Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.556
Конечно во Среда го играме заостанатиот натпревар, конечно ќе им избегаме на лузерите.
Ако победиме денес и со Виган, мислам дека ќе одиме на нерешено со Арсенал за да ја освоиме титулата на Олд Трафорд.
Има шанси да се прослави титулата 37то коло ?

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.654
I'm leaving United, says Tevez

Tevez expecting to leave Man Utd

Tevez bids farewell to Utd

He said: "It's not true my family are unhappy in England. It's not true I want to leave England for Spain. My four-year-old daughter Florencia is learning English and my wife is very happy living in England.

"We want to stay. I want to play in England because it is the best league in the world and it suits my style. Any club I join, whether it be Arsenal, Chelsea, Manchester City, Liverpool or Everton, will be a rival of Manchester United.

“I would like to thank the United fans for their support. They will always have a special place in my heart.

"If I was a United fan I wouldn't want to see their player in any other shirt but I think they will accept I've done everything I can."

Готово е со Тевез,не верувам дека ова е измислица чим има на трите најголеми страници за англискиот фудбал.Штета ептен добар играч,вреден,брз..Само нека не иде во некои од ривалите секоја утакмица ќе биде исвиркуван од навивачите..ај со среќа нека му е.

EDIT: Да ни требаат уше 2 победи и реми и титулата е наша

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Конечно во Среда го играме заостанатиот натпревар, конечно ќе им избегаме на лузерите.
Ако победиме денес и со Виган, мислам дека ќе одиме на нерешено со Арсенал за да ја освоиме титулата на Олд Трафорд.
Има шанси да се прослави титулата 37то коло ?
Да..Со победа денес и во Среда.Ќе ни треба најмалце 1 поен(нерешено) против Арсенал за да станеме Шампиони.

ЕДИТ:За Тевез што ќе си оди..мислам дека Ферги е крив.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ова со Тевез уште од порано беше јасно и малку по малку уште повеќе се разјаснуваше. Тоа е, не е он крив.

Е сега со Сити, знаеме каков противник е за нас и дека скоро секогаш се мачиме против нив, а често и губиме... Ама во убава форма влеговме, ај нека си продолжи тоа и денеска, уште малку мора да издржиме и убаво изиграме за да титулата биде наша. Наша, трета сезона по ред! :vozbud:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
има шанси пред да играме да славиме титула
WBA е во налет за опстанок Почна да гази
ако извади бод со Лузерите ете ја титулата

едит* сепак манчестер арсенал е на 16мора да се игра аахаха

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.556
Сакав да прашам дали можеме да ја прославиме 37то коло на Олд Трафорд, или мора на гости кај Хал.
Инаку, за Тевез додека не излезе на официјалната, ништо не верувам.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Вејн Руни на мечот на Сити Граунд го постигна својот 100-ти гол во кариерата..А сега има дадено 97 голови во дресот на Манчестер..Денес со можен хет-трик Руни пак на натпревар со Сити би стигнал до 100-ка,овој пат во дресот на Јунајтед..

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Aко славиме денес со Сити и во среда со Виган,во сабота со Арсенал ќе ни биде потребен само бод.Добро би било сезоната во ПЛ да ја завршиме со честитки од Арсенал :helou:

Инаку денес очекувам Роналдо да потврди дека е во извонредна форма и да даде барем 1 гол,а Манчестер Јунајтед да победи.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
tevez kaza deka nema da si odi od anglija...moze da odi vo nekoj od vasite rivali

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.382
Aко славиме денес со Сити и во среда со Виган,во сабота со Арсенал ќе ни биде потребен само бод.Добро би било сезоната во ПЛ да ја завршиме со честитки од Арсенал :helou:

Инаку денес очекувам Роналдо да потврди дека е во извонредна форма и да даде барем 1 гол,а Манчестер Јунајтед да победи.
и јас сум за арсенал да биде првиот кој ке ни ја честита титулата,нешто слично како барселона кога ја честиташе на реал,но верувам дека со арсенал ке биде тешко да се победи.ке сакаат одмазда а ке им игра и аршавин :toe:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Штета за Тевез, добар играч но ќе си оди...ако останува во Англија ќе го лапне некој од нашите ривали, пример Ливерпул....

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.556
Не ми се верува Тевез да излезе предавник, и да отиде во некој ривал.
Може ќе го напушти клубот, но мислам дека нема да прифати никаква понуда од друг англиски клуб.

Денеска играме со ептен заебан тим, и ќе бидам задоволен и со минимална победа.
Манчестер Сити немат пораз веќе 1 месец, така да мислам дека е крајно време да изгубат :)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.843
Поени од реакции
22.889
Навистина штета за Тевез...Не очејував да си оди но што е тука тука е..:toe:

Одиме на победа ....

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602