Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не можам а да не се замешам, де кажи ми баш што имаш ти повеќе видено од нас обичните смртници за друг пат да си знаеме и да не го задеваме неговото височество Чомбе...
Единствено што можам да помислам дека имаш проживеано повеќе од нас е да си отишол на Олд Трафорд или да имаш жена и деца, а пошто и двете ги немаш напраено, ке те замолам да не се праиш факман, пошто не те личи. Има деца со 18 години шо имаат проживеано повеќе од рчпали шо имаат 28 така да покрај тоа што мешаш приватен живот со фудбалски форум, не си ни во право што е најлошо за генерализацијава што ја правиш.
Факт е дека Роналдо заминува како легенда, единствениот играч кој покрај Боби Чарлтон е најдобар играч на светот и ти сакал или не тоа мора да го поштуеш. Тој тоа го постигна во Јунајтед и според вистински навивач(кој патем омразата кон Реал Мадрид ја канализира преку други работи) заминува како најдобар играч во светот.
Чим Фергусон уште има добро мислење за него, well thats good enough for me....

човече дај ај олади не малце...ајде доста...

http://football365.com/story/0,17033,8652_5509426,00.html
Тевез смета дека Фергусон е исплашен од Сити.
И пази шо вика за Ферги.
"Ferguson is history in my career. Mark Hughes just concentrates on working and training, not getting involved in the business of other clubs," said the Argentine.

"Hughes is closer to the players than Ferguson and he talks some Spanish, which is good for me.

"He has been a player and you notice that in how he treats the players. My evaluation of him is positive and I'm excited about the season ahead."

Која непочит ја покажува за разлика од Роналдо кој во секое интервју кажува дека Фергусон му е како втор татко и нонстоп контактираат.
Дали сега треба и Тевез да го мразиме?

Кога изгубивме од Барнли, може да изгубиме и од Арсенал, екипата им е супер, а и ние не сме ништо посебно оваа година така да поголеми шанси им давам на Арсенал(за жал).
Да изгубиме од Арсенал , на Олд Трафорд?Се обложувам на што сакате:))Ќе го примат 3-4 од нас, поразот од Барнли не е ништо!На таа утакмица промашивме пенал , имавме и други 4-5 100% шанси и да го немавме ни Немања ни Рио.Немања беше во тимот , и одма не примивме гол.
Така да, кој сака уште сега ќе се обложиме.Тој на што сака, на тоа :):wink:

http://football365.com/story/0,17033,8652_5509426,00.html
Тевез смета дека Фергусон е исплашен од Сити.
И пази шо вика за Ферги.
Која непочит ја покажува за разлика од Роналдо кој во секое интервју кажува дека Фергусон му е како втор татко и нонстоп контактираат.
Дали сега треба и Тевез да го мразиме?
Јас ЛИЧНО , го замразив Тевез!Платеникот на шити , ќе си го добие своето во градското дерби, не ми е јасно кој филмови си ги прави.Како сакам и таму цела сезона на клупа да си ја изнаседи ехеее.
Белами-Робињо-Адебајор-Санта Круз , сељак еден !

Да изгубиме од Арсенал , на Олд Трафорд?Се обложувам на што сакате:))Ќе го примат 3-4 од нас, поразот од Барнли не е ништо!На таа утакмица промашивме пенал , имавме и други 4-5 100% шанси и да го немавме ни Немања ни Рио.Немања беше во тимот , и одма не примивме гол.
Ние лани ќе изгубевме кога се боревме за титулата, се браневме цело време камоли оваа година:toe:
Јас не реков дека ќе изгубиме туку дека има шанси бидејќи играат одлично годинава, Аршавин се вклопи целосно, може да ни бапнат 2-3 комотно. За разлика од нив ние сме многу ослабени, мене да ти кажам право ни фудбал не ми се гледа повеќе и мислам дека годинава тешко да направиме нешто и во АНГЛИЈА и во Европа така да релаксирано ќе си пратам фудбал само за забава:smir:

Јас ЛИЧНО , го замразив Тевез!Платеникот на шити , ќе си го добие своето во градското дерби, не ми е јасно кој филмови си ги прави.Како сакам и таму цела сезона на клупа да си ја изнаседи ехеее.
Белами-Робињо-Адебајор-Санта Круз , сељак еден !
Де бре момак, дај не не потценувај до волку мајката ... толку ли сме слаби ? :)

Јас очекувам победа од Ѓаволите со 1-0 до 2 максимум то је мое мислење..:smir:

Ние лани ќе изгубевме кога се боревме за титулата, се браневме цело време камоли оваа година:toe:
Јас не реков дека ќе изгубиме туку дека има шанси бидејќи играат одлично годинава, Аршавин се вклопи целосно, може да ни бапнат 2-3 комотно. За разлика од нив ние сме многу ослабени, мене да ти кажам право ни фудбал не ми се гледа повеќе и мислам дека годинава тешко да направиме нешто и во АНГЛИЈА и во Европа така да релаксирано ќе си пратам фудбал само за забава:smir:

Шефе,ме изненадуваш со овој коментар...не губи никако надеж,лани за лани сега за сега...ние ја немаме оидбраната на Евертон,Портсмут...точно е дека е малку ослабена ама не значи дека туку така лесно можат да лупнат 3 гола.Мотивирани сме и ние-да се бориме за 4 титула по ред кој на никој не им успеало до сега а се надевам дека ние ке сме први...и пред две сезони Арсенал играа така па некаде до Март па почнаа да пагат...јас сум цврсто уверена дека и оваа сезона ке бидеме во првата четворка а зашто да не ја освоиме и титулата и повторно во финале на лш

Шефе,ме изненадуваш со овој коментар...не губи никако надеж,лани за лани сега за сега...ние ја немаме оидбраната на Евертон,Портсмут...точно е дека е малку ослабена ама не значи дека туку така лесно можат да лупнат 3 гола.Мотивирани сме и ние-да се бориме за 4 титула по ред кој на никој не им успеало до сега а се надевам дека ние ке сме први...и пред две сезони Арсенал играа така па некаде до Март па почнаа да пагат...јас сум цврсто уверена дека и оваа сезона ке бидеме во првата четворка а зашто да не ја освоиме и титулата и повторно во финале на лш
Играчите што ни носеа титули ги нема и нема повеќе за што да се замарам, можеби по 4-5 години ако се појави некој многу јак играч и ни донесе сам титули ќе почнам да гледам, вака залудно е кога знам дека ако не Арсенал, Челзи сигурно ќе се пред нас:smir:

Играчите што ни носеа титули ги нема и нема повеќе за што да се замарам, можеби по 4-5 години ако се појави некој многу јак играч и ни донесе сам титули ќе почнам да гледам, вака залудно е кога знам дека ако не Арсенал, Челзи сигурно ќе се пред нас:smir:

БОжЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕее....цццццц:jaj:

Опа си научил и сарказам да користиш, браво браво.
Иначе за Арсенал ке биде конечно израмнета утакмица, претходниве години бевме далеку подобри, а сега ми се чини дека конечно ке гледаме рамноправно дерби.
Сметам дека Јунајтед ке тепа, победава од 5-0 ке направи чудо за играчите. Али сепак Арсенал е Арсенал, секогаш се опасни.

Чомбе, не мој толку песимистички да размислуваш. Знаеме сите дека ги загубивме Роналдо и Тевез, 2цата најважни играчи за нас во изминатитие 2-3 сезони. Но тоа не значи дека ќе сме многу послаби. Столбот на тимот не го градеа тие 2-ца, го градеше тимот целокупно на чело со САФ. Тие 2-ца(посебно Роналдо, а и Тевез во првата сезона) беа најекспонирани во тимот и затоа многумина се скептици како тебе за наредната сезона. Заразлика од изминатите 2 сезони, кога целата игра се вртеше баш околу Роналдо, сега можам да приметам дека играме доста тимски. Гледај како се разбираат Руни и Бербатов на теренот. Нани и Валенсија мораат да бидат на секој натпревар, играат убиствено по бочните позиции. Играме многу поофанзивен и потимски фудвал од изминатите сезони. Единствено што ме загрижува е одбраната и повредите на Рио. Веруввам во Еванс, но мора САФ да размисли за уште некој играч кој би бил адекватна замена.
Како и да е, ние сме лојални фанови на Јунајтед и ќе останеме лојално.Во добро и во зло ќе го бодриме тимот. И оваа сезона да не освоиме ништо, ќе останеме верни фанови на Јунајтед, затоа што Јунајтед не е само клуб за кого се навива, Јунајтед е нешто свето, Јунајтед е религија.

Искрено да ти кажам до некаде си во право ама биди малку оптимист не е се така црно истото јас ова го мислев кога си замина Бекам, а ете дојде Роналдо и се и сешто направи.Така и сега се е можно познавајќи го Ферги и целокупната политика на клубот.

П.С Го надминав Руни со бројот на постови овде. Дури 104! :)

Ајде бе што е сега ова...Секоја година лошо ја почнуваме и пак на крај има титули...Ти текнува првите кола прошла година како беше..И оваа година ке биде така а верувам дека можеме да ги победиме и Арсенал и Челзи и Ливерпул..

Барнли го победи евертон со ист резултат 1-0
овој пат САХА не реализира ПЕНАЛ
Барнли ке задава проблеми на домашен терен на сите Екипи оваа сезона

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom