Carlos Santana во Скопје на 10.07.09

• Креатор на темата reactive89
  • Време на започнување
Член од
7 јануари 2009
Мислења
406
Поени од реакции
8
Може некој да каже колку ќе е карта за на терен 1250 или 1500 интернетов у школо е спор ништо не отвара а ми треба информација :smir:
За на терен се 1250 али има и фан пит кој се исто на терен од 2000:helou:

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
И ја купив за фан пит...Counting days :vozbud:

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Кој сака може да ја купи и online картата на сајтот на Степ

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Да не знае некој set list за концертот од Сантана? И случајно некој дан знајт од коа мојт најрано да се влезит?

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Да не знае некој set list за концертот од Сантана? И случајно некој дан знајт од коа мојт најрано да се влезит?
Јас знам сетлист, ама верви не е тој филмот. Ко ќе рокнит некоја ненајавено, да ти идат да полудиш е правата ствар:). Ама ај ак инсистираш, отприлика попознати песни шо ќе ги свирит(најверојатно) се:
Smooth
Maria Maria
Oye Como Va
Samba Pa Ti
Corazon Espinado
Evil Ways
Africa Bamba
Europa.

Ова се сите така хитчиња изваени од последниве 2 години на концертни настапи. Е сеа наравно некоја ќе свирит, а некоја не... ама целото шоу е спектакл, така да дефинитивно вредит да се ојт, не се думајте.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ова се сите така хитчиња изваени од последниве 2 години на концертни настапи. Е сеа наравно некоја ќе свирит, а некоја не... ама целото шоу е спектакл, така да дефинитивно вредит да се ојт, не се думајте.
А јас баш се думав дал да одам, нит карти иам земено, нит друштво иам најдено за одење, нишо.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
А јас баш се думав дал да одам, нит карти иам земено, нит друштво иам најдено за одење, нишо.
Не пишев за тебе, за пишман-аџииве пишев.

Едит од модератор: И мали деца читаат тука. Пола пост избришан.

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Абе ќе се собериме сите Охриѓани и ќе ојме заедно со комбе, ко шо напрајвме за Дугме. И таму и комбе директно на стадион (или пред стадион), а не да заебит некој ко за Дугме. :helou:

Јас знам сетлист, ама верви не е тој филмот. Ко ќе рокнит некоја ненајавено, да ти идат да полудиш е правата ствар:). Ама ај ак инсистираш, отприлика попознати песни шо ќе ги свирит(најверојатно) се:
Smooth
Maria Maria
Oye Como Va
Samba Pa Ti
Corazon Espinado
Evil Ways
Africa Bamba
Europa.

Како можеше најдобрата да ја заборајш - Just feel better, во дует шо е со Стивен Тајлер од Аеросмит.
PS: Пожелно би било тој да дојт како специјален гостин :pipi:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
406
Поени од реакции
8
Конечно купив карта....Фан пит:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ајде уште 21ден 12часа 59мин 22сек:)))
:party3::party3::party3:

Член од
24 јуни 2009
Мислења
38
Поени од реакции
4
ооо деновиве мора да се купи карта! незаборавно ќе биде! осеќам! Ги поздравувам сите што ќе одааат! :vozbud::vozbud::vozbud: Да се изнажуркамее!! :helou::smir:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Сантана е ѕвер ама сепак јас не идам. Прескапа е картата. Ќе го слушам од парк...;)

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Сеа баш се загледав еден концерт од него и ми текна да прашам кои ќе се гости на концертот ако има некој таква информација?

KvAzI

Дипломиран Ѓубрар
Член од
3 септември 2007
Мислења
173
Поени од реакции
49
Santana.jpg

Хир ај кам, хир ај гооу... Дечки се гледаме на Сантанааа
П.С. Ке биде лудница...
П.П.С. Има ли некој од Струмица на форумов што ке оди на Сантана?

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Член од
11 мај 2005
Мислења
15
Поени од реакции
4
Да не знае некој дали можам со мојава карта: Јужна трибина (влез 1,2,3) да влезам на Јужна трибина (влез 4,5,6).... ?? Разбрав дека девојка ми има различна !? :s

И дали има таков кој би се сменинил ???? Да ми даде за влез 4,5,6 ??? или обратно !? !?

:(

Kajgana Shop

На врв Bottom