Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе хиени, не му рипајте одма на Чомбе...секој со своето мислење и секако водете расправија во некои човечки и нормални граници...е така...ајде чао сега

Играчите што ни носеа титули ги нема и нема повеќе за што да се замарам, можеби по 4-5 години ако се појави некој многу јак играч и ни донесе сам титули ќе почнам да гледам, вака залудно е кога знам дека ако не Арсенал, Челзи сигурно ќе се пред нас:smir:

Од вакви песимисти не ми се флева во фан клубот.Како навивач треба секогаш да бидеш дел од клубот,и во добро и во зло,а не само кога ке можеме да освојуваме.Челзи низ сезоните наназад ни бегаше и со 15 поени па и повеке но длабоко во себе се надевав дека ке се случи некое чудо и ке се качиме на тронот.Тогаш со мал фонд на играчи,со смит (кој беше принуден да игра средина),џемба-џемба,ричардсон,белион,сум бил сигурен дека ке освоиме титула,па не гледам зошто не би сега со играчи како овен,нани,валенсија,андерсон и да не ги набројувам другите!!!

Некако ми стои дека Чомбе,тоа намерно го пиша,а не го мисли тоа :)...Бидејќи тој до сеа тврдеше дека Манчестер Јунајтед не се содржи само еден играч,туку Манчестер е екипа,која без разлика кој дошол/си заминал,пак ќе биди на врвот...

Ајт поздрав :)...

Го чекам 20ти септември,аууу:vozbud::vozbud:Тогаш ќе ги видам , педерчето Тевез и стручњакот Хјуз.:back:

Aj да го оставеме шефот Чомбе,тој сигурно не го мисли тоа што го зборува...напротив, тој го обожава Манчестер Јунајтед и не може туку така да зборува дека ке глеал од забава,јас како најголем фан на Роналдо одкога замина пак не престанав да ги бодрам Јунајтед а зашто?зашто ми се наога во срцето и која и лига да се наогаат и на кое место да завршат и илјадници порази да имат пак ке си останам верен навивач.

Во врска со можната казна за Видич...аман бе овие од ФА претеруват,што се случува со нив,да беше за некој друг клуб ке прогледаа низ прсти а сега баш Видич да се суспендира кога одбраната ни е швајцарско сирење...ама нека ако сакат да не спречат да бидеме силни нема да успеат што и да направат,ако сакат пола тим нека суспендират пак сме Јунајтед и пак остануваме силни без разлика што прави ФА.

И со мечот со Арсенал,доста бевте скептици во врска со натпреварот,треба да веруваме во Руни и компанија...мотивирани се по високата победа над Виган,влегуваме во форма а ја немаме одбраната на Евертон и Портсмут и нема шанси толку лесно да ни стават по 3-4 гола така да ке има интересен фудбал и се надевам на победа.

Фабрегас можно е да отсуствува против Јунајтед:vozbud:

http://sportdenes.com/m%D0%B5djunarod%D0%B5n-fudbal/%D0%90nglija/fabr%D0%B5gas-mogj%D0%B5-da-otsustvuva-protiv-junajt%D0%B5d.html

Лелеее значи кога и да играме со Арсенал мора Фабрегас да се повреди и после мечот да плачат секој пат поради тоа. Ц Ц Ц како еднаш не се погоди перфектна недела кога и нивните и нашите играчи се 100% фит па да нема плачења ама ај како и да е 3те бода од тој меч ги очекувам.

wtf???

Нема шанси..Не го давам јас Керик! :):):)

Модрич е добар,али поарен е Керик,па и 10м +..:nenene:

За Модрич само 10мил. се доста.
Е сега и ти ....:tapp:Супер играч е Модрич , но Керик е нашиот мозок и според мене наследникот на Сколси.:vozbud:

За модрич 10 милиони + парк би се согласил!Парк не е веке тоа што беше :toe:

Манчестер Јунајтед подготвува понуда за Робен?
Според англиските медиуми Манчестер Јунајтед по крилото на Реал Мадрид, Аријан Робен.
Холандскиот фудбалер во овој преоден рок често се поврзуваше со заминување од Реал Мадрид.

Последен клуб со кој го поврзуваат медиумите е Манчестер Јунајтед.

Сер Алекс Фергусон изјави дека завршен е преодниот рок за Манчестер Јунајтед, но и покрај тоа се верува дека Црвените Ѓаволи би понудиле 25 милиони фунти за Робен.

Робен импресионираше на подготовките на Реал Мадрид, но составот на Кралевите е голем и тие ќе треба да продадат дел од своите фудбалери.

Робен бил блиску до потпис со Јунајтед и претходно, но тој одлучи да ја прифати понудата на Челзи во 2004 кога од ПСВ се пресели на Стемфорд Бриџ.

Фергусон сеуште има голем дел од средствата кои ги доби за трансферот на Кристијано Роналдо во Реал Мадрид.

Од секогаш сум сакал да дојде во Манчестер.:pipi:

Алооо
да ви цитирам еден Човек шо рече пред некој ден јавно

човекот се вика
Сер АЛекс ФЕРГУСОН

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД НЕМА ДА КУПУВА ПОВЕКЕ ИГРАЧИ ОВАА ЛЕТО...

Алооо
да ви цитирам еден Човек шо рече пред некој ден јавно

човекот се вика
Сер АЛекс ФЕРГУСОН

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД НЕМА ДА КУПУВА ПОВЕКЕ ИГРАЧИ ОВАА ЛЕТО...
Епа добро де , секој може да се предомисли па и тој.Робен нема да ни дојде лошо :pipi:

Kaкво давање на Керик бе:uvo:не дека е лош ама пари плус играч за Модрик не може,доста се само парите,каде дадовме класа играчи па и уште еден да замине нема шанси.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom