Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Не баш. Ако сакаш ќе направиме споредба кој дошле во Јунајтед како ѕвезди, а кој кај вас. Сакаш да споредиме Зидан со Керик, Роналдо со Валенсија, Кака со Парк, Албиол со Да Силва, Бензема со Македа, Фиго со Нани, Роналдо со Руни...................................

Немој сега да кажуваш дека овие готови ѕвезди што ги зема реал се исти со тие кој што се дообразуваат фудбалски во Јунајтед. Немој те молам, не греши душа!
Aбе Керик да не недојде како ѕвезда?? АЈ будали ги помаливе немој мене :))) Спореди ги Снејдер, Диара, ВДВ, Игуаин, беа некој од нив големи ѕвезди? не. Ама секој кој ќе дојде во Реал е етикетиран. Тоа е.

И ти кажав, вие зборевте дека не се од наша школа, на тоа ти реплицирав јас, дека и вашите не се од ваша школа !!!. Крај

А и вие сакавте да донесете големи ѕвезди, ако не ви успеа а на Перез му успева никој не ви е крив. :toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Aбе Керик да не недојде како ѕвезда?? АЈ будали ги помаливе немој мене :))) Спореди ги Снејдер, Диара, ВДВ, Игуаин, беа некој од нив големи ѕвезди? не. Ама секој кој ќе дојде во Реал е етикетиран. Тоа е.

И ти кажав, вие зборевте дека не се од наша школа, на тоа ти реплицирав јас, дека и вашите не се од ваша школа !!!. Крај

А и вие сакавте да донесете големи ѕвезди, ако не ви успеа а на Перез му успева никој не ви е крив. :toe:
Никој не ги ни спомна погоренаведените, сам си ги набројуваш. За мене тие никогаш нема да бидат ѕвезди.
И ти дај не будали ме мене, може помалива ама не мене. Знаеш ти добро за какви ѕвезди праеме муабет!

А ова со Керик ти е јако, ѕвездата од Тотенхем, нешто слично како Кака од Милан што дојде кај вас:tapp:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.116
Поени од реакции
1.699
abe gjabe se raspravate
se znae deka barsa od sekogas vadela golemi talenti od skolata,nikoj tim ne vade kolku so vade barsa takvi igraci od skolata
ednostavno im pristojuvaat na decata i tie stanuvaat talenti
a za real nema so da kazam
osven tie 2 3 igraci so gi imaat izvadeno od nivna skola drugi recisi i da nema
Кои се тие 3 бе? :))))

Уште една вест,младиот Даниел Галбрајт потпиша за Хиберниан

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Чудни класификации правите вие : Класификација по тоа од голем или мал клуб е дојде, класификација по тоа дали бил најавуван као ѕвезда, класификација според публицитет на играчот. Прв пат слушам за такви класификации јас.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
abe gjabe se raspravate
se znae deka barsa od sekogas vadela golemi talenti od skolata,nikoj tim ne vade kolku so vade barsa takvi igraci od skolata
ednostavno im pristojuvaat na decata i tie stanuvaat talenti
a za real nema so da kazam
osven tie 2 3 igraci so gi imaat izvadeno od nivna skola drugi recisi i da nema

Ауууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

ОК најбоље си

Шо е ова бе се мудри луѓе на форумов :Ѕ

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Чудни класификации правите вие : Класификација по тоа од голем или мал клуб е дојде, класификација по тоа дали бил најавуван као ѕвезда, класификација според публицитет на играчот. Прв пат слушам за такви класификации јас.
Сакаш поинакви класификации?
Ајде наброј ми кој голем играч од светска класа дошол во Јунајтед во претходниве години(нека се 10), притоа да бил во потесен круг за играч на годината?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Сакаш поинакви класификации?
Ајде наброј ми кој голем играч од светска класа дошол во Јунајтед во претходниве години(нека се 10), притоа да бил во потесен круг за играч на годината?
Леле ти вриштат класификацииве.
Кој ви е крив шо не успеавте да ги доведете Рибери(?!yet) Роналдињо, Торес, Бензема, Кака`, и др.
Со сите беше поврзуван Ман ју

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Заебите ги бе, не можат вака, па со пари ќе пробаат да освојат нешто, баш ќе видиме дали ќе газат се пред себе како што мислат. Тоа така било.

Првпат гледам некој да се фали со тоа што ги довел Роналдо и Кака’, т.е. две големи имиња, место со титули.. :nesvest:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Леле ти вриштат класификацииве.
Кој ви е крив шо не успеавте да ги доведете Рибери(?!yet) Роналдињо, Торес, Бензема, Кака`, и др.
Со сите беше поврзуван Ман ју
Правиме муабет какви играчи носи Јунајтед, а какви реал. Нема тука класификација.

А дека Реал ги класифицира играчите на ѕвезди и неѕвезди тое е точно. Кај Јунајтед такво нешто нема.

Чим не ми одговоре на претходното прашање, значи немаш докази за тоа кој големи ѕвезди од мали клубови ги донесе Јунајтед претходниве 10 год?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Правиме муабет какви играчи носи Јунајтед, а какви реал. Нема тука класификација.

А дека Реал ги класифицира играчите на ѕвезди и неѕвезди тое е точно. Кај Јунајтед такво нешто нема.

Чим не ми одговоре на претходното прашање, значи немаш докази за тоа кој големи ѕвезди од мали клубови ги донесе Јунајтед претходниве 10 год?
Па немате способна управа да ги доведе :)))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom