Среќен роденден ПараноиК!

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.501
Локација
Пустец
Frose: Леа, нека ти ја отвори Фантом темата за роденден бе..
Leah: Не, сакам ти.
Frose: Е добро де, голема работа, нека ја отвори тој сега, тој треба J
Leah: Фросе, сакам ти да ми ја отвориш, ќе те убијам!

ОМГ, here we go..

Зарем дојде овој ден? Зарем дојде денот од кога јас, Џену Грл, ќе престанам да те викам мало и ќе престанам да се чувствувам како баба затоа што тебе ти требаа 9 месеци и една недела за да се израмниш со моите години?

Te лажам, уште ќе те викам мало, во висина ти бегам доста сантиметри. :icon_cool

Пред утре во 7 часот посабајлечки да те гушнам и да ти посакам среќен роденден во живо, би ти посакала на форумов пред сите да ти кажам некои работи.

Среќен роденден

Сите желби да ти се исполнат, да си жива и здрава..

Да имаш малку повеќе памет во главата (ова сериозноJ)
Да не сечеш вени толку често
Да си се сакате со Фантом највеќе
Да не го малтретираш гладиус толку многу
Да не ме вадиш од памет толку често
Да не бидеш толку ЕМО :icon_lol:
Да си поставиш граница помеѓу тие што ти се пријатели и „пријатели“ :wink:

И конечно да ти се исполни желбата да ја начекаш на само професорката по педагогија.

Среќен 17ти роденден Леона, почни да одбројуваш до 18ката.

365 to go..

3316714244_265977c94b.jpg

Naymeelatah полнит 17 години! Јеееј! :je:

Од денес ќе мојш да се пронаоѓаш во уште еден дел на нашата песна.

I was seventeen, you were just a dream... :)

Среќен роденден, голема да растиш, да си ми здрава права и најсреќна на цел свет. Нека ти се исполнет сите желби, и насмевката нека го краси твоето лице што почесто, зашто едноставно нема поголем подарок за мене од твојата среќа. Жалам што не го дочекавме твојот роденден заедно поради сплетот на околностите, ама здравје ќе се исцелуваме и исчеститаме другата недела, или на 22-3 мај. :vozbud::vozbud::vozbud:

Уште еднаш, најсреќен роденден, и шо побрзо да дојт октомври.

ChocolateLoveCake.jpg

Те сакам. :wub:

Oh my dearest God. My little sister has just turned 17!!! Wooooow, I’m so so so so so so so so (на n-ти степен) happy!
Леоничке моја најмила, нека овие 17 години ти бидат доказ за сите прекрасн работи кои ги си поминала до сега, и доказ дека можеш да го истрпиш целиот товар кој животот го носи со себе. Вечерва ја имаш привилегијата сите ѕвезди да светат за тебе. Излези на прозор и ќе видиш. Јас ти средив тоа!
Ако нешто ги нема, облаците се криви не сакаа да направат компромис со мене.
А и да не заборавиме, сепак си помала од мене бе! Како и да е, те сакам прееееемногу!
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН, СИТЕ ЖЕЛБИ РЕАЛНОСТ ДА ТИ СТАНАТ! МНОГУ ЗДРАВЈЕ, СРЕЌА И УСПЕХ... Љубов си имаш, да не ти посакувам... Море ај, да ти се множат и деновите од оваа 17та година поминати со саканиот и заедно да го дочекате THE BIG DAY следната година на истиов ден!
п.с.Дај ма посакај и некоја моја желба, не ми се чека до идниот роденден:)

Среќен роденден Леона, ти посакувам се најдобро во љубовта пред се, здравје, среќа и успеси на училиште:helou:

Среќен роѓенден другар :) се најбоље

Среќен роденден параОНИК :pipi:

И ти ли сине Бруте :icon_lol:

Среќен Леа роденден многу, хепи брм брм дрн :) да се запознаеме видиме изгушкаме исл исл, се најубаво среќа да те прати итн итн :back:

Среќен роденден и се` најубаво!:smir:

Среќен роденден!

Среќен роденден Леона, многу успех во љубовта, школото, љубовта,. школото, љубовта, многу здравје, среќа и тако даље... Сите желби да ти се исполнат! :back:

Леоно! Среќен роденден брливо, да ми го радујш мојот побратим уште стовека, а успатно да имаш многу здравје, помалце наркомани.. пијаници и такви шо клошари. Be happy!:smir:

Среќен роденден и се најубаво во животот.:)

Ти посакувам желбите да ти бидат реалност, среќата секојдневие, смеата навика, а љубовта твој вечен предизвик.
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ЛЕОНА!!!

Среќен роденден и се најубаво :)

Срц среќен роденден - чек и една гушка и бацка :back::smir::pipi::back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom