LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знаеш ми кажуваш дека не сум дискриминиран а во исто време ми велиш дека ми треба влезница за во кругот? ако немам влезница треба да одам во пустина а? Алав да ти е за примеров.. воопшто не дискриминираш!

Наречи го услов.
Ништо не е без цена деновиве.

јок бе, ич.
а еве, после 50 години, излечени, здрави и прави си го бараме назад тоа што сте ни го зеле.

Индиректно се согласуваш за легализирање на педофилството?
Океј, после 50 години, као.

контредикторен си.. Ако е така можам и да те купам?
или пак да ме купиш.. море по дифолт може и роб ти сум што знам...
сешто...

Метафорично се изразив.

ја плукаш науката која 50 години нанзад кажува дека педерлукот не е болештина, а ти трубиш цело време друго. изигруваш убер-психијатар. од кај ти е дипломата?

Кога збориме за демократија велиме за општо прифатени норми и правила кои се УНИВЕРЗАЛНИ....така да не треба психијатриска диплома за да знаеш дека гејовите се над 20 пати попромискуитетни од стрејтерите...

П.С 38 години се поминати не 50...

Па тогаш стана моќно геј лобито и поткупија и психијатри и адвокати,функционери и хомиславштината денеска наместо болест е дефинирана како сексуално застранување...

А чим е застранување...не чќе да е на арно.

А како би го кажал неметафорички?

без потење.. lets call it even. :)))

Јас те дискриминирав за кругот, ти за дополнителни закони.
Што е тука е. Неможам да те пратам во пустината. Нема да ги добиеш законите.

Спаси ме од дополнително куцање на тастатурава и не реплицирај, повеќе од јасно е.

да, геевите се нешто попромискуитетни од стрејтерите. причината е дека нема лажни девојки моралистки, кои тешко се одлучуваат да дадат на машкото. замисли да можеш да ја легнеш секоја која ќе посакаш. епа така функционира кај геевите. со исклучоци, нели.

баравте -гледајте.

да, геевите се нешто попромискуитетни од стрејтерите. причината е дека нема лажни девојки моралистки, кои тешко се одлучуваат да дадат на машкото

Е како треба дома да ги советуваат да пазат(ова коче треба да го каже)
Ако не може дома има психолог.

а сидата... епа вие стрејтерите ја создадовте за да ги уништите педерите. ама заборавивте на бисексуалците.

Да беее така тоа се прави таков вирус:tapp::tapp::tapp:...друга работа не ти е јасно дека е откриен баш поради уникатноста на Сидата(комбинација од болештини(ТБЦ,Тумори до гангрени,дијареи..УЖАС!!!)

Т.е РЕГУЛАРНИ доброволци од ООН(не САД) приметиле микс од болести...како нешто да го уништило имумнитетот...веднаш потоа дојдоа од CBDC,а потоа и низа професори..

И беше откриен ХИВ....

А каквио биооружје бе...па ако сакаш непријатело да умре од глад има специјално оружје и за тоа(т.е земјата има да биде неплодна со употреба на секундарни агенси и хербициди.ете -пример вијетнам)...

И за крај дека не е вештачки создаденпа ти немаш ПОИМ колку ја кошта една економија налик САД,Англија,шведска,Франција ...па има ненормални суми за лечење...башка пари за превентива,едукација..

Индиректно се согласуваш за легализирање на педофилството?
Океј, после 50 години, као.

море буразар, педофилијата ти е пореметување, неспособност да се сфати дека децата не ја доживуваат сексуалноста како возрасните, неспособност сексуално да се општи со возрасен. тоа ти е болна потреба да се доминира над жртвата, истата да се потчини, да се задоволи болната потреба од власт врз некого.

детето над 11 има сексуален нагон. ама нема способност рационално да ја сфати суштината на сексуалниот чин. ако сме толку глупави како општество и цивилизација да дозволиме децата да станат деловно способни, тогаш на ваш грб ќе биде гревот кои тие монструми ќе го нанесат врз детето.

можеш и самиот да се спасиш доколку не одиш со главата во ѕид.. мило ми беше што постираше а сега од мори од темата... :smir:

море буразар, педофилијата ти е пореметување, неспособност да се сфати дека децата не ја доживуваат сексуалноста како возрасните, неспособност сексуално да се општи со возрасен. тоа ти е болна потреба да се доминира над жртвата, истата да се потчини, да се задоволи болната потреба од власт врз некого.

детето над 11 има сексуален нагон. ама нема способност рационално да ја сфати суштината на сексуалниот чин. ако сме толку глупави како општество и цивилизација да дозволиме децата да станат деловно способни, тогаш на ваш грб ќе биде гревот кои тие монструми ќе го нанесат врз детето.

A зошто да осудиме дете со двајца педери за родители?
Мислиш ќе има лесно детство?

Ај да дефинираме, за какви права се бориш ти ОВДЕ поточно?
Ти побара рака некој? Сакаш да се мажиш?
Сакаш деца да посвојуваш?
Те дискриминирал некој во автобус, бараш одмазда и казна?
Што поточно бараш?

Кога збориме за демократија велиме за општо прифатени норми и правила кои се УНИВЕРЗАЛНИ....така да не треба психијатриска диплома за да знаеш дека гејовите се над 20 пати попромискуитетни од стрејтерите...

П.С 38 години се поминати не 50...

Па тогаш стана моќно геј лобито и поткупија и психијатри и адвокати,функционери и хомиславштината денеска наместо болест е дефинирана како сексуално застранување...

А чим е застранување...не чќе да е на арно.

прво, не можам да ти помогнам што ти си исфрустриран дека педерите се онаделе 20 пати почесто од вас. што да сторам јас тука?

не сум знаел дека геј-лобито ги поткупило сите психијатри во светот (добро де, освен иранските). ах... само завери прајме. или некој е параноичен и не сака да ја прифати реалноста? или не е сигурен во својата сексуалност?

педерството денес е зстранување?
ако ми кажеш каде го пишува ова, јас никогаш повеќе нема да пишам на форумов.

Те молам појасни ми што сакаш да кажеш со ова.. и кажи ми дека нема никаква врска со педофилијата...

Сигурно полесно одколку да скита по улица и стане крадец наркоман и слично. Или подобро е да биде наркоман одошто да има двајца педери за родители а?

Знаеш ми кажуваш дека не сум дискриминиран а во исто време ми велиш дека ми треба влезница за во кругот? ако немам влезница треба да одам во пустина а? Алав да ти е за примеров.. воопшто не дискриминираш!

НЕ бе.

ТИ веќе си во Кругот.....но општо гејовите далеку од центарот се лоцирани...замислете еден тенок слој...(налик почвата само овај неплоден ПРИРОДНО). на истиот т.е сакам да кажам маргинална група сте.

Ај да дефинираме, за какви права се бориш ти ОВДЕ поточно?
Ти побара рака некој? Сакаш да се мажиш?
Сакаш деца да посвојуваш?
Те дискриминирал некој во автобус, бараш одмазда и казна?
Што поточно бараш?

Ме дискриминираш со тоа што си против моите права и слободи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom