A
Auditore
Гостин
жално е тој што се прави, од толко убав кеј направива ни га да одиш и да гледаш циркуси шкртани, на нови убави зграде КУЦЕ И МАЦЕ, више овој стварно нема смисла !све ме стра дека е тој второ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
жално е тој што се прави, од толко убав кеј направива ни га да одиш и да гледаш циркуси шкртани, на нови убави зграде КУЦЕ И МАЦЕ, више овој стварно нема смисла !све ме стра дека е тој второ....
Користив ли ги бар тија големи знамиња што ги има у Спортску салу...тија знамиња су симбол на оставјање срце на терен, кд имаше Куманово кошарку...
Користив ли ги бар тија големи знамиња што ги има у Спортску салу...тија знамиња су симбол на оставјање срце на терен, кд имаше Куманово кошарку...
Љубав према град!Ма кој ги знае..абе и да користив што ? Какв спорт имамо ми у град.? Да се дереш за екипу у 3-ту лигу треба да си стварно ударен
За кои "големи знамиња" мислиш потачно?
Ма кој ги знае..абе и да користив што ? Какв спорт имамо ми у град.? Да се дереш за екипу у 3-ту лигу треба да си стварно ударен
Љубав према град!
Нема везе што не знаев кои су кошаркари на табелу, играчи или такој нешто, битно извикав се и најдобри су.![]()
РК Куманово оваа сезона ќе игра во првата лига во ракомет, а истото важи и за женската екипа, а мислам дека и за кошаркарскиот тим (за ова не сум сигурен). Во фудбал сеуште немате јак репрезент (Фк Куманово незнам ни дали постои веќе, пошто од трета лига испадна уште пред 5 години, а за Фк Милано не верувам дека сакате да навивате, иначе и они се трета лига сега...). Кумани и не се баш 35 души, туку во градот владее еуфорија па ланската сезона беа одлични на навивачки план, а се очекува оваа година да бидат одлични во првата ракометна лига. Пред да ги плукате запамтете дека барем они (за разлика од 70% од Куманово) не се Србомани и не дркаат на Звезда и Партизан туку се обидуваат да го предомислат народот...
Мало инфо од мене :smir: