Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.655
Stefan_Brainiac напиша:

За ова да беше некој друг тим ке имаше црвен ама затоа што е GaysUnited Дрогба си доби и жолт зашто се преправал :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Непостоечки офсајд на Руни?
Непостоечки фаул над Ешли Кол?

What else do you want?

Сите што го гледаа натпреварот знаат дека анти-судијата беше наклонет кон Челзи, пичка ли му материна негова.

п.с. Од фан клуб: Челзи е цитатот.

N

navivacka

Гостин
GavolRulz дај не се замарај веке не вреди,нели свакаш дека не разбираат:uvo:на тој натпревар се виде кој играше подобро,кој ја имаше повеке топката во посед и кој колку шутеви имаше...ама ако има дуел и на ОТ,ке ги видеме без црнчугите како ке се снаогат,нема се така да победуваат...Од таквите стручњаци не ми се пишува повеке добро и јас не сум којзнае што но Еванс заради "стартот"на црното пондило го пратија веке во затвор...не знаат да го спомнат "oфсајдот"на Руни а за друго зборат дека сме имале помош абе ајде.:tapp:

Ама како и да е ке ги стигнеме...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
GavolRulz дај не се замарај веке не вреди,нели свакаш дека не разбираат:uvo:на тој натпревар се виде кој играше подобро,кој ја имаше повеке топката во посед и кој колку шутеви имаше...ама ако има дуел и на ОТ,ке ги видеме без црнчугите како ке се снаогат,нема се така да победуваат...Од таквите стручњаци не ми се пишува повеке добро и јас не сум којзнае што но Еванс заради "стартот"на црното пондило го пратија веке во затвор...не знаат да го спомнат "oфсајдот"на Руни а за друго зборат дека сме имале помош абе ајде.:tapp:

Ама како и да е ке ги стигнеме...
Ама не го заборавајте говорот на Игор Трпески-Сепак на крајот се гледа во горното црвено квадратче :pos2:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Непостоечки офсајд на Руни?
Непостоечки фаул над Ешли Кол?

What else do you want?

Сите што го гледаа натпреварот знаат дека анти-судијата беше наклонет кон Челзи, пичка ли му материна негова.

п.с. Од фан клуб: Челзи е цитатот.
A лактот на Тери што му го удре на Валенсија ок е, тој може да мава и да плука, а Еванс ако го одрил црнчото тогаш не чини!
Еванс е крив според мене, требаше да му скрши некое ребро зошто копилето одеше да го турни во скок и да го повреди ама излезе Џони покурназ од црното тенџере!

Ама не го заборавајте говорот на Игор Трпески-Сепак на крајот се гледа во горното црвено квадратче :pos2:
Мајмун, ти изгледа имаш некој проблем или комплекс што толку сереш за дерби натпреварот!
Ај кај тебе во фан клуб, дискутирај за местени натпревари!:tapp:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.655
Гледаше вести за свинскиот грип?

Полесните случаи ќе се праќаат на домашно лекување, додека хронично болните и оние со компликации ќе се лекуваат во болница.
Ај трк до болница. :bip:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
A лактот на Тери што му го удре на Валенсија ок е, тој може да мава и да плука, а Еванс ако го одрил црнчото тогаш не чини!
Еванс е крив според мене, требаше да му скрши некое ребро зошто копилето одеше да го турни во скок и да го повреди ама излезе Џони покурназ од црното тенџере!

Мајмун, ти изгледа имаш некој проблем или комплекс што толку сереш за дерби натпреварот!
Ова само за тебе :Дечко је мало нервозан?Ма не они су иванредни луге само није им сезона.ај поз а ја нема шо да дискутирам за наместени било поминало

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
СМРТ ЗА DIVERS!

Ова само за тебе :Дечко је мало нервозан?Ма не они су иванредни луге само није им сезона.ај поз а ја нема шо да дискутирам за наместени било поминало
Е па ако не им е сезона да не гледаме воопшто фудбал!
Ама долга е нивата за орање, има уште да се игра, на крај ќе видиме дали е или не е сезона:vozbud:

N

navivacka

Гостин
^^Добро си кажа што имаш ајт сега во твој фан клуб и радувај се на поразите на Јунајтед кога не можете на успех на твојата екипа.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
^^Добро си кажа што имаш ајт сега во твој фан клуб и радувај се на поразите на Јунајтед кога не можете на успех на твојата екипа.
Се одјавувам од темава до крај на сезона а ве чекам во Фан клуб наш на крај да знаете немојте да бегате ја како чоек ке ви честитам ако имате успех

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512

Аман бе Чомбе и ти ли? :tapp:

Тери беше во скок кога му се бутна Валенсија од страна и немаше шанси да ја стигне таа топка, види на видеото и ке приметиш (ако си реален) дека во еден момент Еванс погледна кон Дрогба и потоа следуваше ударот.
Дај молим те :smir:

N

navivacka

Гостин
Се одјавувам од темава до крај на сезона а ве чекам во Фан клуб наш на крај да знаете немојте да бегате ја како чоек ке ви честитам ако имате успех
Добро,биди сигурен дека пак ке ја освоиме титулата зашто јас верувам во момците и го докажаа тоа против дуелот против Челски дека се силни...ајт сега:helou:Чекај си ти,ама дали ке начекаш:tv:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Аман бе Чомбе и ти ли? :tapp:

Тери беше во скок кога му се бутна Валенсија од страна и немаше шанси да ја стигне таа топка, види на видеото и ке приметиш (ако си реален) дека во еден момент Еванс погледна кон Дрогба и потоа следуваше ударот.
Дај молим те :smir:
Исто и Еванс беше во скок, Дрогба сакаше да изведува нешто иако не можеше да ја стигне топката и јаде малку копачка:smir:

p.s. Да, го виде откако ја удри топката и немаше назад, да не требеше да падне незгодно Еванс и да се повреди за да не го допре Дрогба?

N

navivacka

Гостин
Бисер или не вистина е:baeh::baeh::baeh:
E ако де на крај се гледат поените а не по 12 коло.Ајт сега

И ке ве молам останатите повеке да не реплицираат а и јас ке престанам зашто ова не личи на фан клуб,ке ни ја заклучат темата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom