Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Играме како Арсенал :tapp:, добра игра без резултат. Се надевам ќе има голови во второ, зашто Волфсбург можат многу лесно да не казнат преку нeкоја контра

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Еве ти мн добро линкче ја од тука гледам!!
http://atdhe.net/9518/watch-manchester-united-vs-wolfsburg
Ако не ти го пушта рефреширај го ке се пушти

Мн добро изиграно прво полувреме Волвсбург не мрднаа одлични акции добра организација само нема завршница. само тоа да се попрај во второ полувреме и победата е наша!!!!

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Немаше офсајт ни поништија ГОЛ + имаше игра со рака од играч на Wolfsburg Валенсија кога нафрли :vozbud:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Еве ти мн добро линкче ја од тука гледам!!
http://atdhe.net/9518/watch-manchester-united-vs-wolfsburg
Ако не ти го пушта рефреширај го ке се пушти

Мн добро изиграно прво полувреме Волвсбург не мрднаа одлични акции добра организација само нема завршница. само тоа да се попрај во второ полувреме и победата е наша!!!!
На него гледам, ама кочи

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.746
Поени од реакции
43.918
Jaс глеам на Диема..Почнавме мизерно,не притиснаа,но потоа со влегувањето на Бербатов(како шо вика Бугаров шо коментира) се подобривме...Имавме 2-3 добри шанси..Сепак ако продолжиме вака,секако ќе им дајме гол..

Со среќа у втор дел!

N

navivacka

Гостин
Чист гол ни поништија,недосуден пенал па после Јунајтед имал помош од судии:nesvest:шанси има реализација нема...се надевам дека во второ полувреме ке постигнеме гол за победа...
Што е со Овен?

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Изгледа се повредил најверојатно. Ке чекаме иинформација после натпреварот

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Мора во второ полувреме поконкретно да играме да создаме повеќе шанси... и добро ќе дојдат 1-2 до 60-70 мин. Ако не успееме да постигниме ќе биде тешко...

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Без конкуренција најдобар линк, кристална слика без прекини

http://www.veetle.com/viewChannel.php?cid=4abc7c16c71ba
Ова е супер линк. Благодарност од мене. Сите кои не можеа да гледат, нека гледат тука. Не можев убаво да го гледам првото полувреме, но видовме доста шанси за жал неискористени. Волзбург се гледа неискусен одма почна да напаѓа. Браво за Ферги што го стави Кушчак, не спаси во една ситуација. Да се надеваме на подобра и поефикасна игра во второто. Со среќа!

Не си прав навивач, затоа ти кочиманутд

Во право си! :pos2: Поздрав за муабетот.!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Е, еве ни казна... После толку промашувања... Не ми е јасно како не дадовме гол. Џеко. :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom