Да мамо? Викаш? Јас кога на еден член овде се обидов да му го објаснам ова, ме направи примитивец што не знае за понапреден и поразумен начин на комуникација од сарказмот. Ама отиде со избришаните мислења.Абе деца сарказмот не е најинтелегентен вид на хумор и комичност, не ми е јасно зошто тоа мислење е распространето по форумов. Сатирата е, а вие сте премногу далеку од тоа.
Добро бе, мајке ми те цитирав јас тебе? Мислев општо како појава на форумов.Да мамо? Викаш? Јас кога на еден член овде се обидов да му го објаснам ова, ме направи примитивец што не знае за понапреден и поразумен начин на комуникација од сарказмот. Ама отиде со избришаните мислења.
Ако некој сака подробно објаснување, слободно нека побара.
Абе деца сарказмот не е најинтелегентен вид на хумор и комичност, не ми е јасно зошто тоа мислење е распространето по форумов. Сатирата е, а вие сте премногу далеку од тоа.
Ја не знам кај пишуе дека смееш да цитираш само ако си цитиран. Или око за око, заб за заб, м?Добро бе, мајке ми те цитирав јас тебе? Мислев општо како појава на форумов.
E за вакви постови се збори на темава.Ццц,сте се испокарале:kesa:
И шо сега?Подобро е? Не!