Милан - Јувентус (недела 20:30)

Типување

• Милан

Гласови: 66 52,4%
  • Јувентус

Гласови: 42 33,3%
  • Нерешено

Гласови: 18 14,3%

• Вкупно гласачи
    126
Статус
Затворена за нови мислења.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Овој може да даде некој гол од офсајд и да му го признаат ...
Е сеа претера. Колку и да не игра за твојот тим моментално (а играше за Јуве пред едно 8 години) сепак заслужува почит за бројот на голови и игрите во Сериа А како еден од најдобрите играчи на сите времиња во Италија заедно со Дел Пјеро, Тоти, Виери, Батистута, Малдини и други.

Моментално човекот е во форма како во старите времиња и пак е закана за кој било гол.

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
Дел Пиеро утре го игра 600 настап во јуве.мотивација колку сакаш:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Осекам дека ке има добра игра од страна на двата клуба и како голем фан на Јувентус, ке победат со 2:1. Стрелци : Амаури и Киелини :helou: Да се надеваме дека ке биде така.

STORIA DE UNA GRANDE AMORE....JUVE​

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Стигнува вест дека Гатузо бил повикан за со Јувентус. ТУКА.
Многу би сакал да го видам Гатузо а од друга стран Поулсен да игра за Јувентус, многу сакам дуели да има. Борба на средината.

ЕДВАЈ ЧЕКАМ ДА ДОЈДЕ НЕДЕЛА !!!

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Победникот?
Зависи колку време ќе се игра утакмицата, не ми се верува сите да ја преживеат ако е 90 минутна...

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Милан се у опасна форма,за јуве очекувам конечно да изиграат како што знаат,Амаури се враќа,нормално како фан на јуве очекувам победа

Победникот?
Зависи колку време ќе се игра утакмицата, не ми се верува сите да ја преживеат ако е 90 минутна...
Браво се истакна,сите се згазија од смеење:kesa:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Совет за сите навивачи на милан да не летаат многу пред време пошо ги очекува дебакл ...:smir:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Совет за сите навивачи на милан да не летаат многу пред време пошо ги очекува дебакл ...:smir:
:ija:

Траба само во одбраната да изиграме добро, тешко дека можат да го спречат нашиот напад.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
:ija:

Траба само во одбраната да изиграме добро, тешко дека можат да го спречат нашиот напад.
Ако почнеме напаѓачки и ако ви ја пробиеме одбраната толку, Јуве е моментално таков ако почнеме напаѓачки или победуваме или нерешено. Се надевам дека ке му тргни на Дел Пиеро и нема да биде себичен, исто така на Амаури а најмногу на Џовинко. Џовинко запазете го брз е да не биде како со Киево да се фрлат понего играчите :).

Абе секој си мислиме што сакаме тоа е точно, ке се види утре.
НЕКА ПОБЕДИ ПОДОБРИОТ!

felixthecat

Boys Don't Cry
Член од
6 јануари 2008
Мислења
90
Поени од реакции
3
kako sto nekoi luge cekaat da im dojde rodendenot , da odat na odmor , nova godina, da zavrsi ucebnata godina .....itn..... jas cekam da igraat MILAN i juve
anceloti vika "Во овој момент е тешко да се игра против Милан" a koga ne bilo ,
juve utre ke go jade k..ot , toa e sigurno , KAKA ke si go igra kurot utre so tie amaterite od juve , a se molam i da gledame duel gatuso - poulsen

i demijan da prestane da stava klipovi od 1996 god koga imal 7 godini i ne ni znael so e fudbal , i prasanje za nego - dali nekogas gledal vo zivo kako juve stanuva sampion vo LS ?! :baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom