Б
Бат Елохим
Гостин
а ти саглам ли си извини вака? ич не ми е целта да те навредам... туку навистина ме интересира....Jas ne ve razbiram iskreno pa Aracinovo bese neosvoivo drugo e sto go imaat na spotot dostoinstvo ajde najdete ja izjavata na Ljupco Georgievski kade kazuva za Aracinovo i se ce vi e jasno pa ne moze Trajko ili Petko povece da znaat od nego koj e bil vo vlasta nekoj ce napise go predadoa pa kolku trebase da zaginat od vojska i policija samo toa ve prasuvam...
Drugo vece napisav i kak ce napisam dali eden od tie braniteli se seti da donira nesto primer na deca bez roditeli a zemaa dobri pari toa vreme e sega nekoj ostanal invalid itd epa ne bil na odmor se znae vo vojna ima stradanja raneti zaginati itd itd...
Velat nie vojuvavme aa jas imam prasanje protiv kogo protiv Ali Ahmeti ajde de kaj e toj sega kaj ste vie no da go ostavime toa
Velat nie ne znaeme drugo da rabotime ajde de vidi majkata eden kup mladi ljude uste sega sakaat da bidat nesposobli pa marsiraat po ulici sramota mene me prasuva nekoj dali mi e lesno ne i jas rabotam vo privatna firma mozebi utre i mene ce me ispustat i sto sega ajde pred vlada da se bunam za rabota sram da gi e
Никој тебе не те прашува дали ти е лесно, затоа што никој не ти должи ништо на тебе (во случајов) а државата им должи многу на бранителите. Ако не за друго барем за предавството што го извршија политичарите!!!