Britains Got Talent

• Креатор на темата Креатор на темата Philosophus
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 јануари 2009
Мислења
359
Поени од реакции
21

Тетка Сузан го маѓепса светот со нејзиниот глас, и нејзините клипчиња се сеуште гледани.

Сепак морам да кажам дека од британското шоу Britains Got Talent имам нов фаворит.

Ембедирање на клипчињата не е можно затоа гледајте ги директно од ЈТ.

Ее ми ја погоди темата:aplauz: Фаворити ми се:
Flawless

Shaheen Jafargholi

Stavros Flatly

Заборајв да кажам дека победникот добива голема парична награда + шанса да се покажи пред кралицата. Првиот победник беше Paul Potts, во втората сезона George Sampson. Во тек е третата сезона.

Можам да ставам уште клипчиња, ако има заинтересираност нормално.

Добро шоу.
Сузан Бојл тотално направи бум на јутјуб, ама тоа беше пред еден месец
Сегашните кандидати не се којзнае што

твелф поинтс гоус тууууууууу овие денсерите стварно се закон како играат,секоја чест.
дури и овој од жирито стана да даде аплауз како му беше името

Еве нешто од 2008 шо вреди да се види

Еве ко за Јове нешто .. знам дека ќе ја бендисаш, пресно сега снимано :icon_cool

Додавам уште едни во мојата листа на фаворити:vozbud: Незнам како сум ги испуштил овие да не ги гледам:uvo:

И то помина. Победија Diversity. На второ место Susan Boyle, трето Julian Smith.

Мене овој ми беше фаворит

Поради постоењето на повеќе лиценцирани спин-оф верзии на Britain's Got Talent низ светот од кои секако излегуваат таленти кои заслужуваат да бидат забележани, од модераторите ќе побарам темата да биде преименувана во Got Talent series.

За да темава не биде само обично лепење клипчиња од Youtube и да биде префрлена во Чек Дис Аут, ќе ве замолам и да си го искажувате своте мислење околу целиот концепт на шоуто генерално, мислења околу вашите фаворити, критики кон тие кои не ви се допаѓаат. Можете да дискутирате на теми како на пример „Дали навистина ова шоу може да им го промени животот на оние кои успешно ќе се прикажат?„ или „Дали вакво шоу и треба на Македонија?„.

Еве ја мојата понуда за сега:

1. Ова е еден од најфаворизираните учесници на America's Got Talent која е во тек. Случајот со човеков е донекаде сличен со оној на Сузан Бојл. Човекот си е најобичен американски сељак........... барем додека не запее.

2. Девојкава е Sand-artist, победничка на украинската верзија на шоуто. Во клипчево ја насликува Втората Светска Војна, од гледната точка на тамошниот дел на светот која е особено трогателна.

Не знам од која година е, ама е неверојатен ѕвер!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom