Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.611
Поени од реакции
6.406
се менуваат генерации.помина времето на роналдо во јунајтед,исто и на тевез.сега други ''звезди'' ке го носат дресот на јунајтед.се надевам достојно.валенсија сам нема шанси да го покрие заминувањето на роналдо.не верувам дека ке се земаат уште крила.го земавме валенсија а и тошич е засилување(Со оглед декане настапи ниту еднаш минатата сезона).сега ни треба напагач и би сакал жоао мутињо да го видам во црвенниот дрес,а и можеби голман ке се купува :toe:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
се менуваат генерации.помина времето на роналдо во јунајтед,исто и на тевез.сега други ''звезди'' ке го носат дресот на јунајтед.се надевам достојно.валенсија сам нема шанси да го покрие заминувањето на роналдо.не верувам дека ке се земаат уште крила.го земавме валенсија а и тошич е засилување(Со оглед декане настапи ниту еднаш минатата сезона).сега ни треба напагач и би сакал жоао мутињо да го видам во црвенниот дрес,а и можеби голман ке се купува :toe:
Цело време читам дека Валенсија е добар ама нема шанси да биде како Роналдо? Зошто? Што е повеќе Роналдо? Не го гледајте сега, сетете се што беше кога дојде. Дури и Валенсија стартува со поголема фудбалска димензија од Роналдо. Како што никој не се надеваше за Роналдо да стане она што достигна со Манчестер, така и Валенсија може еден ден да биде Роналдо, можеби Роналдо и пол, а не е исклучено и два Роналдовци. Не треба да го потценуваме, затоа што има голем потенцијал. Нека не ви биде Роналдо "единица мерка". Имало и други "единици мерки", на пример Кантона итн. Бидете сигурни дека ќе имаме мега звезда која ќе го надмине Роналдо, а тој потенцијал го имаат повеќе фудбалери. Јас многу верувам во Валенсија и во Нани за идната сезона. А ако дојде и Бензема ќе бидеме многу повеќе одколку што можат да не замислат конкурентите. Едно е сигурно, остануваме убиствена машинерија.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Цело време читам дека Валенсија е добар ама нема шанси да биде како Роналдо? Зошто? Што е повеќе Роналдо? Не го гледајте сега, сетете се што беше кога дојде. Дури и Валенсија стартува со поголема фудбалска димензија од Роналдо. Како што никој не се надеваше за Роналдо да стане она што достигна со Манчестер, така и Валенсија може еден ден да биде Роналдо, можеби Роналдо и пол, а не е исклучено и два Роналдовци. Не треба да го потценуваме, затоа што има голем потенцијал. Нека не ви биде Роналдо "единица мерка". Имало и други "единици мерки", на пример Кантона итн. Бидете сигурни дека ќе имаме мега звезда која ќе го надмине Роналдо, а тој потенцијал го имаат повеќе фудбалери. Јас многу верувам во Валенсија и во Нани за идната сезона. А ако дојде и Бензема ќе бидеме многу повеќе одколку што можат да не замислат конкурентите. Едно е сигурно, остануваме убиствена машинерија.
taka e tuka te podrzuvam totalno ne se znae koga i koj ke prerasne vo GJAVOLSKA zvezda!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.611
Поени од реакции
6.406
да бидеме реални,валенсија не може да го ставиме на исто скалило со роналдо (барем засега).очекувам играта да се сведе на по-тимска со негово играње.роналдо беше по малку и себичен :toe: а и рпналдо беше 18 год кога дојде а валенсија е веке 21-22 ако не и повеке :toe: :smir: PS:ИМАМ ГОЛЕМА ДОВЕРБА ВО НАНИ :vozbud:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
да бидеме реални,валенсија не може да го ставиме на исто скалило со роналдо (барем засега).очекувам играта да се сведе на по-тимска со негово играње.роналдо беше по малку и себичен :toe: а и рпналдо беше 18 год кога дојде а валенсија е веке 21-22 ако не и повеке :toe: :smir: PS:ИМАМ ГОЛЕМА ДОВЕРБА ВО НАНИ :vozbud:
Да бидам појасен јас не го споредувам моменталното ниво на Роналдо со Валенсија. Пишав во предходниот пост дека кажувам за периодот кога дојде Роналдо. Тоа е она што е за споредување, затоа што сега е периодот кога дојде Валенсија. И заради годините кои што ги споменуваш, и заради "подлогата" во Англија и премиер лигата, јас реков погоре дека Валенсија стартува со поголема фудбалска димензија. А бидејќи и Роналдо е човек од крв и месо, а исто така и Валенсија или некој друг, јас не ја исклучувам можноста и другите да станат како Роналдо. Нека се лути кој сака, ама ќе кажам дека Роналдо не е врв на фудбалските достигнувања. Фудбалскиот свет ниту започна со него ниту ќе заврши. :smir:

П.С. Секоја чест за Видиќ. Тој сигурно ќе остани "замешан" меѓу легендите на Јунајтед.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Браво за Видиќ, не се полакоме за пари како некои други лиглиња:smir:
Гледаш како можи некој со 30 милиони фунти, да има ПОГОЛЕМА ВРЕДНОСТ од некој со 80 милиони. Кај нас понекогаш и математичките правила не важат :)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Eве еден цитат од Бензема, на прашањето Што ќе каже за англискиот фудбал, и дека Јунајтед фрлиле око на него.

"I love English Football too. And when I watch it, IT'S JUST FOR THE RED DEVILS. DEFINITELY, THEY ARE MY FAVOURITE TEAM"

Што ќе кажете за болдираното? :vozbud::smir:

According to the french newspaper "Aujourdh'ui Sport", Benzema was wearing a Manchester United's shirt during
the advertising campaign of the new Football videogame "FIFA 2010".

И не знам колку е ова вистинито, но ако е точно... чекајте овие денови на веб сајтот на Јунајтед... United Sign Benzema :) :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Eве еден цитат од Бензема, на прашањето Што ќе каже за англискиот фудбал, и дека Јунајтед фрлиле око на него.

"I love English Football too. And when I watch it, IT'S JUST FOR THE RED DEVILS. DEFINITELY, THEY ARE MY FAVOURITE TEAM"

Што ќе кажете за болдираното? :vozbud::smir:
Тоа е тоа, нема што да се мисли ако стварно тој го кажал ова:smir:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
:icon_lol::icon_lol:

Инаку, зошто мислам дека ќе земиме некој од ОВИЕ играчи?
Не беше ваљда за џабе ставено тоа скаутирањето :pos:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

:vozbud::vozbud::vozbud:

Ферги пуцај одма!
Од ова повеќе не знам што може друго да биде. Сега треба Ферги одма да пушти солидна понуда и мислам дека е наш за недела дена:smir:

Нашиве навивачи и клипче за добредојде направија:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom