Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
N

navivacka

Гостин
И од кога почнаа да се употребуваат блокови и во фудбалот? Гледам Дрогба направи класичен кошаркарски блок врз Евра, а не беше досуден контра фаул, па затоа прашувам :toe:
Да беше некој од Јунајтед ке јадеше жолт картон...

Добра игра бе,кај се уплашените од Дрогба,не видов ништо сериозно од него...се надевам на победа.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Непостоечкиот офсајд, лактот над Валенсија од Тери, кога со раце го туркаше Лампард на Валенсија...0 за судијата.:kesa:
Тери беше во скок и немаше што мајка да бара Валенсија да му се бутка под лакт и да бара фаул:smir:

Добра игра..Никаде не ја видов славната надмоќност на Челзи..напротив,главата не си ја знаеа на средината на теренот..Руни најдобар во нашиот тим..Насекаде го има,а башка и најборбен е..Ѕвер,капа му симнувам..Сепак со еден нашаѓач многу тешко да постигнеме гол..Јас би извадил еден од Гигс и Керик,кои ми изгледаат помалку изгубени,особено Керик,а би го ставил Овен...:toe:

П.С. Тоа ако беше офсајт јас сум авион..:nesvest:
Немаше средина пошо Челзи играа отворено со речиси сите играчи во напад, неможе со вкупно 20играчи на 1 половина ти да доминираш во играта, немаш простор за тоа. Кога идевте у контра се враќаа фудбалерите назад. Челзи игра пред вашиот 16ник, а Манчестер сака да доминира средина (барем според моите видувања)

Челзи имаа неколку удари во рамките на голот (амин на ВдС кога му одбрани пласираниот удар на Анелка) така да сепак беа поконкретни од Манчестер...

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Сега засега средниот ред на Јунајтед е подобар а тоа се гледа и по процентот на игра (повеќе е на половината на Челзи). Се надевам на некој гол и победа на Јунајтед, иако пореално е нерешено али како и секој верен фан се надевам на победа.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Џон Еванс копилето мало дали е нормален тој бе?како му влезе на Дрогба цццц

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Што направи неискуството. Среќа, под лош агол на Еткинсон.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Се спаси Еванс од црвен, нека го ваѓа Ферги одма

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Обертан и Мики.
Голот според мене е нерегуларен. Дрогба иако е пасивно во офсајд, му смета на ВДС.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Обертан и Мики.
Голот според мене е нерегуларен. Дрогба иако е пасивно во офсајд, му смета на ВДС.
Да бе све нерегуларно е за вас а регуларно беше што дрогба доби жолт? Затоа бе најмногу ве мрзам оти кога примате гол одма плачете и квичите а и плус цела утакмица ја зезнавте со грубата игра:nenene:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Да бе све нерегуларно е за вас а регуларно беше што дрогба доби жолт? Затоа бе најмногу ве мрзам оти кога примате гол одма плачете и квичите а и плус цела утакмица ја зезнавте со грубата игра:nenene:
Не не не... Дефинитивно заслужено губиме. Изгубивме контрола во второ полувреме, а Дрогба е познат по глумењето сезони наназад, што автоматски ствара лошо мислење кај судиите. Инаку катастрофа, чист црвен за Еванс. Како добро би и дошол еден Колина на ФА.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Јас мислам дека Флечер не направи никаков фаул,ама ај..

Само факт е дека не победи подобриот тим на теренот,ама таков е фудбалот.

И да..еве им сеа Вива Џон Тери на нашите

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Тоа е тоа повеќе среќа друг пат :toe: немој да почнете да го кривите судијата за поразот заслужено изгубивте:smir: не е ова ланскиот Јунајтед или тој од пред 2-3 години овој состав не е нешто посебно

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.989
Поени од реакции
23.201
Немаме игрчи за вакви натпревари кој сака што сака нека кажува тоа е вистината...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.601
Добро игравме, немавме среќа едноставно. Одиме напред...

N

navivacka

Гостин
Повеке ја имавме топката во наш посед,се виде тоа на неколку пати кога прикажуваа...само незнам кај судијата виде офсајд кај Руни...ама тоа е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom