Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
cestitki za noviot igrac :helou:
WTF :icon_ques:icon_ques:icon_ques
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во последно време се се погласни шпекулациите дека Велосо ќе биде нашиот прв транфер летото би било одлично доколку тоа се случи но јас да сум на местото на Ферги би го земал и Мутињо. Мислам дека доколку дојдат Мутињо и Велосо летото ќе биде одлично за нас ќе ја зацврстиме средината и ќе има одличен среден ред и играчи кои можат да играат на повеќе позиции!

Пак на шопинг во СпортингВо последно време се се погласни шпекулациите дека Велосо ќе биде нашиот прв транфер летото би било одлично доколку тоа се случи но јас да сум на местото на Ферги би го земал и Мутињо. Мислам дека доколку дојдат Мутињо и Велосо летото ќе биде одлично за нас ќе ја зацврстиме средината и ќе има одличен среден ред и играчи кои можат да играат на повеќе позиции!

.Имаше изјава на Нани дека би можел да се вклопи во играта на Јунајтед.A изгледа дека нема да биде ништо од купувањето на Црвените витези за Јунајтед.Читав пред некој момент дека Дејвид Гил изјавува дека тие што сакале да го откупат Јунајтед само го трошиле времето и дека нема да испадне ништо од тоа односно дека клубот бил правилно управуван, парите кои ги добиле од продажбата на Роналдо се уште стојат на располагање на Јунајтед.
BenHibbs
Just seen Macheda in reception. Be good to see him kick on now, especially with Owen injured at the moment#mufc
Just seen Ryan Giggs at Carrington. Still has a cast on his arm, but doing interviews so hopefully he's back soon#mufc

Секако дека нема да сакаат да го продадат тимот, кој будала би продал машина за пари, ќе ја користи додека може и накрај ќе ја фрли во канта.Инаку, од копилево нормално е да се каже нешо такво, само мало кутре е на Глејзери, шо очекувате.
полошо и за нив и за Јунајтед,
Eпа уште поголема будала е ако дозволи да се зголемува трошокотполошо и за нив и за Јунајтед,
Ајде да видиме до кога вака:nesvest:
И од Дејвид Гил оттарасување! Ма и од син му! Копиле едно комунистичко!!!Се надевам дека ќе се остварат плановите на фановите, од следна сезона да бојкотираат со неодење на натпревари, некупување на дресови или друг merchandise од клубот итн.Бољи да го глеам Олд Трафорд празен него Глејзери уште 2 години.