Овој до Ване е Персеј или некој велешанец ????За двете. Практично едното и другото се неразделни. Без Александар Македонски нема достоинство
На пример Достоинство доколку треба гинат за Александар Македонски
Persej e zad aparatotОвој до Ване е Персеј или некој велешанец ????
А апаратот од Ване ли е новиот ???Persej e zad aparatot
Но земајќи во предвид дека Александар не е повеќе меѓу нас 2000 и кусур години паметно и пожелно е државата да се сврти кон живите.За двете. Практично едното и другото се неразделни. Без Александар Македонски нема достоинство
Куде живее он? Горе ли живее?
За двете. Практично едното и другото се неразделни. Без Александар Македонски нема достоинство
А, не. Човекот си е во право. Кога станува збор за новокомпонирна култура, Српче е првиот што треба да си го каже зборот.
Кога Александар разбрал дека од Теба се спремаат да го нападнат, тој удрил на нив. Не оставил не само жив маж, туку ниту камен на камен не останало од проклетото место кадешто биле настроени против Македонија.
Да имаа Љубче и Љубе капка крв наследено од Александар, Шипковица денеш немаше да постои.
Продадените ороспии од СДСМ не заслужуваат да бидат спомнати, единствена олеснителна околност им е што не се ни кријат дека се предавници па секој ги знае колу чинат.
Но најбедни од се сте вие, портокаловите квазипатриоти, кои денес се лижете со убијците на македонските војници. Се серете врз гробовите на загинатите Македонци и велите “па тоа е политика, така треба“.
Александар ви треба само како племенски тотем и предмет за идолопоклонство, а да се инспирирате од него не можете зашто немате Достоинство ниту на Букефал лепешките да му ги собирате.
хм....Уште подобро ако одамна (откако заврши конфликтот) ги тргнеа едно десетина илјади државни службеници, па 10.000 х 500 евра просечно само за плата (бруто) не сметајќи други трошоци од истите (кои ги надминуваат нивните плати), доаѓаме до бројка од 5 миљони евра месечно. Само од плати.
Зошто секогаш потенцирам од конфликтот наваму? Затоа што ако тие лица чекаа 2009 да се згрижат, ќе испоумреа. Повеќето од нив мораа да се снајдат и се снајдоа (како и стечајците, ако некој чека од држава пари ќе се изначека и костур ќе стане).
ццццц....да не почнувам со навреди...стварно си непи***н...како можеш тоа да го кажеш бе алооо!!!Jas ne ve razbiram iskreno pa Aracinovo bese neosvoivo drugo e sto go imaat na spotot dostoinstvo ajde najdete ja izjavata na Ljupco Georgievski kade kazuva za Aracinovo i se ce vi e jasno pa ne moze Trajko ili Petko povece da znaat od nego koj e bil vo vlasta nekoj ce napise go predadoa pa kolku trebase da zaginat od vojska i policija samo toa ve prasuvam...
Drugo vece napisav i kak ce napisam dali eden od tie braniteli se seti da donira nesto primer na deca bez roditeli a zemaa dobri pari toa vreme e sega nekoj ostanal invalid itd epa ne bil na odmor se znae vo vojna ima stradanja raneti zaginati itd itd...
Velat nie vojuvavme aa jas imam prasanje protiv kogo protiv Ali Ahmeti ajde de kaj e toj sega kaj ste vie no da go ostavime toa
Velat nie ne znaeme drugo da rabotime ajde de vidi majkata eden kup mladi ljude uste sega sakaat da bidat nesposobli pa marsiraat po ulici sramota mene me prasuva nekoj dali mi e lesno ne i jas rabotam vo privatna firma mozebi utre i mene ce me ispustat i sto sega ajde pred vlada da se bunam za rabota sram da gi e
хиихихи зверови....кај да најдам ваква мајца/??колку пари се??За двете. Практично едното и другото се неразделни. Без Александар Македонски нема достоинство
Епа види во темата за метла за администрацијата, таму има. А за оние кои учествуваа во конфликтот, тие се сите обични луѓе. Ваљда познаваш некој од нив, кој како знаеше се снајде. Таксист, назад у фирма... ова е за резервниот состав кој беше избркан. Дали и како сите се снајдоа не знам, не можам да зборам за тоа, но досега ако чекаа милостиња (буквално на тоа и се сведоа барањата, условите)... Само тие си знаат, ги имаше на тв, можеби си фатила нешто од тие емисии.И двете а и се прашувам како припадниците на достоинство се снаоѓале?