Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Момци, среќно... очекувам добар натпревар, и нека победи подобриот

Прво очекувам манчестер да победи - со Роналдо или без Роналдо манчестер си е манчестер. Ако ништо друго ќе бидат стабилни на домашен терен.Уверен сум во тоа.
Исто така , Арсенал во првиот меч со големата четворка ќе покаже дека не е на исто ниво. Нешто ми вели дека ќе паднат во формата после оваа утакмица , незнам зашто иако како навивач на ливерпул највеќе ми одговара нерешено.
Дерби е можеби ама САФ извадил добра средина што очекувам целосно да го неутрализира Арсенал.
МОј тип...2-0 стрелци Руни и Нани.
Ај па да гледаме возбудлива уткамица.

^ Фала ви, па да се надеваме на добар натпревар. Добро е што коментаторов е океј. Среќно :vozbud:

Фостер те замолувам по сконцентрирано , ако несакаш да добијам срцев удар де.:nesvest:
п.с Го нема Бербатов , и одма нема кој да проира со Руни.Мора да игра ДИМИ !

Што мајка бара Гигс на терен?!?!?!?!

Ајде го јадовме :kesa:Мора да го смене бербата на гигс.Грешка до грешка е овој :tapp:

Гигс под итно надвор... Иначе ништо не правиме..Тапа е :kesa:

:tapp:Ни го забодија:tapp: ај тај гигс нека се мајнува нека ставе некој ферги бербатов мислам дека е најдобро нз

Момци слабо. Дали ќе се провоцирате од постов или не, ваша работа.
Дербиво не може ни да ме задржи пред телевизорот. Нити вие нити арсенал играте како што се очекуваше. Голов не беше ништо посебно, среќно одбивање на топката.
Оправете ја работата, барем добар фудбал да гледаме во второто полувреме. :smir:

Аууу ни го збрцна ли ама...

Нема да коментирам многу,само сакам ГИгс да го извадат..се ни упропасти:tapp:

Видете 62% кај нас топката 38% кај нив...

нани слабо гигс слабо
валенсија одлично флеч одлично
фостер ко шо рекоф паника го фака
0-1
прекрасен гол на аршавин

Знаев дека ништо нема да направиме со Гигс, подитно треба да влезе Бербатов, оти вака не ни бега пораз...

не им дадоа пенал, арш му го здрви немиен на Куртон Бен. шанси за нас - компир.
под хитно мењање на формација!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom