Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944

Шо е ова бе??Оти ни давале медали??:):):)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Изгледа зошто сме многу популарни во тој дел од светот, а и зошто сме најдобри!
Брат Чомбе...не ИЗГЛЕДА.... туку ЗОШТО Е ТАКА ! :)
Tака де напишав, а изгледа беше дека сме популарни, се виде дека стадионот беше фул 100 000, а толку ќе се повторно и во понеделник:vozbud:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Медали за пријателска утакмица , значи луѓето колку се болни по Јунајтед :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Па се разбира дека НЕ :)

Мислам дека Манчестер Сити ја фалат многу оваа година но видете од кој губа:)
Ама пријателска е :):)Ништо не се знае во сезоната :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.841
Поени од реакции
11.492
Сити ќе се посерат доколку не земат менаџер како Мурињо или Фергусон...штета само двајца се :icon_lol: Хјуз со толкава елита на ѕвезди ништо не прави...ај Тевез што ме разочара, туку сега и Адебајор се шитна таму...фудбалов стана шпанска серија, никогаш не било полошо, туку од сега па натаму ќе оди кон најлошо...ќе никнуваат нови корпорации кои ќе купуваат забаталени тимови и со грмни пари и буџети ќе купуваат и Курто и Мурто...како и да е, се надевам дека екипите како Манчестер, Ливерпул, Арсенал, Барселона, Баерн,... ќе си останат достојни на својата политика...и ќе градат екипа како што си е редот, а не преку ноќ...ако му се игра на некој Менаџер, нека си ја најде по торенти...

Long Live United

btw Сити без Круз и Тевез играа

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Манчестер Јунајтед ја одби шансата патувањето во Индонезија да го замени со посета на Австралија.
По инцидентите во Џакарта, Манчестер Јунајтед мораше да го откаже настапот во Индонезија. Фудбалската федерација на Австралија им понуди натпревар во Сиднеј, но поради разликите во времето и прилагодувањето, Јунајтед ја одби таквата понуда.
"Ние планиравме да ги отстраниме сите пречки со цел да се случи натпреварот".
"Според нивните термини натпреварот можеше да се одигра само во понеделник, ние ќе го организиравме, но за несреќа тоа за нив беше невозможно" - изјави директорот за комуникации на фудбалската федерација на Австралија.
Сепак дополнителниот пат кој би влијаел на заморот кај фудбалерите е една од причините за неприфаќањето на оваа понуда.

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Парк ќе се приклучи на составот во Среда, за подоцна да го игра натпреварот против Сеул во Петок.

х

Додека Видич и Валенсија ќе се приклучат во составот во Германија за Ауди купот.

х

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Siti za Vidića nudi 35 miliona evra
Nedelja, 19. jul 2009. 10:21

Mančester siti hoće i Nemanju Vidića! Senzacionalnu vest objavio je "Dejli mejl".

Kada bi se taj transfer ostvario, bila bi to druga bomba čija je detonacija ovog leta odjeknula u Mančesteru, jer je već Karlos Tevez prešao iz Junajteda i Siti.

Britanski list tvrdi da će bogate gazde Mančester sitija u narednih nekoliko dana uputiti ponudu od 30 miliona funti (35 miliona evra) za Vidića na adresu komšija.

Everton i Čelsi su odbili "građane", koji su hteli Džoleona Leskota, odnosno Džona Terija, pa su se u potrazi za defanzivcem okrenuli ka Old Trafordu.

Vidić je već bio na meti velikih evropskih klubova, ali Aleks Ferguson nije hteo ni da sasluša ponude, jer ne želi da se odrekne usluga srpskog reprezentativca. Za očekivati je da isto postupi i ako mu se obrate komšije.

Mančester junajted je na turneju po Aziji, a Nemanja Vidić nije otputovao sa ekipom zbog povrede zgloba zadobijene u kvalifikacionoj utakmici sa Austrijom.

:tapp::tapp::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom