Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Роналдо веќе не е прв стрелец:(
Едит: Hellz` веќе постирал:)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Честито победа, чим и со ваков тим победувам, не знам што да кажам... Ај како мало загревање за среда!

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Cestito pobeda i opstanok na Hull :):) :) :) :pos2:

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Ќе треба да праат уште еден манчестер овие, да има два манчестер треба сите да играт за 1 тим ама дека нема место затоа треба 2 тима да се напраат хехе одлична игра последните 10 мин. тотално ја умртвија играта, welback беше многу себичен,можеше со македа многу топки да поигра ама тоа е надежни се играчиве хехе:vozbud::vozbud::smir::helou:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.382
:vozbud::vozbud: ајде нека е честито победа и од мене.мајсторски изиграа младите.цела седмица не гнавеа за тоа со кој состав ке излеземе и на крајот излеговме со состав кој може да гази и конкурентно да игра во ПЛ.мислам дека сега сите ги замолчивме и докажавме дека имаме играчи од кои можеме да направиме 2 екипи да се натпреваруваат во ПЛ. :vozbud: :smir:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.746
Браво за момците, одлично изиграа. Просто се изненадив како искусно играа ко да имаа по 300 натпревари изиграно. Честито победа!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.507
Секоја чест за победава. Каква желба, добра игра и пред се победа. Импресиониран сум од тимот и очекувам блескава иднина на Јунајтед. Со ваква младина сигурно не очекуваат многу трофеи во иднина.:helou:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Си победивме за да не јадат гомна другите ама кој им е крив на Њукасл што не победија, важно ние си останавме чисти:toe:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Честита победа и од мене. Иако не се менува ништо на табелата, оваа победа ми е драга затоа што е со "четвртиот" состав. Се гледа дека имаме добри поколенија. Нека се мислат конкурентите. :)

П.С. Ми е мака дека Ферги денес не ме повика и мене да заиграм за Манчестер! :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Барем малку второто!:pos2::pos2::pos2::pos2:

Поздрав до сите вас, а на сите кои се викаат Кире или Менде, нека им е честит именденот!

G

Gray Foxx

Гостин
Колку ни е само моќна третата постава. :)
Денеска жал ми беше Флечер да го глеам како се мачи против аматери. :S
ЈУНАЈТЕД!!!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.382
денес младите покажаа дека дедо ферги размислувал за екипата каква ке по неговото заминување,па за сите тие кои се надеваа дека по пензионирањето на ферги нема да сме тоа што сме следеше еден демант :)

N

navivacka

Гостин
Одлична игра на младите,беа полни со желба,нема сомневање дека ке газат во иднина.

В

Вори

Гостин
И ја изгубив ако ти текнува се кладев со еден Неки Цоц..ама за среќа момчето го снема од форум:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom