Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Време е да направиме нова историја која ќе ја паметиме долго време. Знае стариот како да игра во финалето и не очекувам од него премногу да се отвориме од самиот почеток на мечот. Знаеме дека Барса игра отворен фудбал и досега сите тимови кој играле отворено против нив, секогаш ги загубувале натпреварите со повеќе голови разлика. Сепак ние не сме тие тимови, но сигурен сум дека САФ знае за тоа. Потребен ни е ран погодок во почетокот на мечот и потоа со добра пресинг игра да го добиеме мечот. Би бил задоволен и со 1:0...
Најдобар состав според мене:

----------------------ВДС-----------------------
Ошеј-------Видич-------Фердинанд-------Евра
--------------------Сколс----------------------
-----------Гигс-----------------Керик-----------
Парк-------------------------------------Руни
------------------Роналдо---------------------
Значи дека Фердинанд е сигурен за финалето?

И ти си доста контрадикторен.
Ако дадеме први гол ја сум сигурен дека ке бидеме шампиони.
Па мислам дека која екипа и даде прва гол за другата после ќе биде многу тешко да се врати во игра. И Барса и Манчестер знаат и тоа како да изиграат кога имаат резултат кој им одговара.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Најдобар состав според мене:

----------------------ВДС-----------------------
Ошеј-------Видич-------Фердинанд-------Евра
--------------------андерсон----------------------
----------Керик-----------------парк-----------
роналдо------------------------------------руни
-----------------тевез-----

N

navivacka

Гостин
колку е моменталниот рекорд?

25 натпревари е моменталниот рекорд

Да го оставиме составон на Ферги,тој може да не изненади со некоја формација за која и не се надеваме

Значи дека Фердинанд е сигурен за финалето?
Да да:)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.507
И ти си доста контрадикторен.
Ако дадеме први гол ја сум сигурен дека ке бидеме шампиони.
Напротив воопшто не сум контрадикторен. Манчестер нема да се отвори и нема да и даде многу простор за игра на Барса. Ќе напаѓа на свој стил..претпазливо. Нема да ги насочи сите сили кон напад. Се надевам ја сваќаш мојата замисла...

G

Gray Foxx

Гостин
Малце да се посмееме. Моментот е шегата за Дефитез. :pos2:

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
2 days left...
...може да е repost, ама нема врска, само да го анимирам одбројувањето, ситно е!!!

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
++DarkAngel++ напиша:
Вчера бев на "Milioner" Ми го поставија ова прашање и незнаев што да одговорам :toe::pos2:
Ова го имав постирано во претходната тема што беше.Ама сеа знам што да одговорам сите одговори се точни:smir:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ова го имав постирано во претходната тема што беше.Ама сеа знам што да одговорам сите одговори се точни:smir:
Многу јасно, ни крив ни должен, си зема пари чоекот :)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Има некој некаква информација за дресовите во следната сезона? Гледам веќе почнаа да излегуват на другите тимови, и сум заинтересиран за нарачка. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има некој некаква информација за дресовите во следната сезона? Гледам веќе почнаа да излегуват на другите тимови, и сум заинтересиран за нарачка. :)

E сега не знам дали баш овој дизајн, ама бидете сигурни дека ќе има линија во форма на V, затоа што дресовите што Најк ќе ги произведува следнава сезона ќе бидат со V за сите екипи, нешто слично како што беше таа црната линија кај дресовите на голманите оваа сезона и на Европското.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Видиќ: Можеме да постигнеме гол кога ќе посакаме

Дефанзивецот на Манчестер Јунајтед, Немања Видиќ верува дека неговиот тим нема да оди во Рим да се брани и дека тие можат да постигнуваат голови секогаш кога им требаат.
Србинот ги потенцираше претходните дуели каде неговиот тим и губеше, но се враќаа во игра и победуваа.
Кога ни се потребни голови, ние ги постигнуваме. Имаше неколку натпревари на кои губевме и со два гола, но на крај се радувавме. Со тоа докажавме дека кога ни се потребни голови напаѓачите си ја вршат работата.“
“Ние не сме тим кој ќе оди да се брани во Рим. Сакаме да напаѓаме.“
“Ова е голем натпревар и во мислите ни е само трофејот. Барселона се добар тим, но мислам дека ова е далеку од “најдоброто финале“.
“Секој тим кој ќе стаса до финалето е добар тим и тоа ќе биде добро финале. Нема да биде лесно, бидејќи тие имаа навистина квалитетни играчи, особено во нападот.“
“Во Примера покажаа одличен фудбал и постигнаа доста голови. Го почитуваме тоа, но мислиме повеќе на нас. Како да го направиме тоа што сакаме да направиме.“ - изјави Видиќ за Sporting life.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
E сега не знам дали баш овој дизајн, ама бидете сигурни дека ќе има линија во форма на V, затоа што дресовите што Најк ќе ги произведува следнава сезона ќе бидат со V за сите екипи, нешто слично како што беше таа црната линија кај дресовите на голманите оваа сезона и на Европското.
Мислам дека нема да е SAUDI TELECOM, Јунајтед имаат договор со АИГ до Мај 2010. Што значи треба и следната сезона да е АИГ спонзор.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Океј, за спонзорот нема врска тоа, за дизајнот зборував :) Ама почекајте, другите тимови почнаа да вадат дресови затоа што одамна им заврши нив сезоната, имаме ние уште. :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom