- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.602
- Поени од реакции
- 6.382
Бербатов со нетрпение го чекаше мечот со Милан.Еве му сега шанса
Да, секое коло има наши фанови таму, освен кога има проблеми со дрим боксот (што многу ретко се случува)Него, во Шенклис одите секој викенд? Т.е секогаш кога играат Јунајтед?
Јас ќе земам апаратЈа
ЏенуГрл
Томи Девил
Рунис Темпер
Инвисибл
В-Јунатед
Некој друг од форумов?И кој ќе зима апарат?
Би сакал и ја да дојдам. Најкасно до вторник ќе ви кажам за сигурно, ама добро ќе биде да ми објасни некој каде се наоѓа тоа ?Ја
ЏенуГрл
Томи Девил
Рунис Темпер
Инвисибл
В-Јунатед
Некој друг од форумов?И кој ќе зима апарат?
Спроти фонтана во парк, старо МСМ. Значи кога идеш од матично накај влада на првите семофори е одма лево на аголот со огромен знак, пишува Shankly's не можеш да го утнешБи сакал и ја да дојдам. Најкасно до вторник ќе ви кажам за сигурно, ама добро ќе биде да ми објасни некој каде се наоѓа тоа ?
Ко можеше еден морон ко Овен да го земи, Џо Кол е ко да си добил на лото во таква ситуација. „Вакви подвизи“.....какви подвизи бре, кој и да го собери Џо е на добивка.Manchester United are reportedly set to make a shock summer move for Chelsea's midfield maestro Joe Cole
Вакви подвизи прави Ферги од време на време...и ги моча сите пак!
Glory Glory
Баш добро изигра Овен, во најбитните утакмици даде гол, таман си е...морон може да биде диуф или какута, некои сеуште недокажани дечишта стандард :wink: а подвигот е свака част, предизвикува љубомора и бес да изгубиш ваков играч, знам лани со тевез исто се деси, јбг.Ко можеше еден морон ко Овен да го земи, Џо Кол е ко да си добил на лото во таква ситуација. „Вакви подвизи“.....какви подвизи бре, кој и да го собери Џо е на добивка.