Денес ги поминува лекарските и ако се биде во ред ќе биде играч на Манчестер Јунајтед.абе гледам на 24 фудбал пишува дека с еочекува валенсија да го комплетира трансферот што значи не е ништо готово :kesa: зарем не беше веке и официјално кај нас? :nesum:
До кога ке се знае дали е играч?Денес ги поминува лекарските и ако се биде во ред ќе биде играч на Манчестер Јунајтед.
До 19-34.До кога ке се знае дали е играч?
Антонио Валенсија Е играч. Само уште не се знае дали е играч на Манчестер Јунајтед...се очекува до вечер :smir:До кога ке се знае дали е играч?
Антонио Валенсија Е играч. Само уште не се знае дали е играч на Манчестер Јунајтед...се очекува до вечер :smir:
Немаше замена и за Бекам и за Руд, и за Кантона.............Робсон: Валенсија не може да го замени К.Роналдо
Легендата на Манчестер Јунајтед, Брајан Робсон, изјави дека доаѓањето на Антонио Валенсија од Виган нема да биде доволно за да го замени Кристијано Роналдо.
Робсон за англиските медиуми изјави:
"Единственото нешто што се знае дека Јунајтед не бараат играч кој ќе го замени Роналдо. Тој беше незаменлив во дресот на Јунајтед."
"Валенсија е добро крило, но тој нема да ги постигнува головите што ги постигнуваше РОналдо. Не би ме изненадило ако Сер Алекс Фергусон купи уште едно крило, иако сега го има и Валенсија."
"Сега ќе можеме да го видиме Вејн Руни во право светло. Фактчки, сега можам да ги видам Вејн РУни и Димитар Бербатов надвор од секната на Роналдо."
Жално , но вистинито.Се лажеме ако во Валенсија гледаме наследник на Роналдо.
Во јануари:smir:A што биде со Љајиќ? Летото треба да дојде во Јунајтед или во Јануари?
А кој очекуваше од Роналдо да дава по толку голови во Јунајтед. Ферги направи играта да се заснова на него, тој ги изведуваше и пеналите и слободните удари и нормално дека ќе дава голови.Љајиќ ќе дојде во Јануар, ама јас мислам дека треба остатокот од сезоната да го помине во некој клуб од чемпоиншип лигата или во Антверпен како клуб тесно поврзан со Јунајтед да се искали малку надвор од Србија и да стекне уште поголемо искуство. А со робсон делумно и се согласувам бидејќи Валенсија не е играч кој ќе постигнува по 25-30 голови како што тоа го правеше Роналдо ( се надевам Луис Антонио ке ме демантира :wink: ). За него можам да кажам дека има добра техника, брзина и добри високи пасови. И ај од мене малку подршка за него
Случајно го најдов клипот.Си најде работа за после кариерата ))
Запазете 0:35.
No, I'm gonna stay here. I want to stay here.
А јас кога викав уште од лани дека е превртливСлучајно го најдов клипот.
Значи колку не лажел само.
Пишав во претходниот пост дека се надевам дека ќе ме демантира, а и за првата година тука искрено кажано тешко е дека играта ќе се врти околу него, бидејќи сега Руни ќе добие поголема слобода во играта и ќе биде нашиот главен играчА кој очекуваше од Роналдо да дава по толку голови во Јунајтед. Ферги направи играта да се заснова на него, тој ги изведуваше и пеналите и слободните удари и нормално дека ќе дава голови.
Сега зависи каква игра ќе постави на Валенсија па за година две ќе ги знаеме резултатите:helou:
Нормално дека нема да се врти, само зависи колку слобода ќе добие или колку слобода ќе заслужи од Ферги. Значи се ќе е до проценката на лисецот:smir:Пишав во претходниот пост дека се надевам дека ќе ме демантира, а и за првата година тука искрено кажано тешко е дека играта ќе се врти околу него, бидејќи сега Руни ќе добие поголема слобода во играта и ќе биде нашиот главен играч