Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
600
Поени од реакции
501
Честито победа и од мене и нека ни се множат.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.083
Поени од реакции
1.643

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653

Овој билборд повеќе ми се допаѓа :pos2:

Инаку еве ја вистинската слика од тој билборд

А само видете ја пустава желба на Шити

:pos2::pos2::pos2:

N

navivacka

Гостин
Нека ни е честита оваа победа...добар старт пред почетокот на новата сезона...браво и за погодокот на Овен...се гледа дека ке се снајде.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Не ми се верува Ван Дер Сар какви киксови направи..
Мислам дека поради него ги дадоа тие 2 гола. Првиот гол многу ми се аресеше на тие другите:):)
А вториот гол на тој црнец-от, не го знам не го видов убаво оти сецка ного тоа јутуб.
Руни беше закон на овој натпревар, вториот гол тој црнецот како се откри леле прекрасно беше:)

Честито Манчестертито:):pos:

N

navivacka

Гостин
Големо чудо ако сме примале гол,па секој голман правел грешки ни е прв ни е последен...ке го оправи стариот лисец...не треба веднаш да се отпишува само заради некоја грешка:toe:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Добро де :)

П.С: Ај ако може некој да ми даде слика од Руни со новиот дрес.
Но да биде само тој на слика за да можам да ја изрежам.
Фала однапред:)

ТоРпЕдО#

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Не ми се верува Ван Дер Сар какви киксови направи..
Мислам дека поради него ги дадоа тие 2 гола. Првиот гол многу ми се аресеше на тие другите:):)
А вториот гол на тој црнец-от, не го знам не го видов убаво оти сецка ного тоа јутуб.
Руни беше закон на овој натпревар, вториот гол тој црнецот како се откри леле прекрасно беше:)

Честито Манчестертито:):pos:
Мислиш 20 црнци има во Јунајтед....

Честито победа..во глобала имаше прекрасна игра иако примивме два гола.Беа толку очајни што нон стоп шутираа од 30 и повеќе метра..ниту една добра акција не направија! Од кај Јунајтед најнезадоволен од Сколс,многу грешки на средината на теренот..среќа што немаа многу искуство и тоа да го искористат...Незадоволен и од фабио..далеку е од брат му! Другите сите беа просечни,браво за Руни а и Бербатов..и за Овен се надевам дека често ќе дава голови и ќе добива повеќе минутажа тоа е тоа!!

Long Live United !!!

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Мислиш 20 црнци има во Јунајтед....

Честито победа..во глобала имаше прекрасна игра иако примивме два гола.Беа толку очајни што нон стоп шутираа од 30 и повеќе метра..ниту една добра акција не направија! Од кај Јунајтед најнезадоволен од Сколс,многу грешки на средината на теренот..среќа што немаа многу искуство и тоа да го искористат...Незадоволен и од фабио..далеку е од брат му! Другите сите беа просечни,браво за Руни а и Бербатов..и за Овен се надевам дека често ќе дава голови и ќе добива повеќе минутажа тоа е тоа!!
btw Фабио е појке ценет од фудбалските стручнаци во Бразил и низ светов, само имаше многу проблеми со повреди и за негова несреќа го има Евра на неговата позиција, а не Браун и Невиле од Рафаел

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom