LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Абе вие не сфаќате дека ако ги легализираме геј браковите се штитеме нас себеси.
Со нелегализирани бракови геевите стапуват у брак со личности од спротивнио пол.
А ако се легализирани браковите геевите и лезбејките ке си стапуват у брак со личност од истио пол.
И то шо викате повеке болести има кај педерите, па сте против них и против легализирање.
Такви податоци не сам читала, нит ме толку интересирало, ама ако геевите повеке заболуват од сида и сл да им се легализирани браковите ке си ги шират само меѓу них.
А вака со нелегализирани бракови, стапуват у брак со личност од спротивнио пол, имат сексуален контакт со неа и шират болести.
За посвојување дева не коментирам,нож со 2 сечила е тоа.
Look at the bright side.
Понекад се срамам од мојта сродна стрејт популација.
Ама добро, и либератион се сраме од тие педери шо гледат да се исексат а после се оженат.
Така да , у секоја популација има по некој морон и некој паметен.

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Џабе, нема политичка партија шо ќе ги поддржи :helou:И плус, кај се тие во Македонија ?Не ни постојат.

Абе ве неќиме еј, ве неќиме, никој ве неќи во ова земја, толку ве неќиме шо ич не ни е гајле за вас, ојте пукајте се од позади колку сакате, на гла да се наместите нема брак да добиете.Па и деца ќе посвојвале.Абе ко пилина ќе ве испотепат ееј.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Џабе, нема политичка партија шо ќе ги поддржи :helou:И плус, кај се тие во Македонија ?Не ни постојат.

Абе ве неќиме еј, ве неќиме, никој ве неќи во ова земја, толку ве неќиме шо ич не ни е гајле за вас, ојте пукајте се од позади колку сакате, на гла да се наместите нема брак да добиете.Па и деца ќе посвојвале.Абе ко пилина ќе ве испотепат ееј.
Мала потсета, јас сам стрејт, не се обраќај со „ве“.А шо постојат, постојат си... :toe:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Мала потсета, јас сам стрејт, не се обраќај со „ве“.А шо постојат, постојат си... :toe:
Нека си „постојат“ ко што и денес „постојат“.
Реално, многу лош период е со граѓанските права кога економијата е лоша, бидејќи истите не се поставени врз здрави основи.
Кај нас оддамна економијата е лоша, мислев на економијата на западот, да немаат толку слободни пари да подбуцнуваат ретроградни идеи во други држави.
Јас и оддамна споменав но пак ќе повторам, како западот го губи светскиот примат, така и ќе сме сведоци на ерозија на некои вештачки проекти кои биле одржливи само со големи инвестирања во нив. Кога парите ќе секнат, ќе имаат огромни проблеми со решавање на народното незадоволство.

zakaculko

skinhead '03
Член од
24 март 2009
Мислења
201
Поени од реакции
33
и шо сеа??? да ги тераме и нашите деца да се сексат со припадници од истиот пол??? да ја стасаме америка или западот???
каде летате бе, видела жабата коњот се ковал па дигнала нога и таа

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
и шо сеа??? да ги тераме и нашите деца да се сексат со припадници од истиот пол??? да ја стасаме америка или западот???
Дека се спомна да ги тераш децата да ти се сексат со истополов партнер?Тоа е сами ако осеќат нагон за тава, не ти да ги тераш.Исто како да ги тераш педерите да се сексат со женски....ај мене де натерај ме да се сексам со жена?Не можеш...

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Дека се спомна да ги тераш децата да ти се сексат со истополов партнер?Тоа е сами ако осеќат нагон за тава, не ти да ги тераш.Исто како да ги тераш педерите да се сексат со женски....ај мене де натерај ме да се сексам со жена?Не можеш...
Сите вие треба да пиете секојдневно чај за прочистување и против запек! Не за друго туку да научите газињата за што ви служат!!!

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Ако мислиш дека тоа треба да го правиш прави го. Не чекај некој да ти каже ама и ти не му кажувај на друг што да прави. Стоп за солењето на памет.

zakaculko

skinhead '03
Член од
24 март 2009
Мислења
201
Поени од реакции
33
па не сум јас тој шо соли памет, педериве стават линкови како изгледа на западот, колку проценти младите имале секс со ист пол бла бла бла бла, тие сакат нешо да покажат како е на запад тие се тие што солат памет демек како треба да биде, ако и е толку убаво нека идат таму а тука не се прифатени

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Анкети хехех

Еве на пример на форумов према твоите теории би требало да има 3-4.000 ѓејој.
Освен Либерасион,Чомбе,Нептун гејт и уште неколку веројатно - други нема.
Значи има некои 10 ѓеја од 40.000 корисници.
0,02% отприлика...

Ретка аномалија е ѓејството.

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
па не сум јас тој шо соли памет, педериве стават линкови како изгледа на западот, колку проценти младите имале секс со ист пол бла бла бла бла, тие сакат нешо да покажат како е на запад тие се тие што солат памет демек како треба да биде, ако и е толку убаво нека идат таму а тука не се прифатени
A шо ги сваќаш работите ти лично? Зошто мислиш дека секој геј клип на нетов се однесува за тебе?

--- надополнето ---

Анкети хехех

Еве на пример на форумов према твоите теории би требало да има 3-4.000 ѓејој.
Освен Либерасион,Чомбе,Нептун гејт и уште неколку веројатно - други нема.
Значи има некои 10 ѓеја од 40.000 корисници.
0,02% отприлика...

Ретка аномалија е ѓејството.
Безгајле ќе го тураат у попис сега и нив. Кога прашуваат за секакви глупости зошто не и за ова? Плус квота аутомацки добијаш.

L

Liberation

Гостин
10 хомосексуалци на форумов отворено се декларираат така (и заради тоа добиваат бааѓи хетеронормативно исмевање).

Ама тоа не значи, Toecutter, дека добар дел од членовите (кои претходно кажале премногу за себе кои се и што се и оваа своја карактеристика не сакаат да ја прикажат заради тоа или општо не сакаат да дискутираат со другите на тоа ниво, знаејќи дека само ќе си ја усложнат релативно добрата позиција на форумов) -дека не се геј, лез или би.

Ако одиме по твојата логика, колкав дел од тие 40.000 членови јасно се декларирале како стрејт?

1.000?
2.000?

Лесно е да си мислиш дека се’ што не се изјаснило како геј, е стрејт. Ама не е така.

--- надополнето ---

Инфо за денес:

Рајцингер шеташе по Барселона: .
Водачот на католичката црква, Јозеф Рајцингер, вчера пристигна во Шпанија, каде држеше говор за “традиционалните врски“. Тој рече дека Шпанија е во расчекор меѓу верата и современата Европа, а великата љубов меѓу маж и жена е рамка и основа на човечкиот живот. “Љубовта е иста во срцата на сите луѓе“ -беше одговорот на неговата изјава.

Сите луѓе се бисексуални - т.е. можат во извесна мера сексуално да реагираат на луѓе од истиот пол. Да се биде хомосексуалец значи голем степен на непривлечност спрема спротивниот пол, со што реакциите спрема истиот пол преовладуваат и стануваат повоочливи. Денес, бисексуалноста не е неприродна, за што доказ се хомосексуалните соништа кои сите луѓе повремено може да ги имаат.
The Joy of Sex (1972), Alex Comfort (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery, Doctor of Philosophy).

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Рајцингер шеташе по Барселона: .
Барцелона во својот урбан предел има 4.200.000 жители. Стотина луѓе се 0,0025% (а и веројатно дека дојдоа од цела шпанија на протест али ај ќе претпоставиме дека се сите од Барцелона)
Па повеќе има зоофили од хомосексуалци !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom