Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Ajde neka ni e cestito prviot transfer,dobredojde vo man utd valensija i da pruzas odlicni partii

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
абе гледам на 24 фудбал пишува дека с еочекува валенсија да го комплетира трансферот што значи не е ништо готово :kesa: зарем не беше веке и официјално кај нас? :nesum:
Денес ги поминува лекарските и ако се биде во ред ќе биде играч на Манчестер Јунајтед.

N

navivacka

Гостин
Антонио Валенсија Е играч. Само уште не се знае дали е играч на Манчестер Јунајтед...се очекува до вечер :smir:

хехе јас знам дека е играч само сте ме лошо сватиле:)мислев до кога ке се знае официјално,нестрплива сум:vozbud:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Робсон: Валенсија не може да го замени К.Роналдо
Легендата на Манчестер Јунајтед, Брајан Робсон, изјави дека доаѓањето на Антонио Валенсија од Виган нема да биде доволно за да го замени Кристијано Роналдо.
Робсон за англиските медиуми изјави:

"Единственото нешто што се знае дека Јунајтед не бараат играч кој ќе го замени Роналдо. Тој беше незаменлив во дресот на Јунајтед."

"Валенсија е добро крило, но тој нема да ги постигнува головите што ги постигнуваше РОналдо. Не би ме изненадило ако Сер Алекс Фергусон купи уште едно крило, иако сега го има и Валенсија."

"Сега ќе можеме да го видиме Вејн Руни во право светло. Фактчки, сега можам да ги видам Вејн РУни и Димитар Бербатов надвор од секната на Роналдо."

Жално , но вистинито.Се лажеме ако во Валенсија гледаме наследник на Роналдо.:(

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
A што биде со Љајиќ? Летото треба да дојде во Јунајтед или во Јануари? :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Робсон: Валенсија не може да го замени К.Роналдо
Легендата на Манчестер Јунајтед, Брајан Робсон, изјави дека доаѓањето на Антонио Валенсија од Виган нема да биде доволно за да го замени Кристијано Роналдо.
Робсон за англиските медиуми изјави:

"Единственото нешто што се знае дека Јунајтед не бараат играч кој ќе го замени Роналдо. Тој беше незаменлив во дресот на Јунајтед."

"Валенсија е добро крило, но тој нема да ги постигнува головите што ги постигнуваше РОналдо. Не би ме изненадило ако Сер Алекс Фергусон купи уште едно крило, иако сега го има и Валенсија."

"Сега ќе можеме да го видиме Вејн Руни во право светло. Фактчки, сега можам да ги видам Вејн РУни и Димитар Бербатов надвор од секната на Роналдо."

Жално , но вистинито.Се лажеме ако во Валенсија гледаме наследник на Роналдо.:(
Немаше замена и за Бекам и за Руд, и за Кантона.............

Нормално дека новиот играч(и) нема да е како Роналдо но со тек на време ќе се вклопи и може да биде уште подобар бидејќи Јунајтед е нешто магично, има некаква магија во клубот што не може да се опише:smir:

A што биде со Љајиќ? Летото треба да дојде во Јунајтед или во Јануари? :)
Во јануари:smir:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Љајиќ ќе дојде во Јануар, ама јас мислам дека треба остатокот од сезоната да го помине во некој клуб од чемпоиншип лигата или во Антверпен како клуб тесно поврзан со Јунајтед да се искали малку надвор од Србија и да стекне уште поголемо искуство. А со робсон делумно и се согласувам бидејќи Валенсија не е играч кој ќе постигнува по 25-30 голови како што тоа го правеше Роналдо ( се надевам Луис Антонио ке ме демантира :wink: ). За него можам да кажам дека има добра техника, брзина и добри високи пасови. И ај од мене малку подршка за него

Viva Valencia
Viva Valencia
He looks like Nani's twin
but much better than him
Viva Valencia

:wink:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Љајиќ ќе дојде во Јануар, ама јас мислам дека треба остатокот од сезоната да го помине во некој клуб од чемпоиншип лигата или во Антверпен како клуб тесно поврзан со Јунајтед да се искали малку надвор од Србија и да стекне уште поголемо искуство. А со робсон делумно и се согласувам бидејќи Валенсија не е играч кој ќе постигнува по 25-30 голови како што тоа го правеше Роналдо ( се надевам Луис Антонио ке ме демантира :wink: ). За него можам да кажам дека има добра техника, брзина и добри високи пасови. И ај од мене малку подршка за него
А кој очекуваше од Роналдо да дава по толку голови во Јунајтед. Ферги направи играта да се заснова на него, тој ги изведуваше и пеналите и слободните удари и нормално дека ќе дава голови.
Сега зависи каква игра ќе постави на Валенсија па за година две ќе ги знаеме резултатите:helou:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Случајно го најдов клипот.
Значи колку не лажел само.

:tapp:
А јас кога викав уште од лани дека е превртлив:tapp:
А бе ние колку толку спремни бевме, ама гревчињата од Милан, кој ги мамеше цело време, ќе го правеа и нов капитен:pos2:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
А кој очекуваше од Роналдо да дава по толку голови во Јунајтед. Ферги направи играта да се заснова на него, тој ги изведуваше и пеналите и слободните удари и нормално дека ќе дава голови.
Сега зависи каква игра ќе постави на Валенсија па за година две ќе ги знаеме резултатите:helou:
Пишав во претходниот пост дека се надевам дека ќе ме демантира, а и за првата година тука искрено кажано тешко е дека играта ќе се врти околу него, бидејќи сега Руни ќе добие поголема слобода во играта и ќе биде нашиот главен играч

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Пишав во претходниот пост дека се надевам дека ќе ме демантира, а и за првата година тука искрено кажано тешко е дека играта ќе се врти околу него, бидејќи сега Руни ќе добие поголема слобода во играта и ќе биде нашиот главен играч
Нормално дека нема да се врти, само зависи колку слобода ќе добие или колку слобода ќе заслужи од Ферги. Значи се ќе е до проценката на лисецот:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom