Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во последно време се се погласни шпекулациите дека Велосо ќе биде нашиот прв транфер летото би било одлично доколку тоа се случи но јас да сум на местото на Ферги би го земал и Мутињо. Мислам дека доколку дојдат Мутињо и Велосо летото ќе биде одлично за нас ќе ја зацврстиме средината и ќе има одличен среден ред и играчи кои можат да играат на повеќе позиции!

Во последно време се се погласни шпекулациите дека Велосо ќе биде нашиот прв транфер летото би било одлично доколку тоа се случи но јас да сум на местото на Ферги би го земал и Мутињо. Мислам дека доколку дојдат Мутињо и Велосо летото ќе биде одлично за нас ќе ја зацврстиме средината и ќе има одличен среден ред и играчи кои можат да играат на повеќе позиции!

Би бил многу задоволен доколку некој од овие 2 дојде,особено тоа ако е Мутињо.Ме потсеќа на Деко во најдобрите времиња,одличен креативец.Токму таков како што ни е потребен :vozbud:

Пак на шопинг во Спортинг :icon_lol:

:pos: :pos: :pos:

Aбе што е ова?И Роналдо го бевме зеле од таму,и Нани а и сега ако дојде Велосо тоа ке испадне на Манчестер дека Спортинг ни е како трговски центар:pos:.Имаше изјава на Нани дека би можел да се вклопи во играта на Јунајтед.

Туку кога воопшто ке се врати Овен Харгривс?дали воопшто тренира човекот?дали е жив воопшто(мала шала)кога ке се врати ке има голема борба за место во составот.

A аизгледа дека нема да биде ништо од купувањето на Црвените витези за Јунајтед.Читав пред некој момент дека Дејвид Гил изјавува дека тие што сакале да го откупат Јунајтед само го трошиле времето и дека нема да испадне ништо од тоа односно дека клубот бил правилно управуван, парите кои ги добиле од продажбата на Роналдо се уште стојат на располагање на Јунајтед.

A изгледа дека нема да биде ништо од купувањето на Црвените витези за Јунајтед.Читав пред некој момент дека Дејвид Гил изјавува дека тие што сакале да го откупат Јунајтед само го трошиле времето и дека нема да испадне ништо од тоа односно дека клубот бил правилно управуван, парите кои ги добиле од продажбата на Роналдо се уште стојат на располагање на Јунајтед.

Секако дека нема да сакаат да го продадат тимот, кој будала би продал машина за пари, ќе ја користи додека може и накрај ќе ја фрли во канта.Инаку, од копилево нормално е да се каже нешо такво, само мало кутре е на Глејзери, шо очекувате.

п.с
Wayne Rooney vs Egypt - International Friendly

vlcsnap2010030413h17m27.png

-

Format: WMV - File Size: 114MB - Bitrate: 2.5MBps - Length: 6:18m - Frame Size: 624x336

-

Download

-

Music: (1) David Forbes - Katsu (2) Yuri Kane - Right Back

​

п.п.с

BenHibbs

Just seen Macheda in reception. Be good to see him kick on now, especially with Owen injured at the moment#mufc

Just seen Ryan Giggs at Carrington. Still has a cast on his arm, but doing interviews so hopefully he's back soon#mufc

Дечкото , Хери, најверојатно мисли на Смалинг(или слично, тој новиот), бидејќи некој спомна погоре дека играл за Англија 21. Најверојатно е тоа. :)

Manchester United feeder/ affiliated clubs > sporting lisbon, royal antwerp, fc fortune, bury, leeds...

Секако дека нема да сакаат да го продадат тимот, кој будала би продал машина за пари, ќе ја користи додека може и накрај ќе ја фрли во канта.Инаку, од копилево нормално е да се каже нешо такво, само мало кутре е на Глејзери, шо очекувате.

Eпа уште поголема будала е ако дозволи да се зголемува трошокот:tapp:полошо и за нив и за Јунајтед,
Ајде да видиме до кога вака:nesvest:

Ке се свестат кога ке роди врбата грозје ете тогаш:tapp:

Eпа уште поголема будала е ако дозволи да се зголемува трошокот:tapp:полошо и за нив и за Јунајтед,
Ајде да видиме до кога вака:nesvest:

Не е лошо за нив, баш спротивно.Тие зимаат пари од банките на сметка на клубот, на пример сакаат да земат 10 милиони да им купат на внуците по некое ферари, и во банките го потпишуваат на сметка на Јунајтед, а не на Малколм Глејзер.И со тоа, долговите на Јунајтед растат а Глејзери си играат курот, капиш?

Се надевам дека ќе се остварат плановите на фановите, од следна сезона да бојкотираат со неодење на натпревари, некупување на дресови или друг merchandise од клубот итн.Бољи да го глеам Олд Трафорд празен него Глејзери уште 2 години.

Како и да е, ќе го надмине и ова Јунајтед, чим воскресна откако ни загинаа 7 играчи во Минхенската несреќа, и стана ова што е денес, верувам во Јунајтед и знам дека ќе се отарасиме и од овие и ќе стане сопственост на фановите.

Се надевам дека ќе се остварат плановите на фановите, од следна сезона да бојкотираат со неодење на натпревари, некупување на дресови или друг merchandise од клубот итн.Бољи да го глеам Олд Трафорд празен него Глејзери уште 2 години.
И од Дејвид Гил оттарасување! Ма и од син му! Копиле едно комунистичко!!!
DavidGillPA280107_228x364.jpg

ovie seljacive amerikanski kego cicaat klubot dodeka moze ke napravat uste pogolemi dolgovi i ke go prodadat klubot odnosno ke go frlat vo kanta

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom