Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
еве го Диуф..сеа тој ќе ја реши,ко Македа :)

Добро што му е на игорче?? Диуф не добил шанса се жалел!! А он сеа доби дозвола!! значи од игорче све се очекува хахах
Флечер кај најде сеа бе леле!!!

Добро што му е на игорче?? Диуф не добил шанса се жалел!! А он сеа доби дозвола!! значи од игорче све се очекува хахах
Нели е ова тој Зоран??

бтв. Флеч доби црвен :jaj:

Не е Игорче...

Кушчак да не беше денес...:smir:

Преку кур више коа не можеме да користиме киксови!! Очајна игра без вистински шанси и постигнат автогол!1 Два натпревари неможат да постигнат гол нашите напагачи!! од овој бод сум презадоволен!!

Една шанса за прво место не знајме да ја искористиме па шо бараме да сме прво па то нема шанса на вакви утакмици се гледа колку фали Роналдо :((

ја сум приметил можеби сум и грешка,но кога манчестер игра во црни шорцеви некако многу полсабо ми игра!

И сè уште вака сакаме титула, а не сфаќаме дека не бива! Вчера оној крив, денес друг крив, утре трет крив за тоа што се мачиме на теренот. Засилувања нема и не смее да има, нели (а колку се само потребни), ќе се вратат сите од повреди и ќе разбиваме! :vozbud:
Преку кур ми е од сè веќе, по којзнае кој пат разочарување сезонава, колку шанси пропуштивме да му се доближиме на Челзи, сезоната си одминува, ние се надеваме за подобро наредно коло.

да ви се серам у селската екипа со ја имате. 2 недели ме заебава на спортска :jaj:
Се надевам ќе те заебе уште 100 пати. :wink:

да ви се серам у селската екипа со ја имате. 2 недели ме заебава на спортска :jaj:

За такви лузери како тебе, што само се*ат и провоцираат по форуми... да даде Господ кога ќе го играш Манчестер Јунајтед, секогаш тоа ливче да те дупи на спортска... Навивач на Лузерпул кажува за Манчестер Јунајтед "селска екипа" :pos:

Иначе немам коментар за натпреварот... освен на Кушчак и Евра, на другите не би им дал никаква оценка :toe:

вака против милан тешко без реализација не иде

Полоша утакмица неам изгледано сезонава. Катастрофа жива...Ама ако...нека чека Фергусон следното коло...и по него пак следното, па пак, и кога ќе дојде 32 коло, ќе вика требаше ова, требаше она. Кои радости за Челзи сега...ниеден кикс не сме искористиле, бравос за шампионскиот тим. Речиси сите беа дупки заедно со Руни. И да не беше Кушчак ќе си отидевме со рацете в џеб во Манчестер. Ама добро е и тоа ебаго, бод по бод се собираат...шо сакаме и ние, битно не изгубивме...:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom