Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
P

pepito*

Гостин
Ах онај Демикелис како го мразам,колку валкан играч е, на Ауди Купот олку оштро оди!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Се надевам дека не е ништо сериозно со овен...само што влезе во ритам,ке биде штета ако го изгубиме :kesa:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Mногу лош старт на Демикелис,јас ја гледав у кладилница со другари и баш кога го клизнаа Овен,јас им кажав на другарите,само да не се повреди сеа...Сепак се надевам не е ништо сериозно и дека ќе игра со Валенсија

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438

Мислам дека САФ увиде дека не сме баш најсилни по крилните позиции.Валенсија се покажа добро, но сепак се гледа дека го нема продорот на Роналдо, па затоа мора да се обезбеди уште едно добро крило според мене.:helou:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Misllam deka zasluzeno pobedifme a za startot na demikelis nema koment opasen start no veruvam deka neje neshto seriozna povreda.Za timot na Men.Ju mi se sfigjashe igrata misllam deka sme tuka blisku.No samo da ne zabraete sme igrale bez Ribey,Toni,Klose ,Olic

N

navivacka

Гостин
Misllam deka zasluzeno pobedifme a za startot na demikelis nema koment opasen start no veruvam deka neje neshto seriozna povreda.Za timot na Men.Ju mi se sfigjashe igrata misllam deka sme tuka blisku.No samo da ne zabraete sme igrale bez Ribey,Toni,Klose ,Olic
Било је па прошло готово е сепак беше пријателски натпревар

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Ферги изгледа свати дека ке мора да земеме и уште еден фудбалер(давид силва) но се надевам дека нема да го земеме по цена нани да седи на клупата(ги растури на пријателските натпревари) :vozbud:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
Ферги изгледа свати дека ке мора да земеме и уште еден фудбалер(давид силва) но се надевам дека нема да го земеме по цена нани да седи на клупата(ги растури на пријателските натпревари) :vozbud:
Ќе ротира со тимот, ама добро би било уште едно заслување од типот на Давид Силва:vozbud:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Сепак мислам дека крилата ни се солидни, некако срединана не ни е на ниво

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
средина мислев MC,DM,AMC ако сваќаш со е ова...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom