето на б.ц. се чека.....како што дознаваме ќе имало длабоки резови во партијата, имиња не се соопштуваат, неофицијално дознаваме дека ќе има место и за старите докажани членови и за нови лица.Неофицијално се работи за Илинка Митрева, Никола Поповски, а се бара и соодветно место и за Фрч, освежување на партијата ќе се направи со Андреј Петров и други.....дрн, мрн..."

и тако даље..
Рециклирање е добра ствар...нели, мислам според видувањето на некои....
Смешки...:pos::pos::pos:
Како бре може да има кадрово подмладување од човек до тоталитаристичка свест човек кој сака да биде обочжуван ко индиски бог.Ко Хитлер да биде борец против расизам...

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Iako imate cela vlast dokolku zagubite povtorno kje im gi pripishuvate godinite na Gruevski kako onie od Kljusev i Ljubcho na SDSM vlast.

Rejtingot ne e sekogash relevanten za vistinskata sostojba vo koja se naogja partijata.

Ne e toa tragedija nasha tuku vasha i vam toa vi odgovara.

Месија дај бре не не малтретирај со интервјуа од Папата.Не доживуваме сите екстаза на нив.И само во идно време зборите КЕ.6% бегање нема милион изговори најдете си.Нек ви седи Бранко за нас е добро ама за државата и не е.Ама кога ви било вас гајле ...

Значи теми за Бранко не смеат да се отвараат.Ако не ти се чита имаш сто други.Зошто па да не може да се критикува опозцијата?
Абе кој вели дека не смеат да се отвораат теми за Бранко?Само велам дека е беспредметно,исто како да отворите тема за козата на Милан комшијана,дали и колку ќе давала млеко во следната сезона ебаго.:toe:

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11
Ajde od ponedelnik otpor protiv ovie fasisti na vlast.Tuka sme i cekame.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Ajde od ponedelnik otpor protiv ovie fasisti na vlast.Tuka sme i cekame.
Сигурно ова го кажуваш само еднаш,по примерот на “Ало,ало“,само не знам дали ја имате сликата на „Паднатата Мадона со големите цицки од Ван Кломп“,за серијата да биде комплетна?:smir:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
АБЦ..ќути таму......од кај знаеш...може и тоа е дел од рекламните кампањи...не им се мешај во есапот.:pos2::pos2:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
АБЦ..ќути таму......од кај знаеш...може и тоа е дел од рекламните кампањи...не им се мешај во есапот.:pos2::pos2:
Абе и Хитлер ја бараше за себе,ама и Хер Ото Флик се надеваше потајно дека ќе си ја задржи за себе Паднатата Мадона со големи цицки,само не би знаел кој овде е поручникот Грубер,оти ги има премногу и во власта и во опозицијата,што личат на него.:pos2:

J

Johnny Stulic

Гостин
Абе и Хитлер ја бараше за себе,ама и Хер Ото Флик се надеваше потајно дека ќе си ја задржи за себе Паднатата Мадона со големи цицки,само не би знаел кој овде е поручникот Грубер,оти ги има премногу и во власта и во опозицијата,што личат на него.:pos2:
Ajde bre ABC ne licat na homo dotolku :pos: poveke mi licat na porucnik Craptree ami i nie ne znaeme da se posomnevame vo niv iako ocigledno ne ebat.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Се собрала плакатолепарска тајфа пред алумина и протестирале заради Бранковото враќање. Мене овде ми мириса на криминал. Мислам дека Грујо и компанија зацапале поприлични во него, страв ги фаќа од помислата дека Бранко може да се врати на власт и сите да ги испохапси ко на времето кога пола раководство им го прати во Идризово. Мислам дека ова е едини случај у свет каде власта протестира против лидерот на опозицијата, моја дијагноза за Грујо и сите околу него - ПИЧКИ.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Ajde bre ABC ne licat na homo dotolku :pos: poveke mi licat na porucnik Craptree ami i nie ne znaeme da se posomnevame vo niv iako ocigledno ne ebat.
Како бе не личат,па ги гледаш ли,ни деца прават ни ништо,иако се рушија од кампањи,стално мрчат со своите партнери од ист пол.:smir:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Се собрала плакатолепарска тајфа пред алумина и протестирале заради Бранковото враќање. Мене овде ми мириса на криминал. Мислам дека Грујо и компанија зацапале поприлични во него, страв ги фаќа од помислата дека Бранко може да се врати на власт и сите да ги испохапси ко на времето кога пола раководство им го прати во Идризово. Мислам дека ова е едини случај у свет каде власта протестира против лидерот на опозицијата, моја дијагноза за Грујо и сите околу него - ПИЧКИ.
Здружение за отпор кон Бранко Црвенковски

Граѓани, жртви од владеењето на Црвенковски, како што вела,т формираа Коалиција на невладини организации и граѓани - жртви на транзицијата „Отпор кон Бранко Црвенковски“. Тие денеска одржаа прес конференција на која што обвинија дека веќе две децении ги чувствуваат штетните последици од транзицијата и криминалната приватизација.
“Доста е за, армијата стечајци, опустошена економија, транзициските профитери и олигарси, арогантноста и елитизмот, борбата за гола егзистенција. Отпор кон празните ветувања, илјадниците измамени стечајци, отпор кон создавачот на транзицискиот тунел, кон Бранко Црвенковски“, беше истакнато на конференцијата од страна на коалициајта.
Од таму со повик до граѓаните да не дозволат Бранко Црвенковски “да е повторно креаторот на нашата иднина, на државната политика и на нашата судбина, затоа што Македонија не смее повторно да минува низ нови децении на корупција и криминал“.

СДСМ: Воодушевени сме од отпорот кон Црвенковски – нема никој

Ние сме чуле некој да протестира против нечие доаѓање на власт, но досега не сме ни чуле ни виделе некој да протестира против нечие доаѓање на претседателска функција во опозициона политичка партија, се огласи опозициската СДСМ во врска со здружението формирано за отпор кон Бранко Црвенковски.
“Сепак, ние сме воодушевени од масовноста на овие протести. Очигледно, нема никој. ВМРО-ДПМНЕ со сета логистика, пари, притисоци и сите свои владино невладини организации успеа да собере волку луѓе, односно како што може да видите нема никој да протестира пред седиштето на СДСМ. Ако олку луѓе се против Црвенковски може само да замислите колку се за неговото враќање во СДСМ и колку луѓе го подржуваат Црвенковски“, изјави портпаролот на СДСМ, Емилијан Станковиќ.
Vaka bre dpBne e silna partija so visok rejting a protestira?Da vidi chovek da ne veruva.Bruki i cirkuzi od dpBne mozhe chovek da ochekuva samo.

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
Никола Поповски како што знам демантираше удел во “новото“ раководство и рече дека нема намера да биде дел од ова СДСМ.
Сепак Брату во право си....
Никола Поповски си се сместил на асистентско место на Европски Универзитет...

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Ekskluzivna fotografija vo zhivo od protestniot miting pred Bihakjka na zdruzhenata koalicija od strana na dpBne :Otpor kon B.C.

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom