Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
N

navivacka

Гостин
Уште еден играч фатен од друг тим...Робен потпиша за Баерн :S Ме нервира шо Манчестер се бавни во реакцијата,не зборувам за Робен,затоа што немаше официјална понуда,туку за играчи како Оби Микел,Бензема...поради бавната работа ги зима друг тим!-Може му е време на Дејвид Гил за оставка,за во иднина да не се случуваат гомненици....Незнам,можеби грешам...А утре очекувам победа против децата од Арсенал.Деца се!!!

Абе и мене ме нервира тоа,прво Хунти,па Робен и се ке отидат ако не се превземе нешто, а кога би размислила поубаво и не ни требат имаме добри играчи само да не не следат малери со повреди како ланската сезона и се ке си е ок

G

Gray Foxx

Гостин
Абе дечиња чудни, зошто мора се вас што ке ви прдне на умот да биде исто со тоа што го мислат фудбалски гениј, трењер 23 години кој го измисли системот на Јунајтед и го направи велесила и економски гениј( Дејвид Гил) кој има работено во моќни корпорации па и сеа отказ треба да му се дае.
Зарем вие сакате играч кој кога го донесовме на Олд Трафорд на тура низ стадионот со Нистелрој(холандска легенда) тој ради 30 000 фунти повеќе потпишува за Челзи??? Зар Фергусон е толку глуп?
И мислите дека се знаете?
Да не спомнувам дека Нани, Тошич, Валенсија и Парк се доволни за сезона во која ке повторам планот е да се уиграат сите...

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Незнам зошто но Ферги ме загрижува ми делува како тотално не заинтересиран еве сега и друг загубен играч Робен зарем би го одбил Манчестер и би заминал во Баерн ама ете Фергусон несака ниту да помисли на ново засилување но незнам зошто кога знае дека конкуренцијата во Премиер Лигат и лигата на Шампионите е огромна.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Незнам зошто но Ферги ме загрижува ми делува како тотално не заинтересиран еве сега и друг загубен играч Робен зарем би го одбил Манчестер и би заминал во Баерн ама ете Фергусон несака ниту да помисли на ново засилување но незнам зошто кога знае дека конкуренцијата во Премиер Лигат и лигата на Шампионите е огромна.
Се слагам...Челзи,кој се нашата конкуренција за титулата-не продадоа ниту еден играч,донесоа 2-3,и донесоа одличен тренер.За да рече некој дека Анчелоти е срање тренер,нека се преслуша убаво дали има логика тоа што го кажал.Значи не е конкуренцијата Арсенал или Ливерпул,кои си продадоа клучни играчи,туку јас во Челзи ја гледам опасноста,и мислам дека фали уште еден плејмејкер.Некогаш тимот ти е јак,ама мораш да го направиш уште појак за да му парираш на конкурентниот тим.Sad but True...

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Се слагам...Челзи,кој се нашата конкуренција за титулата-не продадоа ниту еден играч,донесоа 2-3,и донесоа одличен тренер.За да рече некој дека Анчелоти е срање тренер,нека се преслуша убаво дали има логика тоа што го кажал.Значи не е конкуренцијата Арсенал или Ливерпул,кои си продадоа клучни играчи,туку јас во Челзи ја гледам опасноста,и мислам дека фали уште еден плејмејкер.Некогаш тимот ти е јак,ама мораш да го направиш уште појак за да му парираш на конкурентниот тим.Sad but True...
Надежта последна умира.И јас мислам дека Челзи се конкуренција ама да не ги запоставувај Арсенал и Ливерпул-знаеме дека знаат и да изненадат тие два клуба.Се надевам дека Манчестер нема да подклекне и покрај загубите
.А победата не ни бега

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Манчестер не ни беше во битката за робен или шо ти знам
ФЕРГИ го затвори трансфер пазарот по копувањето на играчот од молде
незнам што читате шпекулации од разни сајтови
читајте од
www.manutd.com
не тресете зелени само да билдате постови

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Манчестер не ни беше во битката за робен или шо ти знам
ФЕРГИ го затвори трансфер пазарот по копувањето на играчот од молде
незнам што читате шпекулации од разни сајтови
читајте од
www.manutd.com
не тресете зелени само да билдате постови
Е фала што ни кажа дека официјална страна на Манчестер Јунајтед е WWW.MANUTD.COM.не е проблемот во страницата ,јас се сложувам дека можеби Манчестер не беше во трка по Робен ,туку не се сложувам во тоа зошто Манчестер не беше во трка по Робен,пошто Робен е еден од најдобрите фудбалери во светот и за цена од 25 до 30 милиони штета е да не се купи.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Здраво, јас сум нов член на кајгана навивам за Манчестер и се надевам дека добро ќе се дружиме во фан клубов:)
Ќе правиме 6/6 победи сега во групава на ЛШ :wink:
Добредојде во најдобриот Фан клуб :smir:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Друже,Фергусон одамна кажа дека не купува играчи до крајот на овој преоден рок.Кажа и дека нема да зема играчи од Реал,макар бил тоа Робен или Снајдер.А за конкурентноста,верувај дека и со овој тим ќе бидеме на врвот.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Коки добредојде во најдобриот и најмоќниот КЛУБ во светот......:smir:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Абе дечиња чудни, зошто мора се вас што ке ви прдне на умот да биде исто со тоа што го мислат фудбалски гениј, трењер 23 години кој го измисли системот на Јунајтед и го направи велесила и економски гениј( Дејвид Гил) кој има работено во моќни корпорации па и сеа отказ треба да му се дае.
Зарем вие сакате играч кој кога го донесовме на Олд Трафорд на тура низ стадионот со Нистелрој(холандска легенда) тој ради 30 000 фунти повеќе потпишува за Челзи??? Зар Фергусон е толку глуп?
И мислите дека се знаете?
Да не спомнувам дека Нани, Тошич, Валенсија и Парк се доволни за сезона во која ке повторам планот е да се уиграат сите...

послушај го дечково над тебе .... робен имаше шанса да игра за манчестер но во последен момент потпиша за челзи а фергусон веќе го имаше планирано за следната сезона , да не мисли дека шкотланѓанецот некад ќе го заборави тоа ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom