Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aбе не е Зоки Тошик...разберете...туку оној на Д мислам дека Душко се викаше или така нешто ама важно не е нашиот Бамби:toe:

Aбе не е Зоки Тошик...разберете...туку оној на Д мислам дека Душко се викаше или така нешто ама важно не е нашиот Бамби:toe:

Не приметив :kesa:

BTW некој линк од Англија - Египет?

Нашиот Тошиќ е.

1:23 асистенција, голот накај 2:00

Зачленете се во MUST, само денеска бројката се крена од 83.000 на 100.000+

http://action.joinmust.org/index.php/content/splash

Мислам оти такви случајности не се сметат за асистенции. Обичен гол. Как и да е битно е нека играа он, нека се развива. Му треба искуство у нозете.
На MUST сам зачленен од пред 1 месец, се надевам оти ќе помогнат тие масовни "собири". :)

Аресе ме стило на игра на Тошиќ.Незнам зашо не добиваше шанса.Ај се надевам по завршувањето на позајмицата ќе успее да ги придобие симпатиите кај Ферги.Нејќам да го испуштаме тај играч.Патем как му оде у Келн?:smir:

Браво, ѕвер па дури и гол постигнал... за тоа мислам и го зедовме нели? Велбек постојано постигнува голови па никој не го величи колку што го величиме србинов, пусти наш синдром на нижа вредност :uvo:

Toшик ич не добиваше шанса во првиот состав за разлика од Велбек.Па незнам зошто некој се чуди зошто го дадовме на позајмица.Мислам дека Келн на крај ке го откупи целосно.

Реално, Тошиќ е за во Келн...Манчестер е сепак едно друго ниво.

Toшик ич не добиваше шанса во првиот состав за разлика од Велбек.Па незнам зошто некој се чуди зошто го дадовме на позајмица.Мислам дека Келн на крај ке го откупи целосно.
Ниту јас каков што сум камен за фудбал, не би добил шанса за настап дури и во тимот на стрико ми а не па во манчестер на кој му се потребни навистина добри таленти за да оди напред :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom