Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ах онај Демикелис како го мразам,колку валкан играч е, на Ауди Купот олку оштро оди!

Се надевам дека не е ништо сериозно со овен...само што влезе во ритам,ке биде штета ако го изгубиме :kesa:

utd_1b_-Michael_Owe_857380a.jpg

utd_9d_-_Michael_Ow_857349a.jpg

Уфффффффф:nesum:Го искинал

Mногу лош старт на Демикелис,јас ја гледав у кладилница со другари и баш кога го клизнаа Овен,јас им кажав на другарите,само да не се повреди сеа...Сепак се надевам не е ништо сериозно и дека ќе игра со Валенсија

Мислам дека САФ увиде дека не сме баш најсилни по крилните позиции.Валенсија се покажа добро, но сепак се гледа дека го нема продорот на Роналдо, па затоа мора да се обезбеди уште едно добро крило според мене.:helou:

Misllam deka zasluzeno pobedifme a za startot na demikelis nema koment opasen start no veruvam deka neje neshto seriozna povreda.Za timot na Men.Ju mi se sfigjashe igrata misllam deka sme tuka blisku.No samo da ne zabraete sme igrale bez Ribey,Toni,Klose ,Olic

Misllam deka zasluzeno pobedifme a za startot na demikelis nema koment opasen start no veruvam deka neje neshto seriozna povreda.Za timot na Men.Ju mi se sfigjashe igrata misllam deka sme tuka blisku.No samo da ne zabraete sme igrale bez Ribey,Toni,Klose ,Olic
Било је па прошло готово е сепак беше пријателски натпревар

Ферги изгледа свати дека ке мора да земеме и уште еден фудбалер(давид силва) но се надевам дека нема да го земеме по цена нани да седи на клупата(ги растури на пријателските натпревари) :vozbud:

Ферги изгледа свати дека ке мора да земеме и уште еден фудбалер(давид силва) но се надевам дека нема да го земеме по цена нани да седи на клупата(ги растури на пријателските натпревари) :vozbud:

Ќе ротира со тимот, ама добро би било уште едно заслување од типот на Давид Силва:vozbud:

Сепак мислам дека крилата ни се солидни, некако срединана не ни е на ниво

средина мислев MC,DM,AMC ако сваќаш со е ова...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom