Аплаузи и емоции на „Бихаќка“ за враќањето на Црвенковски

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
добоја вчера еден ваков поздрав

поданиците негови слепо верувајќиму почнаа да му се молат
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

и ко ќе видиш шо ќе видиш се пензионери
младината ја нема имаше само еден ама и тој околу 30 имаше :pos2:
и никако да им текне дека треба да си побараат нов папа а овој да го пратат во историјата

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.811
Lele citam ,gledam ...abe mislam ke se rasplacam.....edvaj se dodrzav....

Auuu ....koe cudo go imame nie vo nasava drzava ,da eb.s u zdrav pamet tolku ludze i vakov precek da ti pripremat ...stvarno nezanam ...ili pak si mislam da ne stana liceto B.C del od svetskiot detset pa ludevo otidoa da go vidat i da zemat avtogrami ??? a??

Член од
7 март 2009
Мислења
247
Поени од реакции
32
Lele citam ,gledam ...abe mislam ke se rasplacam.....edvaj se dodrzav....

Auuu ....koe cudo go imame nie vo nasava drzava ,da eb.s u zdrav pamet tolku ludze i vakov precek da ti pripremat ...stvarno nezanam ...ili pak si mislam da ne stana liceto B.C del od svetskiot detset pa ludevo otidoa da go vidat i da zemat avtogrami ??? a??

Не се чуди бе!! Мене ми текнува во 2002 на парламентарни избори ни плаќаа 500 ден за да идеме на митинг. Имаше организирано превоз со комбе, па имаше маички, знамиња, капчиња. Секој ден не собираа од маало околу 4 саат и идеме во Кратово, па во Прилеп, Битола, Куманово, Охрид итн. Се тоа само за да се прикаже големината на ``Папата``. Башка малолетници бевме сите тогаш и 500 денари од ден ни беа пуна капа.:toe: Само се прашував ако на нас копиљациве( бевме околу 20-тина) ни даваат по 500 ден тогаш по колку пари земаат они?:vozbud:

А

Ајсшутер

Гостин
Се врати архиепископот на комуњарската партија, амин :pop::pop:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Друже Бране, ми ти се кунемо

Бранко се врати, ама сега вистина се врати, а не ко тој вицот за Велигден.

Толкава помпа се крена за инаугурацијата на Иванов, па претседатели од други држави, хеликоптери, специјалци, блокирани улици,за на крај стариот претседател да го украде шоуто. Сигурно Џоле и Грујо вечерва коси кубат откако виделе како го дочекаа Бранко во партијата.

А пак овие од СДСМ... знаев дека се во криза ама дека до олку биле очајни стварно не знаев.

Вака ни апостолите не го пречекале Исус кога воскреснал и се вратил да ги израдува. Дури и таму имало некои кои не верувале додека не ги чепнале раните (или така некако одеше приказната).

А овде... не бе братче, му веруваат од напред, поточно кажано им веруваат на сите политичари, онака, од учтивост, не им требаат докази.

Една женичка еуфорично во прилогот на А1 вели - Ќе победиме сто посто, гарантујем, зошто сите го сакаат, Бранко многу го сакаат.

Е арно тетке, сакајте си го, и по можност урамете си го по дома и пејте му, друже Бране, ми ти се кунемо...

Лесно на тие политичари што имаат ваков народ...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
А што толку се замарате со човек што има 8% рејтинг? :)

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Аплаудирале на пеЅионер. Да имеше Бане поддржувачи, ќе се кандидираше за претседател. Бане е за во пензија , а со него, СДС може само да допотоне и целосно исчезне како партија. Можеби ќе се слејат во ЛДП :)

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Ти бе без мозок, ми зборуваш дка српскиот џган како и сите останати кои беа окупатори врз Македонија се залагале за наше подобро утре??
ради србите си имам ли Македонска држава и пишувам на Македонски.

историјата не можеме да ја смениме, ама затоа пак ќе се трудиме во сегашноста и иднината да биде вон дометот на внуци од колонизатори, грчки платеници и бугарски романтичари.. да живее Македонија!

Среќа што таквите ко тебе се мизерна мањина во државава.

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Среќа што таквите ко тебе се мизерна мањина во државава.

Вие сте малцинство, кое буквално исчезна. Всушност, 90% сте Македонци србомани, ама на младиве им дојде паметот дека се Македонци.

Homer MakeDonski

*Матриот
Член од
14 јуни 2005
Мислења
823
Поени од реакции
87
Благодарејќи на нив ти денес си пишуваш на македонски јазик, си имаш македонска држава и све остало што иде со тоа. Замисли само Краљевска војска да не го пробиела солунски фронт и во тој период Вардарска Македонија да отишла под Бугарија. Нит ќе се расправавме јас и ти, нит ќе полемизиравме за достоинство, нит за име нит за евровизија. Знам дека ова не ви е логично, и постајно се трудат да ви ги исперат мозоците но јас и моите истомисленици сме тука да ја кажеме правата вистина.
Мене ова не ми изгледа логи4ески.Може мозок да ми е исперен
те молим просветли ме..кажи ми вистината ..

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Ти гарантирам, доколку ве имаше повеќе немаше да ве дупат неписмени политичари 20 години.

За твоја информација, Македонија својот зенит го дозивеа 90 година.

Доколку имаш малку логика нема да сереш за некој си врховисти и петоколонаши.

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Ти гарантирам, доколку ве имаше повеќе немаше да ве дупат неписмени политичари 20 години.

За твоја информација, Македонија својот зенит го дозивеа 90 година.

Доколку имаш малку логика нема да сереш за некој си врховисти и петоколонаши.
Абе тие неписмени политичари се од шумадиската школа :helou:

Барем сега го имаме Гројо, Македонец:toe:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Вие сте малцинство, кое буквално исчезна. Всушност, 90% сте Македонци србомани, ама на младиве им дојде паметот дека се Македонци.

Грешка си, у моја фамилија па и пошироко воопште не им е битно дали им стои Србин или Македонец.

А колку не има и колку вредиме се виде 1999 година, вас име ви сменија, знаме ви сменија и ништо не направивте. Разубедете ме бре луѓе, дигнете буна, уништете ги гадовите кој ви ја цицаат крвта, не ги барај непријателите кај најголемите пријатели.

Kajgana Shop

На врв Bottom