Microsoft Office 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Од прва рака информација.... Во Македонија се плаќа многу повеќе од 600 - 700 $ за добар софтвер ;)

Колку што успеав на нет да ископам од неофицијални извори... значи Мајкрософт сакаат да постигнат новиот офис да им максимална компитабилност со Windows 7 и максимална оптимизација на самиот продукт. Работеле и на други поситни додатоци, но главната цел им била компитабилноста и оптимизацијата. Значи ова е од неофицијални извори. :)

да бе брат знам видов во нико еднаш ... Windows Vista Ultimate OEM снимен на Princo DVD 8000 ден и нешто беше на таков квалитетен софтвер мислиш?
200 евра просечна плата и ке купи софтвер? хахаха
ти се слушаш шо пишуваш? како прво виста е ОС, нема везе со тоа што внуче ти го кажува...

иначе да...600$-700$ е софтвер за сметководство пример....

Прашање... со исклучок на рибон интерфејсот, која реална (продуктивна, потребна) новост ја имаат последниве неколку офис пакети?
Најголемиот дел од луѓето што ги знам, не гледаат никаква функционална разлика помеѓу Word 97 и Word 2007. :toe:

Брат, исто с*ање различно пакување :toe:
[Пази на пцовки]

Не е ништо чудно Мајкрософт да не изненади се една AIO колекција Office 2010. Како напредува технологијата, Мајкрософт не застануваат тука.
Се надевам дека во Office 2010 ќе бидат надминати сите проблеми од претходниците и дека ќе биде колекција од лесно совладливи и за секого достапни апликации. Исто така очекувам и промена во Дизајнот на подобро, па да видиме што ни подготвуваат...

Еве фотки од 2010.

office2010_3.jpg

office2010_4.jpg

office2010_6.jpg

office2010_7.jpg

office2010_9.jpg

office2010_12.jpg

office2010_14.jpg

Прва половина на 2010. И освен графички подобрувања нема други новости освен значајната поддршка за 64 битни процесори која досега во 2003 и 2007 не беше овозможна.

Супер е ова иначе јас користам Na Windows vista open office org и не е баш за фрлање си ја врше работата...

Не знам зошто би ми служел овој office кога нема никакви промени. Само доколку би користел на 64. битен оперативен систем тогаш би го снимил.
ПС. Моментално струи бета верзија и далеку е од целосна.

Незнам али office и нема ништо сменето драстично од 97цата , плус последниве две (2007 и 2010 рачунам) само се сменети во банални ствари и во надворешен дизајн кој мене лично не ми се свиѓа . 2003 wtf :baeh:

Незнам али office и нема ништо сменето драстично од 97цата , плус последниве две (2007 и 2010 рачунам) само се сменети во банални ствари и во надворешен дизајн кој мене лично не ми се свиѓа . 2003 wtf :baeh:

Во 2007 опциите се за свршување :vozbud:

Некој прв пат да види компјутер и да седне одма на OFFICE 2007 ќе се снајде што е како е зашто е. Стај го на 2003 да те видам.... опции милјон... само текст.... оди види што е зашто е....

2010 имаат подобрен дизајн и попрегледни (real time) ефеки.

Значи со дизајнот тебе не ти се подобрува работата , и со реал тајм ефекти ...
Тоа е само споредна работа која и не е страшно битна .:nenene: Проблемот е што Microsoft има други проблеми кој треба да ги реши , а не дизај и некој глупи ефекти.

Значи со дизајнот тебе не ти се подобрува работата , и со реал тајм ефекти ...
Тоа е само споредна работа која и не е страшно битна .:nenene: Проблемот е што Microsoft има други проблеми кој треба да ги реши , а не дизај и некој глупи ефекти.
какви проблеми треба да реши Microsoft?:XD:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom