LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако сакаш да си девијантна појава и уште во општеството, ќе го примаш во спална и само во спална и ќе ќутиш.

кој? што? каде? девијантна појава? ова по некоја твоја класификација? обзнани ја, патентирај ја, афирмирај ја, па ќе ќутам. се до тогаш ќе зборам колку сакам. Simple as that.

Кај хомислави нема љубов-се е секс...затоа и некои гејови плачат кога ги прашувале А ил П..па цела наука испадна.

Истата е непотребна...човештвото нема време да губи за нешто што не вреди-едноставно е шо ќе ви е закон...трк у ч зида и готово...или у геј бар.

Има геј кој сменил 1000 партнери,а стандардно над 40,а некои и стигаат до троцифрен број.

Тоа е ширење болештини.

Сакаат во војска...ехааа море не се патриоти друго сакаат:pos2::pos2:

А сега врз која база судиш дека се е секс? Си бил геј па знаеш дека се е за секс? И те молам искрено вакви работи ме навредуваат мене како индивидуа. Сакаш да кажиш дека јас незнам да сакам или неубаво те протолкував? :uvo:

Да не користам Paint и го сфатите како навреда на интелигенцијата, ЗАМИСЛЕТЕ круг. Тоа ти е општеството. Ако сакаш да си во кругот, ќе ги почитуваш законите и нормите на оштеството. Ако сакаш да си девијантна појава и уште во општеството, ќе го примаш во спална и само во спална и ќе ќутиш.

Ти си дел од кругот. Еднаш те прашав сега ќе повторам. ВО КОЈА ФУНКЦИЈА ОД ТВОЈОТ СЕКОЈДНЕВЕН ЖИВОТ ЈАС ТИ ПОПРЕЧУВАМ? ако не ти пречам значи сум во кругот така?

кој? што? каде? девијантна појава? ова по некоја твоја класификација? обзнани ја, патентирај ја, афирмирај ја, па ќе ќутам. се до тогаш ќе зборам колку сакам. Simple as that.

А колку да се повтарам? Се` надвор од нормите и правилата, се надвор од нормалното (нормалното дефинирано од општеството) во општеството е окарактеризирано како девијантна појава. Вие сте девијантна појава. Ти си девијантна појава.

човештвото нема време да губи за нешто што не вреди...

Сакаат во војска...ехааа море не се патриоти друго сакаат:pos2::pos2:

да, нема потреба од губење време во дијалог со квазитеоретичари кои ја плукаат целата досегашна наука.

а ова второто само покажува колку сте несигурни во вашата сексуалност вие стрејтерите. да речеш дека геј сака во војска за да се онади со стрејтер, и исто толку навреда како да речеш дека ја нејќам во војска оти сакам да се онадам со чупиња.

ајт, лека нојќ.

Ти си дел од кругот. Еднаш те прашав сега ќе повторам. ВО КОЈА ФУНКЦИЈА ОД ТВОЈОТ СЕКОЈДНЕВЕН ЖИВОТ ЈАС ТИ ПОПРЕЧУВАМ? ако не ти пречам значи сум во кругот така?

Ме дискриминираш.

Бараш дополнителни права.
Едни се правата. Како и за мене, така и за тебе. Ти треба да се адаптираш.
Не да адапираме правила за тебе.

А сега врз која база судиш дека се е секс? Си бил геј па знаеш дека се е за секс? И те молам искрено вакви работи ме навредуваат мене како индивидуа. Сакаш да кажиш дека јас незнам да сакам или неубаво те протолкував? :uvo:

Неубаво ме протолкува јас само кажав факт статистиката вели геј популацијата е максимум промискуитетна:toe:

(ова помогна во ширењето на Сидата).

А колку да се повтарам? Се` надвор од нормите и правилата, се надвор од нормалното (нормалното дефинирано од општеството) во општеството е окарактеризирано како девијантна појава. Вие сте девијантна појава. Ти си девијантна појава.

А демократијата ја сведуваш на општеството? За кое општество зборуваш? Несакаш да го надградуваш нивото на демократијата? Несакаш да напредуваш?

да, нема потреба од губење време во дијалог со квазитеоретичари кои ја плукаат целата досегашна наука.

а ова второто само покажува колку сте несигурни во вашата сексуалност вие стрејтерите. да речеш дека геј сака во војска за да се онади со стрејтер, и исто толку навреда како да речеш дека ја нејќам во војска оти сакам да се онадам со чупиња.

ајт, лека нојќ.

Денес војската не е причина за немање секс...тоа порано.

Денес има+ јаки тетки кои се палат на униформи...

Кај плукам цела наука
КАКО

ЛГБТ беа фактор за ширење на СИДА тоа го има и во стручна литература...

Плус за промискуитетот не треба комент....

Назад од аут бој имаше постирано што бараат гејовите...

Неубаво ме протолкува јас само кажав факт статистиката вели геј популацијата е максимум промискуитетна:toe:

А стрејтерите не се?
евети уште еден факт - Статистички е докажано дека процентуално повејќе заболени од СИДА истата ја добиле по стрејт пат. И ширењето на сидата и не е релевантно во разговоров коа тоа погоре е факт.

да, геевите се нешто попромискуитетни од стрејтерите. причината е дека нема лажни девојки моралистки, кои тешко се одлучуваат да дадат на машкото. замисли да можеш да ја легнеш секоја која ќе посакаш. епа така функционира кај геевите. со исклучоци, нели.

а сидата... епа вие стрејтерите ја создадовте за да ги уништите педерите. ама заборавивте на бисексуалците.

баравте -гледајте.

добро, добро, ајде, девијантна појава сум. само смири се, те молам. нервозата ќе ти ја збрчка кожата, а тоа е лоша работа.

Не те палат нервозни?

А демократијата ја сведуваш на општеството? За кое општество зборуваш? Несакаш да го надградуваш нивото на демократијата? Несакаш да напредуваш?

Па не во тој правец. Како што реков, пред 50 години сме ве лечеле, види каде сте сега. Сега лечеме педофили, несакам да НАПРЕДНЕМЕ толку до степен каде после 50 години ќе бидат легални.

јаааа...?!
а што да адаптира тој? да напрај формат на мозокот?

Секој со свои проблеми.
Ама си ја има спалната каде никој не му се меша. Може да е функционален и без бараното внимание како тинејџерка со пмс.

Кај плукам цела наука
КАКО

Назад од аут бој имаше постирано што бараат гејовите...

ја плукаш науката која 50 години нанзад кажува дека педерлукот не е болештина, а ти трубиш цело време друго. изигруваш убер-психијатар. од кај ти е дипломата?

и не знам кој што пастирал. негативни примери има во сите групи. демек ти нејќеш да легнеш некоја со која немаш сериозни намери...

Знаеш ми кажуваш дека не сум дискриминиран а во исто време ми велиш дека ми треба влезница за во кругот? ако немам влезница треба да одам во пустина а? Алав да ти е за примеров.. воопшто не дискриминираш!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom