Д
Демијан
Гостин
Алекс за 28то скудето.Убави моменти.Радост за сите Бјанконери.Гордост е да имаш 29 скудета во Италија,далеку пред другите конкуренти.Едноставно недопирливи на врвот...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Алекс за 28то скудето.Убави моменти.Радост за сите Бјанконери.Гордост е да имаш 29 скудета во Италија,далеку пред другите конкуренти.Едноставно недопирливи на врвот...
МастерКард исполнува желби или така нешто беше ??
п.с имате 27 :smir:
п.п.с и едноставно трети на табела у моментов
Такво нешто може да видиш шо би рекла баба ми " кад врба роди грожѓе" :smir:
Или двајца ко Моџи да донесете па да ги потплати и редарите на стадион, и децата што ги фрлаат топките
Финтава од памтивек.Да бе исполнува желби.Купете си плејстејш со мастеркард и не заборавајте да го исклучите кога ке освоите титула т.е 10 титули за да го стигнете Јуве. :smir::smir::smir:
Да бе исполнува желби.Купете си плејстејш со мастеркард и не заборавајте да го исклучите кога ке освоите титула т.е 10 титули за да го стигнете Јуве. :smir::smir::smir:
Нема да сме живи тогашТитнете вие со непознат кога ќе го стасате Милан во европскиот најсилен куп Лига на Шампиони !
А ако не биде и нерешено, Милан тепаСе мислам дека Јуве ќе тепа. Ако не биде така нерешено ќе биде.
![]()
Овој човек ќе ја реши утакмицата ...![]()
![]()
Овој човек ќе ја реши утакмицата ...![]()