Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Гледам нашиве се интересирале за Хунтелар, не знам како може да земаат играчи од пропаднати екипи![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Од 1 јули почнува преодниот рок, нас не ни се брза, брзаат некој кој ништо не сработиле претходниве неколку години. Ферги ќе си ја направи тактиката, ќе процени што и како треба и ќе донесе нов играч(и):smir:Да се придодадам
![]()
![]()
Баш ми се свиѓаат дресовитеНего иам некое претчуство дека до вечер иаме нов играч.
можно е да го договорат бразилчетоБаш ми се свиѓаат дресовитеНего иам некое претчуство дека до вечер иаме нов играч.
а и на даглас костаМногу се јаки дресовите. Аууу супер се... Добро ќе му стои на Бензема![]()
Абе 10 баш и не, ама мање битно за бројот, само нека дојде...I BEZ RONALDO I BEZ TEVEZ PAK KE BIDEME NAJDOBRI !!!! uzivajte:helou: WE ARE THE CHAMPIONS !!!! AND WE WILL BE CHAMPIONS FOREVER!!!
p.c ::: Just We Need ------- B e n z e m a (10) -------![]()
10 нема шанси да е ако дојде.најверојатно 7 или 32 а можеби и некоја сосем третаАбе 10 баш и не, ама мање битно за бројот, само нека дојде...![]()
Јас да не сум тој на првата слика во средината? :smir:Да немате некоја слика со Руни и новиот дрес?![]()
Сакав само Руни, ќе почекам до послеЈас да не сум тој на првата слика во средината? :smir:
Ако сакаш само Руни, ќе ставам до после.![]()
Еве ти...Сакав само Руни, ќе почекам до после![]()