Европејци vs. Јапонци (мото)

• Креатор на темата Креатор на темата peppeGT
  • Време на започнување Време на започнување
po tvoe so kaza demek gumite se ok. ali seto dr osven motorot ne e ok.
:pos2::pos2: heeyy me smees....... copija na gumi naj naj top kostat 420-450 euro a motor so kosta nad 60000euro demek nema sigurnost..........bandasite i vilata... bla.....bla.....
Офф:
Coppia (италијански) - комплет, сет?

E кај ке ти се допаѓа кога споредуваш различни класи на мотори... Дукатито е во класа на R1, додека FJR се туристички мотори со куфери и слични срања за доли тури.

Rekov, Fkusoj...ama pak ne mi go aresva.

Hayabusa, peki.

Ama sepak, kakov i da e, jas ke go rasturam na sostavni i ke sklopam nesto drugo.

Pogolem merak od toa i od takva voznja nema.

Sega mi nudea takov Ducati za 6 iljadarki, ke spustea do 5 i pol iljadarki.
OdbiF, kriza e :)!

Ne znam, imam odbivnost kon 'taljanci.

Moja preferencija e:
lowrider33333.jpg

No toa e sosem drug stil!

Od vakvijata, eventualno:
006z.jpg

ili

max_factor_lazareth.jpg

Rekov, Fkusoj...ama pak ne mi go aresva.

Hayabusa, peki.

Ama sepak, kakov i da e, jas ke go rasturam na sostavni i ke sklopam nesto drugo.

Pogolem merak od toa i od takva voznja nema.

Sega mi nudea takov Ducati za 6 iljadarki, ke spustea do 5 i pol iljadarki.
OdbiF, kriza e :)!

Ne znam, imam odbivnost kon 'taljanci.

Moja preferencija e:
lowrider33333.jpg

No toa e sosem drug stil!

Od vakvijata, eventualno:
006z.jpg

ili

max_factor_lazareth.jpg
Takov Ducati za 5-6 iliadarki :pos2: aman so zboris ....:tapp:
heeyyy me iznasmea be :pos2::pos2:................
a ti slobodno preferiraj si gi ovie smesni nadvoresni kapii.

Takov Ducati za 5-6 iliadarki :pos2: aman so zboris ....:tapp:
heeyyy me iznasmea be :pos2::pos2:................
a ti slobodno preferiraj si gi ovie smesni nadvoresni kapii.

Shapshal, bas takvo Ducati...a koga ne znaes koj sum i sto sum, muckata molk so kvalifikativi, jasno!

Volina.

A tie nadvoresnite...ela so tvoeto Ducati pa ke vidime.

Tutkun, pa posle ke te citame po fejsbuk kako onoj mamlazon sto lezi robija deka utepa covek na biciklo na pesacki pa placipickosuvaat deka kutriot ne bil kriv i greota e da lezi robija. Koj go teral da vozi 200 na prometna ulica, a? Taka i ti. Smizl

Pih

нема потреба од навреди,админ си,не ти личи...
-не ти се свиѓаат,не ти се свиѓаат,човекот овожава 'талијанци:)

-иначе твоиве мотори се ПРЕфутуристички,не ми се свиѓаат...нејќам до толку да дречам на патот...:)
-за мене само љути јапанац:helou:

нема потреба од навреди,админ си,не ти личи...
-не ти се свиѓаат,не ти се свиѓаат,човекот овожава 'талијанци:)

-иначе твоиве мотори се ПРЕфутуристички,не ми се свиѓаат...нејќам до толку да дречам на патот...:)
-за мене само љути јапанац:helou:

Nema navredi...

Ne se prefuturisticki, site tri postojat, a eden mnooooogu slicen i vozev.

Tuku sekoj sto se kacil na tomos avtomatik kenka i palamudi.

mos si se kacil na toj vtoriot
mislam deka praevte muabet za ducati desmosedici a takov da ti nudat za 6000 mozno e ako gazdata e so crven pecat

Nema navredi...

Ne se prefuturisticki, site tri postojat, a eden mnooooogu slicen i vozev.

Tuku sekoj sto se kacil na tomos avtomatik kenka i palamudi.

Сигурно не бил Томахавкот :) Изгледа пепегт не ја знае Јамахата (преработената), јас лично бев пријатно изненаден.

A moze e jebena finansiska kriza vo svetot, pa ima lugje koi moraat posto zasto da davaat stvari za da odlozat da im dojdat na vrata repo boys!

Сигурно не бил Томахавкот :) Изгледа пепегт не ја знае Јамахата (преработената), јас лично бев пријатно изненаден.

Jamahata e sega vo Kumanovo.

Ke ima poarno, samo da najdam vreme.

Shapshal, bas takvo Ducati...a koga ne znaes koj sum i sto sum, muckata molk so kvalifikativi, jasno!

Volina.

A tie nadvoresnite...ela so tvoeto Ducati pa ke vidime.

Tutkun, pa posle ke te citame po fejsbuk kako onoj mamlazon sto lezi robija deka utepa covek na biciklo na pesacki pa placipickosuvaat deka kutriot ne bil kriv i greota e da lezi robija. Koj go teral da vozi 200 na prometna ulica, a? Taka i ti. Smizl

Pih
eve vaka ima soodvetni mesta "sapsal" za vozenje 200 i nad 200 km/h
pa slobodno citaj gi na Facebook tie so sakat da se pokazat u javnos eve na pr. kako tebe...........
ne gi izmesuvaj babite i zabibite a takov Dukati ako ti nudat za tie pari zemigo slobodno a jas +5000 ke ti dadam......
P.S a koj si i sto si toa e licno tvoja privatna stvar.....so mene ne mi cue koj si ti!!!.............:helou:

Shalabajzerce, otkaci mi se be. Vozi si kineski skuter i drkaj na vistinski motori.

Nema nikade mesta za 200 i nad 200 osven na oficijalni moto pisti. Kade be, na autoput nakaj aerdorom. Pih, deca.

5000 ke mi dades, a? Pet iljadi postenski marki?

Za postarinata od tuka da ti go prastam?

Volj....

Bez voda u oci.

Smiri dozivjalj.

Ne e cel svet vo grsanicite na tvojata kutra imaginacija, nitu pak zatvoren kako Makedonija.

Shalabajzerce, otkaci mi se be. Vozi si kineski skuter i drkaj na vistinski motori.

Nema nikade mesta za 200 i nad 200 osven na oficijalni moto pisti. Kade be, na autoput nakaj aerdorom. Pih, deca.

5000 ke mi dades, a? Pet iljadi postenski marki?

Za postarinata od tuka da ti go prastam?

Volj....

Bez voda u oci.

Smiri dozivjalj.

Ne e cel svet vo grsanicite na tvojata kutra imaginacija, nitu pak zatvoren kako Makedonija.
-------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
Kutriot ti po se mi izgleda deka ti si totalno za sozaluvanje, zatoa so napadot e naj dobra odbrana, izgleda ti zivees vo imaginacia,i drkas na pravi motori i gi sonuvas,dokolku nekoj gi poseduva. I go znaes samo auto patot nakaj aerodrom:pos2:
a za moto pisti ne zbori.. veke 10g. redovno 2-3pati u moto sezona gi posetuvam i raspaluvam emocii so 200 i nad 250 km/h na moite 35g.eve ti nekoi od tie so mislam deka si gi slusnal a i videl na TV.:Misano,Monza,Imola i Barrberino dell Mugelo.......:toe:
Voda u oci ne znam so e i ne me ineresira .............
Zborot e za 5000euro. a ako ne si gi videl i ne znaes kako izgledaat toa e dr. pa gi mesas so post' markici.......i drzi si go ne mi go prastaj ke ti treba mozebi....:kesa:.
Slobodo ti se otkaci od mene so tvoite siromasni iluzii............i bez navredi!!!

Zifti majka. Gi posetuvas? E pa pozdravi gi od mene, hahahaha!

Ne e tuka Short1 da ti kaze kolku vsusnost se cenite vo momentov na vozila, od koi i motori, poradi krizava i poradi overextended debt i bad credit debt.

Bez ogled sto nesto e original 60 000, mu pagja skoro cela nula.

Ako vo Evropa, Italija, cenata na catamaran 18tf e 12 000 evra, drugar mi tuka go kupi za 1000 so se prikolica i tronedelen mooring, i toa ne evra, dolari. Ako e kukja 400 000 kupena, sega ide za 120 000, itn.

Tushlarska rabota, ...za bubrezi ne prodavajte.

Zifti majka. Gi posetuvas? E pa pozdravi gi od mene, hahahaha!

Ne e tuka Short1 da ti kaze kolku vsusnost se cenite vo momentov na vozila, od koi i motori, poradi krizava i poradi overextended debt i bad credit debt.

Bez ogled sto nesto e original 60 000, mu pagja skoro cela nula.

Ako vo Evropa, Italija, cenata na catamaran 18tf e 12 000 evra, drugar mi tuka go kupi za 1000 so se prikolica i tronedelen mooring, i toa ne evra, dolari. Ako e kukja 400 000 kupena, sega ide za 120 000, itn.

Tushlarska rabota, ...za bubrezi ne prodavajte.
--------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------
nekako te gledam bez komentari ostanuvas,za pistite pa im prakjas pozdravi:pos2:
a mnogu si zabegal da te potsetam temata e (E)vs(J)Moto a ne za Catamarani , kuki i ceni i demek Mondialnata Kriza.
Te gledam vaka mn. konkreto informiran si so sve i poveke ali 60.000e. samo ti mozes da simnes edna 0 vaka na muabet.= na prodavanje muda za bubrezi.
deka TI i toj Short1 na ziti majka ke go najdes Ducati Desmosedici na staro:pos2:

ZA INFO koj ne znae sto e Catamarano 18TF........povelete

1106060060.jpg

A ova e Ducati Desmosedici RR.....................

ducatidesmosedicirr2401.jpg

stanuva zbor za dva razlicni poima:
(neka otcenat clenovite na forumot do kaj ti dojde muabetot):salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom