Аплаузи и емоции на „Бихаќка“ за враќањето на Црвенковски

• Креатор на темата Креатор на темата Boban_077
  • Време на започнување Време на започнување
СДСМовциве не се навикнати да си ја покажат реалната сила туку мора фолираат да се прикажуваат лажно.

Битно вие вмровците си имате свој форум, нит ве банираат нит ништо :nenene:

Па ако нешто не ти се допага имаш други форуми бирај демократија...

Не се откажувам јас така лесно, док не ми стегнат крајна забрана (само незнам за што ) не си идам.

Како си сакаш само без многу ликови ептен па ти сакаш опозицијата да ја прикажеш силна

Битно вие вмровците си имате свој форум, нит ве банираат нит ништо :nenene:

ако не барем имате и вие комуњарите форум кај што главни се Стрелчо кој после изборите немаше смелост да се појави и Рубинчо из Србије :pos:

ако не барем имате и вие комуњарите форум кај што главни се Стрелчо кој после изборите немаше смелост да се појави и Рубинчо из Србије :pos:

Незнам, Branko is Back беше подмолно баниран и уништен, морав да ставам ник на некој Македонец за да можам да зборам во име на другите Македонци кој гледаат поинаку на работите. Равногорац е брат ми и он е малце порадикален но и е доста помлад па со време ке се смири :smir:

Незнам, Branko is Back беше подмолно баниран и уништен, морав да ставам ник на некој Македонец за да можам да зборам во име на другите Македонци кој гледаат поинаку на работите. Равногорац е брат ми и он е малце порадикален но и е доста помлад па со време ке се смири :smir:

Поинаку од предавнички аспект

затоа што се сметам за Македонец до коска во него гледам предавник и го мразам од дното на душата

Ок, твое право бате. Можеби ќе излезе дека си во право но можеби и за оние што мислиш дека се добрите момци многу лесно може да станат предавници, не за друго многу малце зависи од нас.

Ок, твое право бате. Можеби ќе излезе дека си во право но можеби и за оние што мислиш дека се добрите момци многу лесно може да станат предавници, не за друго многу малце зависи од нас.

може да станат, ама не се одбрани на тие позиции за да бидат предавници како што е БЦ, одбрани се за да не бидат како него

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom