Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Еднаш му посакав добредојде, но бидејќи сега е и официјално 100% сигурно, еве уште еднаш и јас да посакам 100% добредојде. Не го споредувајте со Роналдо. Овој е Валенсија и ќе биде или полош или подобар од Роналдо (се надевам и посакувам да е ова второто). Во секој случај од голема корист ќе биде за клубот. Нека ни е со среќа.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Aј и од мене официјално добредојде L.A. Valencia GL :)

В

Вори

Гостин
Предобар играч според мене зедовте...честитки.Слушам и Бензема за 45 милиони ќе дојдел кај вас?

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.025
Поени од реакции
1.516
Pjanic - Benzema to join Utd :vozbud:

Miralem Pjanic claims Lyon team-mate Karim Benzema is close to completing a £38million move to Manchester United.
However, he could now be on his way to Old Trafford after Pjanic revealed the 21-year-old is ready to link up with the Premier League champions.

"Benzema is nearly gone to Old Trafford," Pjanic told Bosnian website Sportsport.

"The English club are willing to pay €45million (£38million) for him and it is just a question of the day when he will move to England.

"He does not have anything against going to Manchester. Our side will be reinforced by Lisandro Lopez, the Argentine forward from Porto."

Real Madrid and Arsenal had also been linked with the striker, but it appears United have won the race to sign the coveted Benzema.

United boss Sir Alex Ferguson is striving to replace Carlos Tevez following the end of the Argentine's two-year loan and Benzema looks to be his top target.

Ferguson has money to spend following the sale of Cristiano Ronaldo to Real Madrid and wrapped up the signing of Antonio Valencia from Wigan Athletic on Tuesday evening​

Знам дека веќе беше постирано али еве веќе на Skysports има што е многу поверодостен извор него goal.com.
Can this day get any better :vozbud:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.507
Еии, уште не почнал трансфер периодот, ние играч зедовме. :vozbud::vozbud:
Нека е честито и од мене официјално.

Кога е закажана презентацијата на Роналдо?

В

Вори

Гостин
За Понеделник е закажана презентацијата на Роналдо...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Aj честито и од мене за новиот играч(официјално)
Сите анти-Манчестеровци велат дека ништо нема да биде од Манчестер,ама јас сум сигурен дека Манчестер ќе испадне уште појак после овој трансфер период

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.025
Поени од реакции
1.516

Мајкл Џексон му се има јавено на Рио да му посака среќа со новото списание*

*Промоцијата и клипот се од 21.04.2009

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
ако дојде и Бензема,тоа ќе биде бомбастично!-ќе бидеме појаки од ерата на роналдо/тевез:smir:Тоа е сигурно....

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Aj честито и од мене за новиот играч(официјално)
Сите анти-Манчестеровци велат дека ништо нема да биде од Манчестер,ама јас сум сигурен дека Манчестер ќе испадне уште појак после овој трансфер период
Па тоа е нормално да биде уште посилен Манчестер. После секое заминување на некоја "преценета" звезда особено во Реал, ние носиме нови потенцијали и стануваме уште посилни. Ако дојде и Бензема сите ќе сватат дека немаме конкуренција. Цената од 38 милиони е реална во вакви денешни услови на набиен пазар. Со оглед на тоа дека имаме и конкуренција во наддавањето, не е лошо. Само за сигурни да бидеме сепак мора да прочитаме на официјалната страница.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.507
Ама си личи со Нани, мамата.

Мислам дека го имам ставено на првата тема, ама ај нека го видат поновите членови:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Честито нов играч и многу успеси во вашиот дрес:smir:

N

navivacka

Гостин
Ајдеее уште еднаш добредојде на Валенсија:vozbud:се надевам дека ке се снајде во дресот на Јунајтед...едвај го чекам дебито иако има време до Август.Се знае ли кој број ке го носи...не верувам дека ке ја носи седмицата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom